Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bioid

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Dömdödöm... 2006.12.22 19:36:00
Meghalt Lázár Ervin.Mesét mondani nehéz hivatás, ő viszont könnyedén művelte, vitorlázott a saját szabadon engedett fantáziáján, jó széllel, jó társasággal a fedélzeten. Mikkamakkával, Aromóval, a fékezhetetlen agyvelejű nyúllal, Szörnyeteg Lajossal, Ló Szerafinnal és a…..
bioid 2006.12.23 10:39:04
       Az MTI híre szerint bántalmazás, illetve szakszerűtlen rendőri intézkedés miatt tett feljelentést három, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) állományába tartozó rendőr ellen Dobozi József dandártábornok. Sajnos már ezt is…..
bioid 2006.12.17 03:09:00
lac1:

Miért foglalkozol édesanyámmal? Lehet, hogy félreértettem a commentedet, de szerintem a hiba nem az én készülélemben volt. Van egy törvény, ami bizonyos helyzetekben a zsaruknak extra jogokat ad, ismerni kell és kész. Nem tartozik ide a népirtás, sehogyansem. Engem amúgy soha senkinek a "fajtája" nem érdekel önmagában.

Amúgy pedig utólag könnyű okosnak lenni.

Az emberi jogok korlátozása alaposan meg volt ideologizálva, amit a zsidók ha nem is éreztek jogosnak, de beletörődtek. A közhangulat és a jogok korlátozása lépésenként zajlott. Olyan ez, mint amikor a béka alatt a vizet fokozatosan melegíted, és nem ugrik ki, mert mindig csak egy kicsit rosszabb. Aztán megfő.

Szó nem volt arról, hogy itt bárki meg lesz gyilkolva, még a 3. zsidótörvénynél sem. A nyilas hatalomátvételkor meg már késő volt...
Amúgy akkor sem volt egyáltalán evidens, hogy módszeres fizikai megsemmisítés folyik.
Az embereket munkaszolgálat címszóval vitték el, többször, amiből eleinte a többség hazatért. Hogy később mi lett, azt az itthonmaradók nem is tudták - illetve csak a háboró legvégén terjedt szóbeszédként, amit hittek is az emberek, nem is.
A táborok sem haláltábornak indultak. Ilyet csak a háború végén építettek.
Dachau pl. 12 évig létezett, és végzett (ha nem is túl hatékony) termelő munkát. És a halálozási arány az utolsó kb. fél év kivételével nem volt eszetlen magas.
           Sárga csekket kapott Toroczkai László. A szeptemberi estén az MTV székház elé tömeget hívó népvezér nevetségesnek tartja, hogy tízmilliót követel tőle a rendőrség. Az abszurd ötleten nem csak Toroczkai, hanem a…..
w Szigorúan ellenőrzött vonat 2006.12.05 13:42:00
Kádár János puritán ember volt, nem gyűjtött vadászkastélyokat és tavakat. A legnagyobb  méretű luxustárgy, amit használt, a különvonata volt, ami most a Vasúttörténeti Múzeumban tekinthető meg. A speciális vonat intézménye azonban nem szűnt meg. Ma is lehet az embernek…..