Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ipa

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
Ipa 2010.12.02 15:39:25
@pannonfunk:
végre magyart is írsz
Én a legendás fekete bárány koncerten voltam lázas és sajnos szótfogadtam a mamámnak és elajándékoztam a jegyemet.
Ipa 2010.12.02 15:44:16
@efes: Ha lettél volna mondjuk Tűzkeréken Radiccsal vagy Mobilon Vikidállal vagy az ifi parkban, amikor az esti program: rolls, east, edda mobil, és az első három még soha nem játszott Bp-en máshogy beszélnél, szerintem. Ezek nagy kincsek, Vagy Pege Aladár egy Piramis előtt. Hallottál mondjuk a Supergroupról? Minden koncertjük zseniális volt.
Egy remek olasz fociról írott könyvben ezt olvastam: ‚‚Szerdán nekünk ott a stadion, nektek pedig a Twin Peaks." Így bökött oda a Samp-szurkoló a városi rivális szukereinek. Ma már nem csak szerda a nemzetközi meccsek időpontja, hanem keddtől egészen…..
–Az előző idény végén az olasz médiát bejárta az a videó, amelyiken Mourinho, a provokátor-motivátor és a híresen keményfiú Materazzi elbúcsúzik egymástól. Most másképpen, de a lényeget tekintve ugyanúgy Del Piero elbúcsúzik a Spanyolországba költöző Trezeguet-től.…..
Olasz fórum Toldo visszavonult 2010.07.08 20:45:00
Francesco Toldo bejelentette, hogy nincs tovább védés, nincs tovább kispadozás, és hosszabb lesz a nyár is. Hivatalos honlapja is ezt írja.Legtöbbünk fejében alighanem az maradt meg, amit 2000-ben művelt az Európa-bajnokságon: amit a holland tenger felé lökött, azt ő mind elnyelte.…..
„Mindenért vállalom a felelősséget. Amikor egy csapat képtelen egy ilyen mérkőzésen azt nyújtani, amit tud, az azt jelenti, hogy az edző nem készítette fel megfelelően.” Ezek Marcello Lippi roppant sportszerű, igazi úriemberhez illő mondatai. Tulajdonképpen ezzel…..
Ipa 2010.06.25 10:45:00
@MB13_fan: Van a foci VB-ken egy alapszabály, ami alól egyetlen kivétel 1958:
Európában az európaiak nyernek, máshol a délamerikaiak. Szerintem most is ez lesz.
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
Beért a stadionba a két maratoni futó, hiába nézegetnénk még egy darabig az öldöklő küzdelmet, közel a célszalag, és vele az Inter bajnoki címe. Nehéz lenne annál kevésbé mourinhós dolgot elképzelni, mint hogy az utolsó fordulóban elcsússzanak egy nem is olyan nagy…..
Ipa 2010.05.17 10:32:32
@_benito: Nem lehetne olyat kitalálni és megvalósítani, hogy egy poszthoz mondjuk 10 hozzászólás engedélyezett felhasználónként? Vagy óránkénti limit?
Csak némi ijesztgetésre futotta a kicsiktől, az Inter nem is csinálta össze magát a Chievo ellen, a Roma bajnoki címéért viszont komolyan aggódhatott az Olympico 60 ezres népe. A kicsik végül nem döntöttek semmiről, illetve csak arról, hogy az utolsó fordulóban hirdetünk bajnokot…..
Ipa 2010.05.11 19:25:37
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Olyan szép, ahogy a Lazionak szurkolsz és egész évben hősiesen hordoztad csapatod ócska szereplését. Ne hagyd, hogy a végén pár frusztrált romai felpiszkáljon. Inkább vedd meg a Petőfi Irodalmi Múzeum által megjelentetett: Kosztolányi összes fényképe című gyönyörű albumot.
Sempre Inter!
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
Messin innen, Messin túl, újra nagyszitát lógatnak a mezőnybe és nyolc csapat egy időre befejezi a nemzetközi gyepek rombolását. Kellően éles az összes párharc ahhoz, hogy ne kelljen kényszeredett tolókázást néznünk egész este, egyedül talán a Standard Liége nyugalma…..
Ipa 2010.03.19 08:32:14
@bakító: Köszi, nagyon érdekes oldal. Világosan látszik, hogy az egyetlen kérdés, hogy 2011-ben vagy csak 2012-ben előznek-e a németek. Interesként mondom, hogy pl. évek óta az UEFA/EL kupát leszarják a digó csapatok, így meg is érdemlik, hogy ennek következménye legyen. Sajnos a dolog eredménye az lesz, hogy az Inter/Milan/Juve bebetonozódik az első három helyre, pedig a Roma vagya Fio mindig üde színfolt a BL-ben
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
Ipa 2010.03.16 22:38:56
Történhetett volna egy csomó minden a rangadók játéknapján, ehelyett igazából semmi nem történt. A semmi tökéletesen leírja a Roma-Milan-t, és bár szintén 0-0 lett a forduló egy másik rangadója, az Inter-Genoa azért egy klasszissal jobb meccs volt. Rangadót nyert a Juventus, de…..
Ipa 2010.03.09 19:40:08
@_benito: Csak az a fontos, hogy külön legyen ez is az is, mármint felvezető és kiértékelő agymenés.
Ipa 2010.03.09 19:41:54
@Mr.AT: Sok (elfogult és szerintem sértődékeny) Juve hozzászólásodat tetted jóvá.
