Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PG00

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tina tizennégy éves, és tud gitározni. Ezt kegyetlenül be is bizonyítja az alábbi videón, amin a Eddie Van Halen Eruption című szólóját játssza. Vajon a Guitar Heróból tanulta meg?* Aki kíváncsi az 1977-es eredetire is, tekerjen lejjebb, utána pedig lehet vitatkozni ki a jobb,…..
Nem nagyon vagyok otthon tengerbiológiában, de érdekes a mai képen látható hal álcázási módszere. Esetleg tudja valaki, hogy mi a neve a halnak?..
Zadorlat bebizonyítja nekünk, hogy a kémikusok is tudnak olyan szörnyűt, mint mondjuk a rendszergazdák. Képviccének megfejtése mi más lenne, mint:kimutatja a fog a fehérjét..
PG00 2009.04.29 13:03:14
Imre elégedetlen a szóviccfelhozatallal, de a problémáját egészen sajátos módon igyekszik megoldani: Juhász Ferenc, Walt Whitman és T. S. Eliot nyomdokain lehengerlő prózavers-áradással támad ránk, ami nyomokban szóviccszerű zárványokat tartalmaz. Nem vicces persze, de nagyon…..
PG00 2009.04.29 13:02:27
A RotatSpin tipikus képviselője az „annyira aljas, hogy most már csakazértis végigjátszom” típusú játékoknak. Roppant egyszerű a játékmenet, néhány pixelnyi hősünkkel gyorsíthatunk, lassíthatunk és ugorhatunk a kék-fehér pályákon, de dolgunkat persze egyre…..
PG00 2009.04.27 19:55:04
A következő kép első ránézésre optikai csalódásnak tűnhet, mégis a valóságban elég könnyen megépíthető trükkről van szó...
A mai képen a két labda teljesen egyforma méretű. Még meg is mértem mielőtt ezt kijelenthettem, mert annyira nem tűnik annak...
Egy pikánsabb van a szóviccszüzesség elvesztésénél: ha egy haverunk veszi el, nagy nyilvánosság előtt. Na, ezt műveli alant középpályánk ásza, Té Rolandinho: Sziasztok, ha egy szóvicces találkozik egy másik szóvicceket gyártó emberrel, azt hiszem nyugodt szívvel…..
PG00 2009.04.10 08:26:42
"Ezek szerint szivartalan szaporodásról van szó..." - folytatja Bandy az álságosan megkezdett gondolatot. Csak azért posztoltam be, mert ez egy abszolúte véletlenszerűen kiválasztott példány abból a napi húszból, amit Bandy küld nekem, és szerettem volna, ha azt…..
A blog látogatóinak átlagkorát tekintve nem sokan ismerhetitek a Styx-et. Habár még mindig aktívak. Mindenesetre ezt az albumborítót nagyon eltalálták...
Mostmár azért havonta egyszer-kétszer bejön egy-egy Earth-ös kép. A main például egy szellem-repülőt láthatunk...
PG00 2009.04.03 17:52:20
  Még a tél vége fölött érzett örömemet is képes volt elrontani az örökmozgó Té Rolandinho ezzel a képpel és a hozzá tartozó levéllel. Kegyetlen alkotása némi késleltetéssel lép működésbe, hirtelen lüktető fájdalmat okoz, majd jön az akkor már megváltónak…..
PG00 2009.04.01 01:48:09
Fostalicskán tolta elénk Totti azt a komplex fájdalomkeltő eszközt, ami tartalmaz egy rész kínosan hosszú magyarázatot és egy rész istentelen viccet. Hajtás után olvasható a szerző szégyenteljes levele.       A múlt hét végén autózgattam, és sajnos lekapott a…..
PG00 2009.03.31 14:08:43
Ugye mindenki látta már a Star Warst? Amikor azt mondom, Birodalmi Induló - vagy Imperial March az eredeti hangsávok szerelmeseinek -, mindenkinek beugrik a kép, ahogy Darth Vader megérkezik a Halálcsillagra? Azt hiszem, ilyesmi még nem volt a blogon, de mivel én szeretem a…..
A Napi Borzasztó Szóvicc olvasói eleve szerencsések, ma pedig még inkább, hiszen a világon ők láthatják először ennek a frissen felfedezett állatfajnak a fotóját. A felfedező sereG, a ritka faj neve alávaló..
A címben el is árultam, hogy kinek az arcát lehet látni a mai képen. Nem tudom, hogy valódi-e a kép, ha az, akkor bizony elég íjesztő...
PG00 2009.03.25 16:05:34
De.
Szp küldte be a Foreign Creature nevű kalandjáték-sorozat első részét. „Remek grafika, helyenként déja vu érzés és sok vér jellemzi” – írja. A déja vu nekem is megvolt, nem keveset merített a Visitorból, csak még annál is véresebb. Egyébként egy könnyű…..
A külföldi alternatív rock (szerintem) egyik legjobb képviselőjének, a White Stripes-nak a Seven Nation Army című dalával fogok foglalkozni. Mivel meglepően számos feldolgozás létezik, ebből is sorozat lesz. Az eredeti dal 2003ban jelent meg az Elephant című albumukon. Nyertek is…..
Vannak azok a munkanapok, amikor nem frissül a KMK. Sajnos ez nem egyedi jelenség, az oka pedig az, hogy ha szabira vagy munkaútra megyek, sokszor nincs időm előre betárazni posztokat. Vagy nem vagyok szabin, csak eleve annyi munkám van a ’dex miatt, hogy beleszakadok, és nem tudok…..
A mai kép cabel műve. "Házilag készitettem... az az opcsal, hogy a 2 db kereket összekötő rúd, olyan mintha vagy a 2 kerék jobb vagy bal oldalán lenne, de ha akarjuk, akkor olyan mint 1 szemüveg, ami szét van törve ... vagy ha a szemeteket behomályosítjátok akkor mintha forogna…..
PG00 2009.03.21 14:59:05
A Shopping Cart Herót régebben beküldtétek már, de csak most próbáltam ki, hogy a Kongán kártyás badge jelent meg hozzá. A program a „lőjél ki valamit minél messzebb” típusú ügyességi játékok táborát erősíti, és bár nem egy nagy eresztés (különösen a grafika…..
Egy kemény hét kemény nyitánya S. Templar balkanológiai elemzése, ami már-már orvosi eset.hogy mondják, mikor egy rossz májfunckiókkal bíró, üldögélő rácot úgy akarsz meggyógyítani, hogy átteszed egy másik székre?szerbátültetés.mi van a country pub étlapjára…..