Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaBarre

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap lesz az első Kennedy gyilkosság évfordulója, ami azt jelenti, hogy valaki ismét késztetést érez arra, hogy feldolgozza az estet valamilyen új keletű dokumentumfilmben. Idén a National Geographic szakértői alkották újra a 48 éve történt merényletet JFk: The Lost Bullet…..
LaBarre 2011.11.21 14:19:18
@Makumba4: No ezt nem is tudtam! Még egy szög a Warren-jelentés képzeletbeli koporsójába. Itt az igazság(?) majd 2039-ben jön el, ha eljön (akkor oldják fel a titkosítás alól a jelentés egyes részeit).
LaBarre 2011.11.22 06:08:47
Bocsi, túl hamar nyomtam Entert. Folytatnám a sort. Még őket ölték meg elnökségük alatt:

- James A. Garfield
- William McKinley

Wild Colonial Boy:
Konkrétan videót nem tudok neked mutatni, de biztosan van olyan dokumentumfilm amiben erről szó van. Érdekes egyébként, hogy annak az esküt tett 58 tanúnak a vallomását, akik ott voltak aznap, és váltig állították, hogy lövést hallottak a füves domb felől, nem vette figyelembe a Warren-jelentés. A legelső híradások szerint, és amit bemutattak a nyilvánosságnak is, egy Mannlicher Mauser puskát tulajdonítottak Oswald-nak, majd másnap már Mannlicher Carcano-t, érdekes. Ahogyan az is, hogy Ruby ismerte Oswald-ot, jóval a merénylet előtt és a nitrát tesztek az elfogása után azt mutatták ki, hogy az azt megelőző 24 órában nem sütött el fegyvert. A másik érdekesség, hogy 15 perccel a merénylet után már pontos, magasságra és súlyra vonatkozó személyleírást adott ki a rendőrség Oswald-ról, honnan tudták ilyen pontosan ezeket az adatokat? Rengeteg ilyen furcsaság van az ügyben, sok tanú beszámolóját semmissé tették, és ezen tanúk nagy többsége 5 éven belül meghalt. Rengeteg ilyen ellentmondásos sztorit találni interneten, könyvekben. Leginkább Jim Garrison könyvét lehetne ajánlani, államügyészként ő volt az egyetlen, aki a valódi tetteseket próbálta bíróság elé állítani, és igen megnehezítették a nyomozását. De Connally szenátor saját vallomását is kiforgatták, és tudomást se vettek arról, hogy ő is több lövést hallott, és nyilván tudta, hogy nem egy golyó találta el. A Warren-jelentés szerint: az egyik golyó minden bizonnyal a hátán találta el az elnököt, a nyakán át távozott, becsapódott Connally hátába, átfúrta a mellkast, szétroncsolt egy bordát, majd a jobb mellbimbó alatt távozva áttörte a jobb csuklócsontot, és a bal combba fúródott. A jelentés még meg is említi, hogy maga a kormányzó sem hiszi, hogy ugyanaz a lövés találta el, ami előtte Kennedy-t, de a jelentés érdektelennek tartja végül is, hogy ugyanaz a golyó volt-e vagy sem. Persze, hogy érdektelen, mert akkor borult volna a 3 golyó és így a magányos merénylő elmélet.

Szerintem sokunkat azért is érdekel a Kennedy-gyilkosság, mert olyan fontos, nagy ember volt, nagy álmokkal, és más lenne talán ma a világ arculata, ha tovább élt volna. És felháborító 48 év távlatából is, hogy ilyen nyilvánvalóan eltussolják az igazi okokat, résztvevőket. Nyilván, a mai amerikai kormányzatban még vannak olyan magas rangú emberek, akik vagy maguk, vagy elődük, ősük által érintettek és nem áll érdekükben az igazság felderítése, de jó eséllyel 2039-ben kiderülhet jó pár dolog. Ez is amúgy hatalmas ellentmondás, miért titkosították volna majd 80 évre a Warren-jelentés egyes elemeit, ha úgyis a magányos merénylő elméletet támogatják?
Kérem szépen, a hazai képregénykiadás újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen április közepétől magyarul is megvásárolható a The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című nyitórésze/füzete. A kepregeny.hu adja ki, és voltak olyan jó arcok, hogy a magyarul The Walking Dead -…..
Amerika, Kanada és Franciaország után szombat óta a német melegeknek is van tévécsatornája. A Timm férfinevet viselő adó az Astra Digital távközlési műhold segítségével az egész országban fogható. A csatornán egyelőre csak napi néhány órában sugároznak műsort, de a…..
LaBarre 2008.11.04 17:05:10
Sehová nem süllyed a világ csenty, csak néhány országban aktívan zajlik a demokráció, míg itt...

Prominent! Én is nagyon remélem, bár szerintem a németek és tőlünk nyugatabbra fekvő országok lakói már rég rájöttek arra, hogy nem a felvonulásokon látott egyének A melegek. Én azt utálom, hogy a transzvesztitkákat is kategórikusan melegnek könyvelik el :S

avus! Én is meleg vagyok, én is szeretem a Forma1-et, a focit (angol, olasz bajnokság + BL, nemzetközi tornák), nem vagy egyedül :)

Egy ilyen csatornán én könnyen el tudok képzelni mondjuk egy "Balázs showt", ahol a melegeket foglalkoztató problémák vannak csak. Simán csinálhatnak SZEL-féle műsort, csak pasi-pasi vagy csaj-csaj párosításban (hú, ez tök jó ötlet, ezt le kellene védetnem :D). Senki nem lesz divatból meleg, vagy mert azt látta a tévében. Még sosem jutott eszembe pl. hogy atombombát szórjak egy gyalogkakukkra, vagy mondok normálisabb példát: gyémántot csempésszek (a la Barátok közt). Ott, ahol normális a kapcsolat szülő és gyermek között (értsd: nem azért van a gyerek, hogy dicsekedjenek vele aztán le se tolják, mert anyu a Esmeaura-t, apu a focit nézi), nem kell félteni a gyereket, hogy rosszat tanul a tévéből.

A többieknek: nézzetek meg engem vagy a páromat, gyertek el hozzánk, s lássátok, hogy semmivel sem kirívóbb az életünk, mint nektek! A tudatlanságtól való félelem vezérelheti azt, aki olyanokat ír be, mint csenty.
Charlotte Green a BBC Radio 4 műsorvezetője Abby Mann rendező halálhírének felolvasása közben kapott súlyos, szinte sírásba áthajló röhögőgörcsöt. A felvételt itt lehet meghallgatni. A nevetést a gyászhír előtt bejátszott felvétel idézte elő az amúgy komoly…..
Mostanában sok levelet kapunk, hogy nem egyértelmű a sztorikból, hogy milyen nemű a beküldője. Most akkor példát statuálunk: az alábbi történetben egy fiú szívat meg egy fiút. Mert ilyen is van. Azon túl, hogy a saját naivitásunktól verjük a fejünket a falba, állandóan ott…..