Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vincent vega?

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
N.N. ezúttal nem a halál, hanem a Telekom dominosok angyala azzal, hogy elmeséli, hogyan ne parkoljanak mobillal, ha nem akarnak úgy járni,  mint ő.  Tisztelt Blog! Tisztelt Szakértők! Sok Telekomos történetet olvasok itt és mostanra már csak minimálisak az elvárásaim a céggel kapcsolatban, de…..
vincent vega? 2018.02.21 18:00:49
@cukrosleves: képzeljétek, úgy tűnik, hogy a telenor titokban megszüntette az ussd kódos leállítást, jó egy hete minden kísérletemre azt írja, hogy a nem tudta elküldeni, próbáljam később...
Nem tudom, mi az öt legnépszerűbb Dubajjal kapcsolatos téma, de az itt pihenő magyar modellek után biztos nagyon hamar következnek az elhagyott luxusautók. Évek óta kering a neten egy sorozat mindenféle drága, és különleges gépről, ahogy leeresztett kerekeiken szívja őket a…..
vincent vega? 2015.05.19 22:45:44
@nem kéne...: gondolom hogy vannak.. csak az itthoninak tudom a linkjét, a dubajinak még nem
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Miért büntetik belső Erzsébetvárost? Sokan, sokat panaszkodnak Erzsébetváros Károly körút és Erzsébet körút közötti területének állapotai miatt. Vannak, akik a mulató negyed vendégei okozta éjszakai zajongás, vannak akik koszos utcák, vannak akik az elhanyagolt közparkok…..
Keresem itthon is állandóan az autentikus, jó helyeket két utazás között, most épp pár nappal egy tunéziai túra előtt sikerült ráakadnom egy nagyon szimpatikus mexikóira, ahova ráadásul már vissza is tértem, annyira ízlett, már a házi, friss készítésű tortilla meggyőzőtt.…..
Belsőség Heti merítés 2012.11.18 09:44:35
A világ végére is ezzel! Megjelent a kivánt gépsárkány a használtautón. 1979-es model megkímélve jó állapotban korrektül megcsinálva. Rozsda mentes kasznival, 100e km-et futott 1994-es motorral. Semmi kokány tuning egyszerű gyári állapotban karbival, 120LE-vel. Az idős 2.0…..
vincent vega? 2012.11.19 14:35:19
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
A múlt héten órákon át tervezgettük az ülést, az oldalsó X-eket és a tető X megritkítását. Nincs könnyű dolgunk, nagyon szűk a hely odabent. Mivel nem akarok úgy járni, mint az egyszeri Countach-tulajdonos, akinek Marcello Gandini elfelejtett helyet tervezni a penge verdájában,…..
napszemüveg MIB 3 2011.12.31 08:58:00
MIB 3 - ismerős? Melyik minden idők legnapszemüvegesebb filmje? Ha össze kéne állítanunk egy listát, nem biztos, hogy az első háromba raknánk a Men In Blacket (amennyiben egy filmnek vesszük), márpedig mindenképpen pluszpontok járnak azért, ha az adott filmben a napszemüveg nem…..
vincent vega? 2011.12.31 11:28:19
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
Mindenkinek megvolt a módszere, amivel (akár csalással is) felkészült a versenyre. Én a becsületes felkészülést választottam. Na nem a Micra teljes átvizsgálását, hanem az előző napi hosszú edzést. Csütörtök este kilencre érünk haza Észak-Olaszországból. A több mint 700…..
napszemüveg Shoei vs. Prada 2011.07.15 09:30:00
Ó, egy Unimog! Miért van ez ilyen közel? Mikor került ide? Amikor a szemembe sütött a nap. Majdnem túl későn jöttem rá, hogy motorozáshoz legalább annyira fontos a napszemüveg, mint a védőfelszerelések. Sőt, a napszemüveg megelőzi a bajt, nem csak az aszfalt és a bőröm közé…..
Amikor megkérdeznek egy Michelin-csillagos séfet, mit vacsorázik a meló után, a válasz általában ugyanaz: valami egyszerűt. Egész nap a legkifinomultabb ételeket kóstolta, szagolta, keverte, és elege van. Valami egyszerű ízkombinációt keres, aminél nem kell gondolkozni, nem kell…..
vincent vega? 2011.07.01 16:58:37
@bubci: köszi, a napokba kipróbálom! a kompról lemászva már értelemszerű?
vincent vega? 2011.07.01 17:45:56
@bubci: :))) köszi!
vincent vega? 2011.07.01 17:46:55
@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: hülyeségekről kár vitatkozni: menj be, és kérdezd meg a személyzetet, vagy zsuzsát, így volt-e
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
vincent vega? 2011.05.30 14:47:15
Bevallom, nem teljesen véletlenül választottam ilyen hatásvadász címet, de el kell, hogy keserítsem azon kedves fröcskölő vérre szomjazó olvasóimat, akik azt várták, hogy egy csúnyán végződött baleset részleteit fogom bemutatni nagy érzékletességgel. A múlt heti Michelin…..
Varánusz Valahol Európában 2011.04.05 06:13:00
Orbán Viktor tegnap csuda dolgokról beszélt napirend előttijében. Komolyan, szinte a sírás fojtogatott a meghatottságtól, hogy nekünk milyen keménytökű faszagyerek a főnökünk. Ő sokadszorra is vállalja az áldozatot, hogy hülyét csináljon magából csakis a mi…..
vincent vega? 2011.04.05 09:50:54
@alf: olvastad valahol a postjaimban, hogy ez volna a hivatalos ft vélemény?
segítek, nem
Öregek a gyújtókábelek a BMW-n. Nem volt nehéz észrevenni, hogy a kettes és a hatos henger itt-ott kihagy kicsit, az LPG ugyanis ilyenkor tisztességes durrogással jelzi, hogy valami nincs rendben. A csere sem ördöngősség, még csak figyelni sem kell igazán, ha a hosszból nem derülni…..
Illyés Gyula Ebéd a kastélyban című szociográfiájában olyan finom, gyilkos iróniával szorítja sarokba az amúgy hihetetlenül szórakoztató és izgalmas figurát, az irgendi grófot (vagyis inkább már ex-grófot, mivel 1947-ben járunk), hogy a könyv végére talán még maguk az…..
vincent vega? 2011.01.07 21:20:27
Negyedik éve készül el a COOL LIST HUNGARY, a lista, amely Magyarország legmeghatározóbb COOL arcait gyűjti össze. Egyértelmű, hogy most már hagyományról beszélünk. Bátran merjük kijelenteni, hogy a december 2010-ben már elképzelhetetlen COOL LIST HUNGARY nélkül. Ezt jelzi az a…..
vincent vega? 2010.12.05 21:48:21
vincent vega? 2010.12.05 21:54:51
Ez már ezüstláz, szoktam magamban utalni Efrájim Kishon remek, azonos című humoreszkjére, amikor be akarja festeni a kályha ajtaját ezüstre és egyik túlzásból a másikba sodródva az egész lakást ezüstre festi. Hasonló a helyzet a bogárhátúval, ami egy kicsit több nyomaték…..
Az idei, hetedik találkozónk (megy az idő rendesen), több szempontból is vízválasztó volt. Az összegzést a poszt végére megpróbálom megfogalmazni, ám előtte igyekszem időrendi sorrendbe rakni az eseményeket. Ez soha nem könnyű, hiszen a cselekmény mindig több szálon futott,…..
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..