Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonymous2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez még mindig nem az a videó, amit eredetileg évadnyitó résznek terveztünk. Azzal eléggé elszámoltam magam, sokkal több melót igényel, mint gondoltam, úgyhogy bármennyire is gőzerővel készül, még sajnos várnotok kell rá. Amellett akartam egy Minis-t készíteni ebből A jeti visszatérből, ami egy…..
Hakuso küldte ezt a saját maga által készített előzetest, melyben olyan remek filmekből láthatunk részleteket, mint a Terminators, vagy a Transmorphers! ..
Anonymous2 2015.09.29 21:08:17
Egy trash-horror, ami egészen egyedi és szórakoztató is lehetett volna, de fél óra után menthetetlenül kisiklik.  A videót lehetőleg ne evés közben nézzétek, mert tartalmaz néhány visszataszító képsort!..
Az Asylum-filmek valószínűleg addig fognak felbukkanni a Baaad Movies-ban, amíg az működik. Hihetetlen, hogy ez az idióta cég még mindig milyen produktívan hányja ki magából ezeket a paródiáknak is beillő snuff-filmeket. Az Avengers Grimm nem "örvendhet" olyan negatív-kultusznak,…..
Rekordhosszúságú videóval ünnepeljük a Húsvétot. Gondolkodtam azon, hogy kettévágom valahol, és két részben lesz feltöltve, de végül inkább egyben hagytam, hátha ez a sok hülyeség koncentráltan egy adagban még nagyobbat fog ütni. ..