Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alegokosabb

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Royal Caribbean Cruise Line 25 hajóval rendelkezik, ezek közül is a legnagyobb (a világon is jelenleg) az Allure of the Seas. A fémtest 362 méter hosszú és 5,492 utast szállít. Az utasok rendelkezésére 16 szint áll. De hiába ez a sok ember mivel a hajón 7 különböző…..
Elérte a csúcsát Orbán gyűlöletkormányának menekültügyi aknamunkája: befejeződött a határzár építése, ma már jól öltözött, menekültet eddig csak híradóban látott budai úrhölgyek is be vannak parázva a vérszomjas menekültektől és a Bayer-féle agyatlan…..
alegokosabb 2015.09.04 18:50:48
@fidesz maszop dk egykutya: Jelenleg nincs vagy jelentektelen a korrupcio, de ha volna is, elenyeszo kart okoz. Az orszag fejlodik, halad, gazdagodik, ezert nem NEM SZAMIT akar van korrupcio akar nincs. Ezzel szemben, az hogy Iszlamista terroristak foglaljak el az orszagunkat, es ezeket szamos magyar hazaarulo segiti, az katasztrofa. Az ilyen kollaboransokra jo lenne visszaallitani a HALALBUNTETEST, de ha azt nem lehet, akkor atmenetileg jo az ELETFOGYTIGLAN.
Gondoltuk feldobjuk a hét végét egy igazán különleges „lelettel”. A vizuális hatás szerintünk igen erőteljes, mi is sokáig emésztettük, és néhányszor feltettük a kérdést, hogy  MIÉRT? Adott egy 800 négyzetméteres „családi rezidencia” Kecskeméten, 820 millió…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..