Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RHUN

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paulo Dybala várhatóan már a Juventus következő meccsén az edző rendelkezésére állhat, így szombaton akár játszhat is az Atalanta ellen. A Sport Mediaset értesülései szerint Paulo Dybalának „vissza kellene térnie”, és Massimiliano Allegri rendelkezésére kellene állnia,…..
RHUN 2016.11.28 22:51:25
Bocsánat nem akartam ekkora port kavarni a hsz-el. :)

@Grinta:

A céltalan igazolás alatt azt értem mikor vásárolunk valakit de nem kellene mert nem illik bele a csapat taktikai elképzelésébe. Gondold végig. Kik mentek el? Tevez, Arturo, Pogba, Pirlo, Morata. Ezek remek igazolások voltak. Jó volt a csapat, de kik jöttek?
Khedira-Pirlo, Mandzsu-Tevez, Higu-Morata , Pjanic-Pogba, Pjaca-Pogba? pótlásnak. ránézésre nem rossz de...
Khedira lassú lett s körülményes. Mandzsut személy szerint kedvelem mert végig robotolja a 90 percet rajta nem múlik. ( az más kérdés hogy nem túl gólérzékeny) Higu Létidegen neki a Juve játéka nincs szerepköre nem kap labdát. Pjanic szintén, védekezik egy támadó szellemű... Pjaca semmit sem tudott eddig mutatni sérült.
Szóval ha azt nézzük hogy ezek a játékosok jöttek pótolni akkor láthatjuk, hogy nem posztra érkeztek hisz 3-5-2 az eredeti felállás illetve a 4-3-1-2 lenne ha lenne megfelelő játékos a posztra. De nincs. Marotta jó én nem bántom . A real barca bayern játékos temető is egyben szóval ez nem gond csak az hogy nálunk sok a gond rossz az orvosi stáb, Allegri túl taktikus illetve nyugodt. nyaranta kicseréjük a csapatot. Egyszó mint száz Ki kell lábalnunk a gödörből s télig kihuzni valahogy hogy mindenki felépüljön.

FORZA J
A Juventus számára a Sevilla torinói látogatásával kezdődött az új Bajnokok Ligája-szezon, s most, két mérkőzéssel a csoportkör zárása előtt, a hazája bajnokságában is kiválóan szereplő andalúz együttes két pont előnnyel vezeti a H-jelű négyest a zebramezesek…..
RHUN 2016.11.22 22:02:46
RHUN 2016.11.22 22:31:00
RHUN 2016.11.22 22:38:12
A csalódást keltő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után a bajnoki címvédő Juventus a Chievo otthonába látogat, majd a klub válogatott játékosai a nemzeti csapatok felé veszik az irányt. A veronai csapat az újonc Crotone ellenében elszenvedett vereséggel a háta mögött próbál…..
RHUN 2016.11.06 17:17:53
@rightinthenuts91: az a baj hogy ott sem annyira. nálunk mindenki visszajön védekezni s így a kapu előtt nincs senki. Morata Mandzsu csere a Bayern ellen. S Higu kioltja Dybalinyó játékát. Viszont nem temetem Higut Bízok benne s reméljük elkapja a fonalat.

Forza Juve
A Juventusra nehéz mérkőzések várnak, hiszen ma este a Napoli, jövő szerdán az Olympque Lyon látogat Torinóba. A zebramezesekhez hasonlóan a Bajnokok Ligájában is érdekelt nápolyiak pillanatnyilag a tabella harmadik helyén állnak, s kedden Isztambulban kellene visszavágniuk a…..
Massimiliano Allegri arról beszélt az Inter elleni Olasz Kupa elődöntő után, amelyen a Juventus végül tizenegyesekkel jutott tovább, hogy csapata mintha elhitte volna, hogy kezükben a döntő. „Nem volt egyszerű bejutni a döntőbe, mivel nagyon sok mérkőzést kell játszanunk. Először is a srácoknak…..
A La Gazzetta dello Sport egy szurkoló kellemes élményeiről számolt be nemrégiben, akit a Juventus torinói győzelmének megtekintése után egy étteremben váratlan meglepetés ért, hiszen az Inter ellen két gólt szerző Álvaro Moratával fogyaszthatta el vacsoráját. Gianmarco, a…..
Az AS Roma elleni bajnoki diadalt követően, a Juventusnak az Olasz Kupa elődöntőjében kell helyt állnia, s az Inter testén keresztül vezethet az út a finálé és a címvédés felé. A továbbjutás kérdéséről két mérkőzés dönt, a milánói visszavágó március 3-án kerül majd megrendezésre. A Juventus…..