Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitör

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Pitör 2011.09.16 14:50:17
@egy maréknyi dollár: A szo milyen ertelmeben nem elmebetegek? Egy kepzeletbeli apukaval, egy mesekonyvet imadva elutasitjak a civilizaciot, tanulatlan es hiszekeny emberek.
 "Biztonságos Közlekedés..." Ezt a két szót biztosan nem ismerik a ázsiaiak kínaiak. Legalábbis így, együtt a két szót biztosan nem... Ha pedig ismernék, akkor átérezni nem tudják. Ha valamit érdemes gyorsan megtanulni Kínában (és nagy általánosságban…..
Pitör 2011.08.21 12:45:07
@osze: igen, a varosokban baromi lassu, ezert hiaba van sok baleset, nagy tobbsege koccanas, ha motor akkor persze mar mas a helyzet, viszont videken brutalis, van hogy a busz kanyarban eloz szazzal, majd minden honapban van hir hogy meghalt 20-30 ember mert arokba borult egy busz.

kulonosen erdekes a lampaval villantas, itt azt jelenti, hogy en akarok elobb atmenni, nem hogy menjel.
Egyre több az egyházi iskola Magyarországon. Az elmúlt 4-5 évben megduplázódott a számuk, és 2011-re arányuk eléri az összes intézmény 10%-át. Mivel jogosultak olyan költségvetési támogatásra, amelyre az önkormányzatok nem, ez is motiválja a helyi testületeket, hogy…..
Pitör 2011.07.15 06:48:11
Pitör 2011.07.15 06:45:10
@wmiki: Kitalalt tortenetek mint az evolucio? Ohmm, tessek?

A kitalalt barataid letezese persze tudomanyosan alatamasztott :)

A masik lehetoseg, hogy 1. Szarul ironizalsz, vagy en vagyok faradt.
Pitör 2011.07.15 06:47:17
@wmiki: Kitalalt tortenetek mint az evolucio? Ohmm, tessek?

A kitalat barataid letezese persze tudomanyosan alatamasztott :)

A masik lehetoseg, hogy 1. Szarul ironizalsz, vagy en vagyok faradt.
Bár nem Thaiföld, de azért a térségben történt és azért a thaiokat is megrázta az eset, ez volt a főhír mindenhol. Hétfőn este több csatornán is élőben közvetítették a manilai túszdráma végkifejletét. A NewsAsia teljesen élesben adta, míg a BBC azért beletett egy 10…..
Egy rendhagyó poszt lesz ez most, se nem hír, se nem hosszabb gondolatkifejtés. Majdnem minden nap találkozom ugyanis bánatos, frusztrált, elkedvetlenedett zenészekkel, szerzőkkel, akik - mivel ismernek - nekem természetesen azt fejtik ki, hogy elegük van az egészből, több lemezt már…..
Nem vitás, hogy a múzeumok a kultúra fellegvárai, segítségükkel többek között bepillantást nyerhetünk letűnt korok mindennapjaiba, hajdani művészek, közéleti személyiségek regényes életébe, megismerhetjük fontos történelmi események, szakmák, tudományok stb. tárgyi…..
Mi történt a fejekben? - A sajtóközlemény teljes egészében: Magyarországon készült el a világ első, adózásról szóló látványos zenés-táncos produkciója, az ADÓZENE 2009. A BDO Forte könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég támogatásával elkészült zene és…..
Ma kezdik el árulni a 3G-s modellt, vagyis holnap, mert pénteken, de Új-Zélandon már péntek van, szóval ma. Csodás, hogy gömbölyű a Föld. Mivel az első telefonokat lassan hazaviszik a júzerek, ideje odaadni nekik a kompatibilis szoftvereket, például a 7.7-es iTunes-t, ami…..