Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greeen2015

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
greeen2015 2015.08.01 20:18:09
@Pink Petsch: ez a beszéd. Nehogy miattam lekésd a vonatot Vándor...:) Most akkor mégse én vagyok az őszinte? Azt hittem azt nekem írtad. Ne csináld már ezt vándor...
"Szerencsésebb életed neked! Ha nem most, akkor talán majd a következőben ..." az igen, még lélekben is vándorló a filozófiád. Ha gondolod felhívom majd az ezo tv-ben valamelyik mágust és küldetek neked energiát. Olyant ami távol tart a trolloktól, bármerre is visz az utad a világban. hehe
greeen2015 2015.08.01 20:44:12
@Pink Petsch: Mikor majd utazol lehet neked küldeni a rádióban számokat? Egy igazi reprezentatív személyiség vagy. Ha nem, akkor szeretném ha most átmennél a szomszédba és akárki is az, de öleld meg erősen. És közben hallgassátok a jutyubról Demjén Ferenc - Jöjj vissza vándor című számát. A fenébe Pink Pöcs..hiányozni fogsz. Komolyan mondom, nem viccelek.
greeen2015 2015.08.01 20:54:01
@Pink Petsch: Akkor átmész a szomszédba táncolni? Ha átmész, kapsz tőlem 5 kiló Dove szappant. Tudom hogy az a gyengéd jóbarátom. Fel is írtam egy papírra, hogy Pinkcsöcs kedvence a Dove szappan. Ha úgy hozza a sors és a vándorlásaid, akkor adok neked. Remélem sosem lesz majd hiányod Dove termékekből az utazásaid során. Én komolyan beszélek továbbra is ám.