Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marosiz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Records: Veterans 2011.02.24 10:00:00
Hát ez csontig lemart. Van autotune is! (via the chamber)..
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Subba Subba Records: Van Canto 2011.01.07 11:19:15
Nekem másfél perc után esett le a lényeg...
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
marosiz 2010.12.26 11:42:53
Sikerült túlélni a karintiai síelést Bad Kleinkirchheimban, szuper volt, volt hó is, hideg is, meg egy zseniális spa is, de ezekről majd máskor. Zárásként ugyanis volt egy különleges élmény, egy bobozás/szánkózás (Nocky Flitzer), igazából egyik sem teljesen a Turracher…..
Szemfüles kémeim jelentették, hogy nemrég egy kisebb csoport tűnt fel a TV2 székháza előtt, ami a Heti Hetes ellen akart tüntetni. Kisvártatva megjelent a csatorna sajtósa, és átírányította a tüntetőket az ügyben illetékes RTL Klub székháza elé. A demonstrálók taxival…..
marosiz 2010.09.15 12:39:28
Még Homár-szinten is meghökkentő sztoriba futottunk bele. L. T. ugyanis meggyőzően állítja, hogy a UPC egész egyszerűen hazudja, hogy a Digital Silver nevű új csomagja digitális. Olyan ez, mintha adnának a bennszülötteknek egy delejjel működő varázsdobozt, csak éppen…..