Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BladeRunner

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
BladeRunner 2006.11.10 10:04:11
Azért a Fábry semmivel nem volt különb annácskánál (kisbetűvel), ha egy kurva közönséges abban nincs semmi meglepő, de ma már valaki attól médiasztár, hogy főműsoridőben kimondja, hogy f@sz (lsd Fábry), ez nevetséges. Láthatóan unta a beszélgetést, de ha egy nőt qrvának nevezünk, mert pénzért lefekszik bárkivel, olyannal is, akit a hátaközepére sem kíván, akkor minek nevezzük azt, aki pénzért bármilyen műsort elvezet és pénzért bárkit behív a "talkshow"-jába, mégha beszélgetni sincs kedve vele?
Szerintem médiaqrva és ez semmivel sem jobb, mint a hagyományos.
BladeRunner 2006.11.10 10:04:56
Azért a Fábry semmivel nem volt különb annácskánál (kisbetűvel), ha egy kurva közönséges abban nincs semmi meglepő, de ma már valaki attól médiasztár, hogy főműsoridőben kimondja, hogy f@sz (lsd Fábry), ez nevetséges. Láthatóan unta a beszélgetést, de ha egy nőt qrvának nevezünk, mert pénzért lefekszik bárkivel, olyannal is, akit a hátaközepére sem kíván, akkor minek nevezzük azt, aki pénzért bármilyen műsort elvezet és pénzért bárkit behív a "talkshow"-jába, mégha beszélgetni sincs kedve vele? Szerintem médiaqrva és ez semmivel sem jobb, mint a hagyományos.