Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitya11

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Továbbra is megoldásra vár a Paul Pogba jövőjével kapcsolatos szappanopera, s a játékos ügynöke, Mino Raiola ma Miamiba látogatott, hogy ott találkozzon a szabadságát töltő középpályással, s szót ejtsenek a Juventus és a Manchester United között zajló tárgyalásokról.  A…..
Mitya11 2016.07.25 23:33:47
@Zsöné: én meg pont h nem. Nézd meg hova menne... nézd meg a 2 csapat közti különbséget igenis most 1 sokkal szarabb csapatba menne... elv 1 játékos mindig nyerni akar trófeákat begyűjteni biztos borzalmas h ez csak egy olasz bajnoki kupa + szuperkupa cimek... itt most én is úgy látom ha marad és jön Higu abszolút lehet BL győzelem idén... ahova menne max 1 jó FA kupáért rohangálhatna mert én beleszarok h most Mourinho és Ibra odament az a csapat Ferguson óta halott... a kihaló klubhűségben viszont teljesen egyetértek veled na meg a szaros pénz... biztos nincs elég neki
A Roma sportigazgatója, Mauro Baldissoni megerősítette, Miralem Pjanić kifejezetten kérte, hogy klubja aktiválja szerződésében szereplő kivásárlási záradékot, annak érdekében, hogy a Juventushoz igazolhasson. A transzferrel kapcsolatos legutóbbi értesüléseket a Corriere dello Sport római kiadása…..
Mitya11 2016.06.11 13:45:29
A Juventus egykori játékosa, Zinédine Zidane, aki annak idején világrekordot jelentő összegért igazolt a Real Madridhoz, s szombaton már edzőként vezette Bajnokok Ligája-diadalra a spanyol csapatot, elárulta, hogy egy nap szívesen térne vissza a torinói…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Morata jövőjével kapcsolatos tárgyalásokra készülődő Juventus ismét a spanyol klub tulajdonában álló játékosok közül szemezgetne, s a két klub igazgatói közötti találkozón több név is terítékre kerülhet. A Juventus igazgatója,…..
A West Ham United állítólag 15 millió eurót kínált a Juventusnak Roberto Pereyra játékjogáért. A Tuttosport értesülései szerint a kalapácsosok a nyáron meg kívánják szerezni az argentin kreatív középpályást. A huszonöt éves futballista mindössze tizenhat alkalommal…..
A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio azt állítja, hogy a Juventus pénteken ismét egyeztetett a Barcelona szélső védőjátékosával, Daniel Alves-zel, aki az elmúlt napok során napvilágra kerülő pletykák szerint hamarosan a zebracsíkos mezben folytathatja…..
A Marca értesülései szerint a Juventus pole pozícióban van, amennyiben Isco a nyári távozás mellett döntene, és elhagyná a Real Madrid csapatát. A huszonnégy éves futballistát nem először hozzák kapcsolatban a torinói csapattal, mivel Massimiliano Allegri véleménye szerint a…..
Mitya11 2016.05.23 19:19:39
@keshudioo: nálam ez 20 m + Morata = Isco eddig. Igy nézve már elég jófejek vunk megint
Egyes források szerint a Newcastle United játékosa, Daryl Janmaat is szerepel az Öreg Hölgy igazgatóinak kívánságlistáján. A huszonhat éves játékos nyáron várhatóan elhagyja a Premier Leagueből kieső gárdát, s úgy tűnik, a torinói csapat szívesen soraiban tudná a jobb…..
Mitya11 2016.05.15 12:57:51
Alexis Sanchéz arsenalos jövője korántsem tisztázott, s a Juventus kész ismét felvenni a kapcsolatot az ex-udinei játékossal. Az angol lapok szerint a dél-amerikai focista nem érzi jól magát az Ágyúsoknál, így könnyen meglehet, hogy a nyáron új kihívások és trófeák…..
Mitya11 2016.05.07 22:49:01
@Zsöné: Morata jól aludhat éjszaknként mint vmi kirakat áru xD
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus nyáron menekülési útvonalat kínálhat a Paris Saint-Germain védőjátékosának, Serge Auriernek, akit 15 millió euro fejében költöztetnének Torinóba. A védelem jobb oldalán bevethető elefántcsontparti-francia játékos előbb kölcsönszerződés keretében, a…..
A Carpi elleni mérkőzést megelőzően, Beppe Marotta a nyár egyik nagy slágeréről, Álvaro Morata ügyéről beszélt, s elárulta, a spanyol játékos maradni akar Torinóban. "Bizonyos helyzetek, amilyen Moratáé is, nem csupán rajtunk állnak." - nyilatkozta Marotta a Mediaset Premium…..
A Juventus vezetője, Giuseppe Marotta legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Paris Saint-Germain csatára, Edinson Cavani nagyon érdekes futballista. Az egykori Napoli csatárt már nem először hozzák hírbe a bianconero csapattal, az igazgató pedig elismerte, hogy valóban érdekes opciót…..
A Juventus pótolhatatlan középpályása és egyben a tegnapi gólok egyikének szerzője köszönetet mondott a szurkolóknak a nagyszerű délutánért. A 32 éves játékos lőtte csapata negyedik gólját, mellyel beállította a 4-0-ás végeredményt, hozzásegítve a csapatát, hogy kilenc egységre növelje előnyét a…..
