Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plejadapu

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még hely a tanári karban, így gondoltam, szülőként segítek egy kicsit. Összedobtam hát egy kis videót. Remélem, átmegy, mennyire szeretnénk jó tanárokat! Még a gyermekem osztályának élére is keresnek. Kellhet még nagyobb motíváció promó videót…..
Régóta foglalkoztatott a kérdés, vajon egy kandalló használata, mennyire káros a lakás levegőjére? A rendszeres, kerti hulladék égetési napon mennyire válik szennyezetté a levegőnk? Mennyivel szennyezettebb télen, mint nyáron? Milyen értékek születnek, ha valahol úgymond műanyaggal fűtenek? Mennyire…..
Néha előfordul, hogy a terveinkkel kevésbé tud azonosulni gyermekünk. Főleg, ha MOST akarjuk, amikor is neki más tervei vannak. Ennek áthidalására raktuk össze az alábbi megoldást, melyet megosztok is, hátha segítséget nyújthatok ezzel másoknak is. No, meg pár ismerősnek már meg is ígértük, hogy…..
Mindig is morfondíroztam azon, hogy mindazon tapasztalat, melyre munkásságom alatt szert tettem, vajon milyen célt szolgálnak. A jövőbeli énem számára bizonyára teljesen világos lesz, de addig csak ... A találgatás? A hit, hogy az eseményeknek célja van? Meglátjuk. Mindenesetre az informálódás…..
Csak nővel ne kezdjél! – szólt az atyai intelem. És még megannyi bölcs tanács. Persze bizonyos aforizmákat csak örökletesen viszünk tovább, melyek csupán attól viccesek, hogy azt mondjuk, mit szüleink. Talán innen ered az az erkölcsi elcsúszás, mely mára már jelentősebb…..