Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gallius

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érik a nagy MDF-SZDSZ-összeolvadás, írta az Index, felvillantva annak lehetőségét, hogy Dávid Ibolya (MDF) egész egyszerűen lenyeli Retkes Attilát (SZDSZ). Tbg-nek kiskora óta visszatérő víziói vannak Dávid Ibolyáról, de ez a hír még őt is a falhoz csapta. Mikor magához tért,…..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
Gallius 2009.06.08 13:26:16
Tóta!
Emlékszel még, hogy miket írogattál Te a Jobbikról pár évvel ezelőtt? Hogy mennyire lenézted őket, és gúnyolódtál rajtuk? Egy kis törpepárnak beállítva őket, akinek semmi esélye sincs a politikai palettán és csak vergődnek.

Ennek tudatában kijelenthetjük, hogy ezt alaposan benézted. Persze Te annyira műveltnek és intelligensnek hiszed magad, és annyira beképzelt vagy (mint a Te libsi fajtádból elég sokan), hogy el se tudtad képzelni, hogy ilyen előfordulhat, és nem Neked lesz igazad, illetve a Te - most már bizonyosan - bukott "eszmeiségednek".

Biztos megdöbbentél tegnap. Gondolom egy kicsit beszívtál, és máris sikerült megnyugtatni a kis lelkedet, és írtál egy hozzád méltó publicisztikát. De azért ne keseredj el. Jó lesz rájönnötök, hogy nem csak ti léteztek a világon, és bizony vannak még olyan emberek, akiknek nem az abberáltság és a hedonizmus a legszimpatikusabb, és akik szerint nem erről szól az élet. Persze lehet fasisztázni, de ez a jól bevált recept – láthattuk – már nem nagyon hat.

Viszont annak örülök, hogy kezdesz megbarátkozni azzal a tudattal, hogy másként gondolkodók is vannak a világon. Látod, ezért is örvendetes a Jobbik eredménye és előretörése, mert legalább megérted, hogy mennyire értelmetlen toleranciáról és mások elfogadásáról beszélni, miközben Ti gyűlöltök, és akartok kirekeszteni másokat azért, mert történetesen a jobboldallal mernek szimpatizálni, vagy netalán magyar érzelműek lennének.

Csak így tovább Tóta! De azért vond le a konzekvenciákat, mert ezt ebben az írásodban nem tetted meg.
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..