A firenzei klub egykori igazgatója azt állítja, hogy a jelenleg a Fiorentina együttesét irányító portugál mester, Paulo Sousa iránt nem csak a Zenit Szentpétervár mutat érdeklődést, de a közelmúltban a Juventus részéről is kapcsolatba léptek a szakemberrel. Az olasz sajtó értesülései szerint az…..
Ugyan a hivatalos bejelentés még nem érkezett meg, nyílt titok, hogy a másodosztályú Como csapatánál a szezonban tizennégy találatig jutó Simone Ganz, szerződése lejárta után, nyártól a Juventus zebracsíkos mezét öltheti magára. A klubváltás tényét most megerősítette a…..
Mitya11 2016.04.08 11:36:54
A tegnapi, a negyeddöntő első találkozóján a Real Madrid elleni kétgólos meglepetésgyőzelem után Julian Draxler arról beszélt, hogy nem bánta meg azt, hogy a Bundesligában vitézkedő csapatot választotta a Juventus helyett. A bianconero vezetőség egész nyáron próbálkozott a…..
Mitya11 2016.04.07 16:32:29
@pedronegroo: azért azt ne felejtsd el h itt majdnem mindenki elismerte tavaly h szerencse is kellett bőven ahhoz h döntőig meneteljünk én ezt az érzést k*rvára nem veszem észre Draxler barátunkon márpedig igen az is tény h most az ő sorsolásuk a könnyebb de nincs is bajom a Wolfsburggal örülök h a Realt is leverték csak ezzel a patkánnyal van bajom akinek marha fontos volt most elővennie a juvét... na az amit a bajnokságban művelnek az nem szerencse az fájdalmas tény ott nem 2 meccsre kell faszának lenni és ez a mi feltámadásunkat is felemeli h azt mi sem szerencsével értük el.
Jelentések szerint szeretett csapatunk sportigazgatója, Fabio Paratici tegnap Párizsban járt, hogy a Paris Saint-Germain középpályásának, Javier Pastorénak Juventushoz igazolásáról tárgyaljon a klub vezetőivel. Nem titok, hogy a Juventus kinézte magának a párizsiak csatárát, Edison Cavanit, de a…..
Gonzalo Higuaín ügynöke úgy véli, ügyfele csupán egy mérkőzéses eltiltást érdemel az Udinese ellen mutatott "produkciója" miatt, valamint szerinte "a Juventust segítik a játékvezetők, ellenben a Napolival". Az argentin támadót a tegnapi Udinese elleni bajnoki mérkőzésen állították ki és nagyon úgy…..
A lapok már a nyári átigazolási időszakra készülnek és újabbnál újabb neveket dobnak a kalapba a csapatok átigazolási célpontjai kapcsán. A torinói rekordbajnokot most éppen a Sevilla lengyel középpályásával Gregorz Krychowiakkal hozták szóba. A lengyel válogatott játékos - aki idei szezonban…..
Mitya11 2016.04.02 16:54:05
Csapatunk brazil középpályása örül a Juventus jó formájának, azonban arra is figyelmeztet, hogy továbbra is keményen kell dolgozni. A botrányos szezonkezdet ellenére a Bianconeri mára már három egységgel vezeti a pontvadászatot, köszönhetően a legutóbbi húsz mérkőzésen…..
Mitya11 2016.03.26 14:52:48
A Juventus Stadiumban elért 2:2-es döntetlent követően, a Juventus rendkívül nehéz feladat előtt áll, hiszen a zebramezes csapatnak győzelemre, vagy legalább két rúgott gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz a Bayern München otthonában, az Allian Arenában. Ez lesz a két csapat…..
Mitya11 2016.03.16 23:03:22
:'(
Mitya11 2016.03.16 23:11:48
Dino Zoff egyáltalán nem bánná, ha kollégája, Gianluigi Buffon megdöntené a kapott gól nélkül lehozott legtöbb játékperc rekordját. Zoff ebben az összevetésben "csak" a második helyet foglalja el 903 perccel, hiszen az abszolút csúcstartó Sebastiano Rossi a maga 929 percével kapott gól nélkül. A…..
Mitya11 2016.03.09 20:02:18
Spanyol értesülések szerint a Juventus a Sevilla csapatában játszó lengyel válogatottal, Grzegorz Krychowiakkal kívánja megerősíteni csapatát. Az AS beszámolója szerint a torinói vezetőség Paul Pogba potenciális utódját látja a futballistában, ezért is érdeklődnek iránta, mivel teljességgel nem…..
A Manchester United várhatóan nyáron kinevezendő új trénere, José Mourinho állítólag a Juventus középpályását, Stefano Sturarót szemelte ki egyik nyári igazolásaként. A sajtóban nyílt titok, hogy José Mourinho lelkesedik a huszonkétéves olasz válogatott játékstílusáért, amelyet egyesek Frank…..
Mitya11 2016.03.05 14:33:37
Úgy tűnik, hogy a Juventust sújtó sérüléshullám tovább folyatódik, mert a klub megerősítette, hogy Alex Sandro izomproblémák miatt idő előtt befejezte a mai edzésmunkát, s egyelőre a sérülés súlyossága, jellege, valamint a felépülés várható időtartama is kérdéses.. A Bologna elleni pénteki bajnoki…..
Mitya11 2016.02.16 19:13:26