Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Women Public Life Blog

77 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1; A csajom barátnője   Francia érzékiséggel, belga finomsággal szól a forgatókönyv a barátság és szerelem határairól.  Egy izgalmas vígjáték egy fiatal pár történetét dolgozza fel, akik félrelépnek, ugyanazzal a személlyel. Hogy lehet egy ilyen helyzetet megoldani? A rendező, Jérôme Bonnell új…..
Kill Bill, Transformers, Gravitáció, Holdfény királyság. 4 film, amelynek a rendezőit, szívesen elképzelném otthon a konyhában főzés közben. Bizonyára, művészien megalkotott gasztrocsodákat állítanának elő, ha legalább akkora szenvedéllyel nyúlnának az ételekhez, mint filmjeikhez.  Következő videók…..
AMSZTERDAM   INDIA   DUBAI DUBAI BARCELONA   INDONÉZIA PARIS..
Szokták mondani, hogy "Járj nyitott szemmel a világban!". Egyik nap így tettem, miközben Pécs utcáit róttam hétvégén, születésnapi ajándék után kutatva. A street art - mert, hogy magyar megfelelője nincs - arról szól, hogy különböző mintákat, posztereket, graffitiket, esetleg installációkat és…..
Máglyagyújtás, koporsóégetés, rémisztő maszkos alakok és arcukat csipkefátyollal eltakaró hölgyek. Aki volt már, az pontosan tudja, milyen őrületes hangulat hatja át Mohácsot a Busójárás ideje alatt. Aki nem volt még, annak pedig kötelező, hogy az idei, február 23-28. közötti időszakban részese…..
   1. Szépség és a Szörnyeteg, bemutató: március 23. A mese klasszikus, Emma Watson főszereplésével és Celin Dion dalaival lesz látható hamarosan a mozikban.  2. Kör. Bemutató április 28.  Emma Watson és Tom Hanks a nagysíkerű bestseller filmváltozatában.   3. Karib-tenger kalózainak…..
Women Public Life blog Napi Trump 2017.02.05 01:02:47
Women Public Life blog Napi kép 2017.02.05 01:02:07
  A szerelem témakör kimeríthetetlen topik, mind az amerikai filmeseknek, mind pedig a hazaiknak.  Jelenleg is adják a hazai mozikban azt a 3 filmet, ami talán első ránézésre nem is tűnik csöpögős amerikai romcsi filmnek. De valahogy mégis az bontakozik ki belőlük, zseniális csomagolásban. Talán…..
Magyarországon mindig is Baranya megyében észlelték a legtöbb boszorkányt, azonban az 1800-as évek óta nem történt hasonló eset, mint a mostani. "lassan lépked, föl-föl röppen boszorkánytánc: tűzvarázs ringó csípőn szoknya lebben talp alatt izzó parázs"/Bódai-Soós Judit:…..
Ahogy Nemes István is megírta: "A zene az kell, mert körülölel, És nem veszünk majd el..." Október 1-jén minden a zene körül forog, hiszen a Zene Világnapját ünnepeljük! Pécsett a Zeneszüret Fesztivál keretén belül nemcsak koncertekkel, hangversenyekkel, hanem a zenét a középpontba állító…..
Vannak napok, mikor sajnos (vagy nem sajnos) korán kell kelni. Ilyenkor az első gondolatom ébredés után, hogy "Te jó ég! Ne!". Aztán mégis ráveszem magam, felkelek és elindul a napom. Ahogy kilépek a kapun, rögtön feltűnik, hogy senki, de tényleg senki nincsen rajtam kívül az utcán. Ijesztő és…..
Mindig vártam, és mai napig is várom az évnek ezen időszakát, amikor elkezdhetek készülődni a karácsonyi időszakra. Gyermekként nem sok dolgom volt az ajándék bontogatáson kívül. Mi a helyzet most? Még inkább várom ezt az időt, hiszen annyi mindent kell még tenni, mire Karácsonykor tényleg…..
Women Public Life blog Hó de jó! 2016.11.14 08:33:50
A hétvégén varázslat történt a Mecsekben. Nézzétek milyen meseszéppé változott az erdő: Gyermeki örömmel sétálgattam az erdőben, és igen, a mosoly az arcomra fagyott.       Gina jelentkezett Pécsről   Ha tetszett a blog, kövess minket a Women Public Life Blog facebook…..
Szeretnél kiszakadni a hétköznapok monotonitásából? Felfrissülésre vágysz? Érdekelnek a finom ételek és a jó vörösborok? Akkor most hétvégén Villányban a helyed! 27. alkalommal kerül megrendezésre a Villányi Vörösbor Fesztivál (szeptember 30-október 2. között). Már hagyománnyá vált, hogy egy…..
Kóstolnád? Harapnád? Vágnád? Netán faragnád? Október 1-2-ig mindet kipróbálhatod! Persze csak akkor, ha szeretnéd. Orfűn, a Kistó strandján, immár XI. alkalommal kerül megrendezésre október első hétvégéjén a Tökfesztivál. A kézműves termékeken kívül lesz töklámpás és rajzverseny, légvár a…..
Érdekel az ismeretlen? Szeretnéd jobban megismerni az emberi test működését? Tudod mi vár rád a halál után? Szeptember 30-án, pénteken minden kiderül.  Pécsi Tudomány Egyetem számos kara részt vesz a Kutatók Éjszakája programsorozaton. Ennek köszönhetően válnak ember közelivé, a többnyire csak…..
Megrázó, elgondolkodtató film az emberi kegyetlenségről. Egy téma ami mellett nem szabad csukott szemmel továbbsétálnunk.  Egy szoba, ami a kisgyereknek az egész világot jelenti, az otthont, az életet. Hogyan is lehetne ez másképpen, mikor még sohasem lépte át annak küszöbét. Egy fészer, amelynek…..
  Sokaknak nem ismeretlen az az ízvilág amely az olasz konyhát annyira jellemzi. A friss paradicsomszósz, bazsalikom, olíva olaj illata, kagylók, halak, ropogós bagettek, tészták minden mennyiségben.  Ez az ami leginkább jellemzi azt a hangulatos, olaszos helyett, amely a Balaton déli…..
A 2016. július 1-3. közötti hétvégén Pécs utcáit járva úgy éreztem magam, mintha egy álomvilágba kerültem volna, hiszen most rendezték meg a Zsolnay Fényfesztivált. Fotó: Pécsi Nemzeti Színház A hétvége során tízezrek voltak kíváncsiak, hogy egy kicsit kiszakadva a hétköznapokból, átadják…..
Tériszonyosok vigyázzatok! Sok drónnal készült felvétel kering a youtube-on, amik jobbnál jobb felvételekkel igyekeznek meggyőzni bennünket. Nos, az egyiknek tényleg sikerült a meggyőzés! Nem is lehetne más az alfája és omegája, mint a TV-torony. Pécs legismertebb szimbólumai és maga a város…..
Képzelj el egy olyan helyet, ahol alig van térereje a telefonódnak, ahol mintha megállt volna idő és nyugalom a béke szigetére és a 20 század elejére repített volna vissza valami. A busz óránként jár, és mindenhol ameddig csak ellátsz hegyek, dombok hatalmas mezők terülnek el. Madaraknak…..