Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemes Lenke

74 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívülről persze úgy látszik, hogy hipp-hopp felépült a szép nagy ház, ott a 3 gyerek, boldogság van, de azt, hogy belül ez egy hatalmas hullámvasút azt kevesen tudják. Ebből az időszakból 2 történetet szeretnék megosztani veled:   Az egyik az olasz bőr csizma esete   Elsős-másodikos kisdiák…..
  A szüleim a ’80-as évek közepén ismerkedtek meg és házasodtak össze. Apa ekkor már egy elismert szakember volt az autószerelők között, jól fizető állással, és magánzó munkákkal. Anyám pedig egy elvált nő, egy 7 éves kisfiúval. Aki az előző házasságából sok sebet…..
Egy hosszú, családi botrányokkal, anyagi-, időbeli- és mindenféle változatos nehézségekkel tarkított időszak után 2017. január 23-án végre átvehettük az új otthonunk kulcsait. Megkaptuk, és boldogok voltunk! Végre új alapokra kerül az életünk, biztosak voltunk benne, hogy…..
Kedves Olvasó,   Örülök, hogy itt vagy! A történetem megírásával 2 fő célom volt. Egyrészt, hogy méltó emléket állítsak szeretett Édesapámnak, Nemes Lajosnak, hiszen neki köszönhetem, hogy olyan felnőtté váltam, aki meg tudja állni a helyét, ha kell a jég hátán is. Másrészt pedig azért, hogy…..
Egyre elterjedtebb a bankkártyás online fizetés, ami felhasználóként rendkívül kényelmes.    VISZONT.  Egyre gyakrabban tapasztalom ügyfélként, hogy a szolgáltatók VISSZAÉLNEK A BIZALMAMMAL, hogy ELŐRE kifizetem nekik a termékek/szolgáltatások árát. Ha a cégednél van bankkártyás vagy más előre…..
Gyakori hiba (és az egyik legnagyobb szövegírási kihívás) a webszövegekben és a hírlevelekben, hogy többszörösen összetett, barokkos körmondatokat írunk.  Igaz, hogy a barokk és a romantika egyik legjelentősebb szépirodalmi teljesítménye ezeknek a mondatoknak a megalkotása, de valljuk be, hogy…..
Nemes Lenke 2017.09.22 08:30:35
@czinimini: Köszönöm az észrevételedet. Kinagyítva szerintem el lehet olvasni nagyjából, de nem is ez a lényege, hanem a szemléltetés. :)
De természetesen hétvégén elkészítem gépen a két vázlatot és kicserélem a képeket. ;)
A tartalom egy igazán értékes kincs üzleti szempontból, éppen ezért törekszik mindenki arra, hogy a legjobb írásokat használja. Nem, nem rontottam el a szóhasználatot, mert igen,  nagyon sokan sajnos csak használják és nem gyártják.  Igen, sajnos ma nagyon nagy divat egymás gondolatait, szellemi…..
Az első webshopok a '90-es évek közepén jelentek meg Magyarországon, de ezek inkább online kirakatok voltak, mintsem a mai értelemben vett webáruházak.  Az elmúlt 20 évben sokat fejlődött ez a kereskedelmi forma, sőt ma már léteznek olyan webáruházak is, amelyekhez fizikai bolt sohasem…..
Örök nagy kérdés az e-mail marketingben.. Méghozzá egy igen fontos kérdés.  Az elmúlt években óriásit fejlődtek a mail szerverek, és igazán ügyesen szűrik a reklám leveleket. Városi legenda volt még néhány éve, hogy a Google monitorozza a felhasználókat, erre tessék..…..
Néhány éve még azért vágtunk bele a közösségi oldalak menedzselésébe, hogy közelebb kerüljünk a vásárlóinkhoz. Azóta elég sokat változott a világ, elég drága játék lett ez a közelség, ráadásul: A kisvállalkozások gyakran találkoznak azzal, hogy a Facebook követőik…..
Elsőre talán úgy tűnhet, hogy a fenti kérdés megválaszolásához kell egy jósgömb.. pedig sokkal egyszerűbb a válasz.  Arra a kérdésre, hogy mi motoszkál a vásárlód fejében 3 féle módon tudsz válaszolni: Nem érdekel. Az az ő problémája, az enyém a bizniszem..  Nem…..
