Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerinted a Vincent blogot zsidók írják?

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Bödők Gergely írása. Fotó: Fortepan.   Kilencvenhat éve, 1919 augusztus elsején bukott meg a Magyarországi Tanácsköztársaság. Legfőbb vezetői – a külügyi népbiztosként a hazai kommunista kísérletet irányító Kun Bélával – emigrációba vonultak, a…..
Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.03 10:36:23
@Jolka40:

"Még a zenéjük is kellett, nem csak a vagyonuk (már amelyik zsidónak volt)."

Sőt, az ÉLETÜK is kellett. Annyira magukra haragították ezek a bevándorlók néhány generáció alatt a befogadó államok lakosságát.

1. A 'tanácsköztársaság" alatt a ZSIDÓ vezetők parancsára "államosították" a magánvagyont. Ez 1919-ben volt, még bőven a zsidók vagyonának az elkobzása előtt. És nem csak nálunk volt "tanácsköztársaság" nevű próbálkozás Európában.

2. A "kommunizmus" alatt a ZSIDÓ vezetők ott folytatták a szabadrablást, ahol 1919-ben abba kellett hagyniuk. Ez 1919 után és 1948 után volt. Kitelepítés, kuláklista, "zsíros parasztok" felkoncolása megvan neked ott, a cionista oldalon?

3. Nem meglepő, hogy az 1990-es "rendszerváltás" után szintén nem a "hazaffyas" oldal volt az, amelyik 1990-től 1998-ig gyakorlatilag lerabolta, szétlopta a nemzeti vagyont akkora gondossággal, hogy még a 62 tonna aranytartaléka is eltűnt az országnak.

Az nem kérdés, hogy a 2. vh. alatt a zsidók EGY RÉSZÉTŐL elvették az ingatlanait, az ingóságait, a megtakarításait.

Az sem kérdés, hogy a zsidók egy MÁSIK része pénzzé tette az ingatlanait és az ingóságait, majd a vagyonát külföldre menekítette, és ő maga is elmenekült. Főként a dúsgazdag, kitűnő kapcsolati tőkével rendelkező családok tehették ezt meg.

A kérdés nem is ez, hanem az, hogy ez a hatalmas vagyon MIBŐL, honnan, hogyan, MENNYI idő alatt keletkezett?

Tisztességes, becsületes munkával, vagy ügyeskedéssel, spekulációkkal, mások kihasználásával, megkárosításával? Lobbizással, kartellezéssel, a más vallású, más kultúrájú, a szóban forgó csoport kapcsolati hálójából kizárt versenytársak kiszorításával a versenyből? Vagy hogyan?

Hogyan, honnan volt egy viszonylag SZŰK rétegnek ekkora vagyona egy olyan kontinensen, ahol a lakosság döntő többsége a NAPI élelméért küszködött? Ez a vagyon MENNYI idő alatt képződött?

Ha megkérdezzük, hogy kinek volt üzlet a zsidók vagyonának az elkobzása, akkor azt is meg KELL kérdeznünk, hogy kik csináltak nagy üzleteket Európában a 2. vh. előtti időkben?

Kinek volt jövedelmező elfoglaltság az iskolázatlan, tanulatlan tömegek manipulálásával leplezett zavarosban halászgatás például a "tanácsköztársaság" alatt?
Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.03 11:05:39
@Doomhammer:

"Az volt az ötlet, hogy egy kommunista rezsimet a Szovjetunió segíteni fog "

Mesebeszéd.

A "szovjetek" NEM akartak a szövetségesei lenni Magyarországnak. A "szovjetek" SIKERESEN exportálták Magyarországra a "proletárdiktatúra" nevű véres hatalmi rendszerüket a "tanácsköztársaság" 133 napjára.

Ráadásul azt is el tudták érni, miután a 2. vh. után a "demokrácia export" (milyen ismerős ez a kifejezés!!!) második kísérlete sikeres lett, hogy a magyar nép az elnyomó rezsim 45 éve alatt a "szovjeteket" az orosz néppel azonosítsa!

Holott az orosz nép ugyanolyan elszenvedője volt a "proletárdiktatúrának", mint a magyarok. Sőt, mérhetetlenül többet szenvedtek, mint a magyarok.

De abba viszonylag kevesen gondolnak bele, hogy a "szovjethatalom" rendszerének a kiagyalói, az értelmi szerzői, az ötletgazdái és a projektmenedzserei között, a rendszer legfelsőbb vezetésében melyik etnikum volt úgymond felülreprezentálva.
Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.03 11:22:53
@Doomhammer:

"A történelmi tények ez esetben azt jelentik, hogy a Tanácsköztársaság Vörös Hadserege nem a világforradalomért harcolt, hanem a magyar területi célokért. "

Tévedsz.

A "tanácsköztársaság" az orosz cári család legyilkolásával frissen magukhoz ragadott "szovjethatalom" területi céljaiért harcolt.

Magyarország arra kellett volna nekik, hogy kiterjeszthessék a TERÜLETI alapú befolyásukat.

"Világ proletárjai egyesüljetek!" - ismerős neked ez a jelszó?

Nos, ez nem a prolik valami ideológiai közösségét jelentette volna szerte a világban, hanem tényleges, TERÜLETI alapú "szovjet" világ-birodalmat.
Hát eljött ez a pillanat is, vezetőszár, bilincs, kihallgatószoba – na jó, nem, csak idézés. Még az is meglehet, hogy bűnös vagyok. Ismeretlen tettes. Gyanús a rendszámom vagy mi. Az ember itt falun általában csendes napokra számít, reggel felkel, biotyúkok illatát szagolja a…..
Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.02 11:14:41
@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Te muraközi lóeszü Orbán barma, akkor az egész civilizált világ ballibsi?"

Ezt a baromságot ki mondta neked.

A civilizált világ épp arra készül, hogy kitépje a beleit az erőszakos, nagyhangú kommunista-liberális kisebbségnek.
Szerinted a Vincent blogot zsidók írják? 2015.08.02 12:06:57
@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

"Persze, pont ezért kapják le Kúrbán diktátort a tíz körméről már 2010 óta."

Tudjuk :)

Orbán kormánya minden héten kétszer megbukik. Kedden és csütörtökön. 2010 óta :D