Nagyon fontos fordulók következnek a Serie A-ban, nem is igazán a meccsek rangja, mint inkább a tabella élének kiegyensúlyozottsága miatt. A Milan szinte, a Roma teljesen kiesett, az Inter viszont életben maradhat Európában, így a négy, illetve öt pont távolságból érkező…..
A mai napra nem jut csúcsrangadó, és lássuk be, inkább az Olimpiakosz-Bordeaux-nak van esélye rangadóvá nemesülni, mert a másik párosításban megvalósult a nyolcaddöntők legnagyobb egy páron belül tetten érhető erőkülönbsége. A Barcelonának nem valószínű, hogy gondot…..
Ipa 2010.02.24 09:03:34
@CaBeL: A gólvonalas kezezés előtt közvetlenül Zlatan is hozzáért kézzel a labdához. Vagy arra kelett volna adni egy szabadot, vagy mindkettőt vétlennek minősíteni, ami belefért, mert nagyon közelről jött a lövés.
B-oldal HOBO első 65 éve 2010.02.15 07:40:00
Nem is olyan rég új lemeze kapcsán dicsértem Hobo-t. Most írhatnék arról, hogy 1980-ban jött ki a HBB első lemeze, de én egy még jelesebb eseményről szeretnék beszámolni. Hiszitek vagy sem, Hobo február 13-án töltötte be a 65-öt! Igaz, régóta vénnek néz ki, viszont hosszú…..
Tovább nő a különbség az Inter és a Milan között, és az élmezőny is tömörebb lesz a hétvégi olasz forduló után. A nagyok fél szeme már a nemzetközi kupameccseken csüng, senki nem fogja megszórni ellenfelét, sőt az élmezőnyben alig lesz, aki nyerni tud. Az Inter és a…..
Ipa 2010.02.06 13:18:21
@balinhosa: interesként meg hálás voltam Vierinek, hogy róla fejelte Adriano a győztes gólt egy szöglet után az első Derbyn, ahol Vieri milanosként nyomta :)
Ipa 2010.02.07 20:06:25
@Hispan07: Elismerésem, hogy azért kommnetelsz a mai műsorotok után. Néha átkapcsoltam és rémesek voltatok. Mintha más játékot játszana a város két fele. Zanetti szerintem kétszer annyit futott délután, mint Dinnye, pedig van kb. 10 év köztük. A juve keménymag pedig tegnap este óta csendben van :) Ez is beszédes.
Minden idők egyik leglaposabb átigazolási időszakán vagyunk túl, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a piac sztárja Robbie Keane lett a Celtic-be igazolásával. Ez csak azért furcsa, mert kereslet és kínálat egyaránt változatlan bőséggel jelentkezik, ráadásul néhol az év…..
Ipa 2010.02.03 15:18:16
@_benito: Tudom én, hogy a hó elején volt, de lényeges és jó igazolása az Internek Pandev. Csodálom, hogy pár milános kolléga miért nem hiányolta, pedig gondoskodott róla, hogy bevésődjön a neve náluk :)
Tudta az ember, persze, nem lepődhetett meg, de azért valahol sokkoló volt látni a Serie A 21. fordulójának hentelős horrofilmre emlékeztető végkifejletét, és még ennél is nagyobbat üt a következtetést, amit levonhat. Egy csapat van az országban, meg néhány dublőr, akikre…..
Ipa 2010.01.29 09:11:58
@_benito: Pár szurkolótársad árnyalhatja a Mátrixról kialalkított egyoldalú véleményét.
Az viszont roppant bájos, hogy világszerte hány juve fan hálás kék-fekete csapatunknak, hogy miattunk végre megy Ciro.
A megszokott módon csemegeszámba menő - de most nagyon NEM menő - ANK nyomasztó színvonaltalanságát alkalmi kapuspotyák, elcseszett tigrisbukfencek, ingerszegény bartermeccsek keretezik, ahol a nyitómeccs bolondsága óta csak nagyon szerény mennyiségű emlék ragadt meg, az is…..
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
Szarmagyarnaklenni, a Kárpát-medencei tumblisták legnagyobb photoshopművésze, a Duce & Gabona, a Ludas Bajnai a Raiffeisen-kampányban, a Playstation 3-as C. Ronaldo című felejthetetlen művek alkotója ismét odacsap...
Ipa 2010.01.21 22:20:03
A nemzet igazi derbijéről szól a Serie A 19. fordulója, más igazán érdekes párosítás nincs is a Juve-Milanon kívül. Talán még az EL-helyekért tusakodó Fiorentina és Bari, vagy esetleg a feléledt Napoli és a megtorpant Sampdoria meccse érdekes, és a Roma sem mehet biztosra a…..
Ipa 2010.01.10 17:08:24
@Great Cornholio: Etoo-t kedves csapattársam.
Megnéztem a tegnapi góljainkat, a második WS szabad egészen pazar volt. És Samu is jó dühösen bevágta, nem volt les.
Mourinhohoz: Amikor a 88. percben egyenlítünk, akkor azt meri mondani, hogy a döntetlen szart se ér, menj fel Walter, na ettől jönnek neki a sikerek, ez a győzni akaró mentalitás
Nem, ez nem a vészharangok ideje, és a végzet lándzsája sem szegeződik szívünknek, mindössze annyi történt, hogy egy kiemelt kategóriás hegyi befutóval véget ért válogatott történeteink első etapja, most pihenőnapot tartunk. Mivel Eddy Merckx  óta jól tudjuk, hogy…..