Sokan szervezünk eseményeket a Facebook segítségével. A tapasztalat az, hogy vannak olyanok, amelyek hirdetés nélkül is beindulnak, másokat komolyan taszigálni kell, hogy néhányan jelentkezzenek rá.  A múlt évben a Facebook fejlesztői is sokat dolgoztak rajta, hogy az események…..
A tavalyi évben nagyon beindult a videós tartalom, a legnagyobb közösségi portál első számú poszttípusa lett rövid idő alatt. Éppen ezért jogos a kérdés, hogy milyen formátumú tartalmat készíts ezentúl? Szerintem a legjobb, ha mind a kettőt. Egy néhány perces videóban nagyon sok gondolatot meg…..
Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a fehér lap felett görnyedve várod az ihletet a következő blog cikkhez, hírlevélhez, vagy éppen Facebook poszthoz.  Tudom, hogy nem egyszerű kényszerből írni, valóban órákat lehet eltölteni, szinte már kétségbeesve, mire jön egy elfogadható ötlet. Pedig ennek…..
Elképesztő sebességgel alakul át az online marketing, változnak a felhasználói igények, éppen ezért jogosan merül fel a kérdés:  Kell-e blogot írni 2016-ban? Őszintén megvallva nagyon nehéz erre válaszolni, mégis hajlok rá, hogy a helyes válasz az igen.  Sokat változott a…..
Az egyik legnagyobb kérdés, hogy a 2016-os évben milyen trendek lesznek a közösségi médiában? Milyen tartalmakkal töltsd fel a Facebook oldalad? Milyen posztok lesznek sikeresek? Milyen hirdetéstípusok lesznek hatékonyak és olcsóak? Sok-sok kérdés merülhet még fel benned a…..
Sokan úgy érzik, hogy a hírlevelezés már a múlté.. leáldozott neki. Éppen ezért választottam 2016 első posztjának ezt a témát.  Ebben a cikkben összegyűjtöttem 3 pro és kontra érvet, aztán döntsd el, hogy számodra van-e értelme.  :) Az elkövetkező napokban sorra veszek…..
Sokan most, hogy jönnek az ünnepek költséghatékonysági szempontból kigondolták, hogy itt az ideje posztjátékokat csinálni, hogy jöjjön a sok lájk?!? és persze a vásárló?!? Jelmagyarázat:  lájk?!?: ha ezt gyűjtöd, akkor van egy rossz hírem pontosan nulla forintot ér. Sőt..…..
Sokan azt érezzük, hogy túl sok lesz belőlünk a 6.-7.-8. kampánylevél, ránk unnak és egyszerűen leiratkoznak a drága pénzen megszerzett minőségi feliratkozóink.  Íme 5 trükk, amivel lazíthatod a "kampánynyomást": 2-3 kő kemény sales levél után küldj ki egy egyszerű…..
Léteznek olyan mumusok, amitől mindenki retteg. Senki se szeretné átélni, pláne kampányidőszakban.. Ha van egy megbízható hírlevélszoftvered, akkor ezektől biztosan nem kell tartanod! Az első: a leiratkozó. Aki leiratkozik, az nem potenciális vásárló. Az ő bizalmát vagy nem…..
Talán Te is találkoztál már azzal az érzéssel, hogy "te jó ég, órákon belül indul a kampány, de vajon minden frankó lesz?". Ez persze teljesen normális, pláne egy év végi, sok csatornás kampány esetében, ahol számtalan kérdés merül fel: jól be vannak állítva a…..
Tegnap kora délután az online postaládámban landolt egy szuper kampánylevél. Egy webfejlesztő cég X. levele, ami arra hívta fel a figyelmemet, hogy a legfontosabb marketingeszközöm ráncba kell kapni. Például az ő segítségükkel... A kampánylevél azt ígérte, hogy: "Soha többet…..
A párom nagy gyúrós, és korábban volt egy olyan idegesítő szokása, hogy minden áldott nap be check in-elt a kondiból. Éppen ezért sokat szívóztam vele, hogy ha nem logol be, akkor nem is használ az edzés.. de visszatérve a témára, azaz, hogy Neked miért fontos ez a hülye…..
A közösségi média egyik hátrányos következménye, hogy mindenki ész nélkül kommentelget a világhálón. Többek között azt is ott teszi közszemlére, ha valamilyen problémája van a cégünkkel... sokszor úgy is, hogy nincs igaza. Ilyenkor pedig dönteni kell: kimoderálod,…..