Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siovalley

36 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos az Indavideó vezérvideója, berakjuk ide is, hátha még nem látta mindenki. Szabadon látni ennyi delfint igazán lenyűgöző, úgyhogy most egy emberként irigyeljük a hajókirándulás résztvevőit. ..
siovalley 2008.12.20 08:35:28
Megszületett tenyészetünkben a T-alom október 22-én. Amidala három csöppségnek adott életet, két hímnek és egy nősténynek.Trinity - lila-sáfrány argente angol rövidszőrű nőstény          Theo - sáfrány angol rövidszőrű…..
Előző bejegyzésemben írtam, hogy nemcsak jó, hanem rossz is történt velünk. Sajnos el kellett búcsúznunk Jenifertől, aki most már az örök zöldségmezőkön rohangál társaival. Nagyon sajnálom a mai napig, és hiányzik a tenyészetből. Az egyetlen szatén malacom volt, nekem ő…..
Imádjuk az állatkerti híreket, és nagyon örülnénk, ha lennének állandó tudósítóink, akik mindig résen vannak, kirohannak a közeli kertbe, és gyorsan elkattintanak néhány nagyszerű felvételt, ha születik egy emu vagy összeházasodik két leopárd.Sajnos pénzt nem tudunk adni,…..
A türelmetlenül csókot követelő prérikutya párost Mover, a Hóbelevanc blog írója fotózta és mutatta be nekünk. További cukiságban bővelkedő képeit itt lehet megnézni.  ..
Eddig úgymond hanyagoltam a blog írását, amire nagyon jó indokom volt. Mi is? Csupán annyi, hogy a tenyészet két gazdája, vagyis mi esküvőre adtuk a fejünket. Most már túl vagyunk a nagy eseményen, így ismét több figyelmet fordíthatunk minden eddig elhanyagolt dolognak, így a…..
Sajnos nem könnyű az élet! Főleg akkor, ha az ember fia és lánya úgy dönt, hogy kicsit komolyabban kezd foglalkozni az állatokkal. A tegnap délután, este, éjjel és a mai nap nem volt könnyű, és nehéz is írni bármit. Mélységesen felháborít az a dolog (amit most már…..
Mint ahogy azt már ígértem, néhány fotó Amidala picinyeiről is. Samantha:          Szaffy:          Stella:           Seherezádé:..
Szombaton (június 7.) második alkalommal vettünk részt a cégünk (ahol dolgozom) családi rendezvényén kisállatsimogatóval. A tavalyi évben én vetettem fel az ötletet, hogy ismerkedjenek az emberek ezekkel a tüneményes állatokkal. Akkora élmény volt mindenkinek, hogy az idén már…..
A cím azt hiszem, hogy nagyon sokat sejtett. Hosszabb várakozás után végre megszülettek Amidala babái. Képeket, amint időm lesz, akkor készítek. Mint azt már írtam, a budapesti hétvégénk alkalmalmából malacsitterhez került Ami, biztos, ami biztos alapon. Persze nem produkált…..
Ismét egy hosszabb lélegzetvételű szünetet tartottam a blogbejegyzéseknél, amiért őszintén szólva szégyelem is magam. Megnézve az utolsó bejegyzés dátumát mégjobban szégyelem magam, hiszen már majdnem egy hónapja egy sort sem írtam, ráadásul a honlapot sem frissítettem. Aki…..
Na mára két posztot is írok nektek. Múltkor elkezdtem az állatkert bemutatását, ami lényegében egy kis történeti bemutatást is takar. Elég érzékenyen érintett az előző rész, de megerőszakolom magam, és folytatom. PicurPicur a második tengerimalacunk volt. Sajnos őt is múlt…..
Régen nem írtam, ami miatt egy kicsit szégyelem is magam. Ez valószínűleg annak is köszönhető (mármint a nemírásom), hogy most minden rendben van körülöttünk. Lekopogom nagyon, de két hete nem igazán volt gond az állatfarmmal. Szombaton munkanap volt, de ennek ellenére egy kicsit…..
A Ring Pass Nottal folytatjuk screenshotrovatunkat, Sarics küldte el nem mindennapi eredményét: nem kevesebb, mint 37 bónusz látható a sarokban, pedig emberünk már a 15. pályán tart. Ezen kívül a kép a legnagyobb elérhető kombót ábrázolja: minden színből és formából 4-4 darab…..
Félálomban, vagy félig éberen arra jöttem rá, hogy az állatkert lakóit még be se mutattam. Mindegyik tengerimalac egy külön személyiség, mindegyik külön történettel került hozzánk, van története. Megpróbálok a bemutatásra kerülő állatokat hozzánk kerülés ideje szerint…..
Ismét munka. Sajnos reggel hatkor kelés volt. Ez az állatoknak is szokatlan volt, hiszen a két hét alatt megszokták, hogy későn kapnak reggelit. Ma reggel viszont már fél hét után náluk voltam. A szénát adtam nekik, amikor teljesen kitértek magukból. Össze-vissza ugráltak…..
Múlt héten szinte minden nap valamiért az állatorvosnál jártunk. A kiállításra kellett hatósági igazolás, Jennifer kapott egy kis szurit nagyon enyhe megfázás miatt, meg Baba extra hülyesége miatt (ha a gazdi beteg és fekszik, akkor ő is azt játsza - nem első eset). Pénteken…..
Hirtelen nem is tudom, hogy hol kezdjem. Nagyon sok írnivalom lenne, persze már fele rögtön nem jut eszembe, ha próbálom időrendbe szedni. Jó pár malackánk új gazdira talált. Kaptam is már néhány helyről visszajelzést, aminek nagyon örültem. Elkerült tőlünk Mohita (akit…..
Eltelt egy kis szünet amíg nem írtam. A héten még továbbra is betegállományban a gazdi, de legalább a honlapot tudom egy kicsit aktualizálni. Pár dolog történt mostanában nálunk. De szép lassan mindent részletesen megtudtok. ..
Mindenkitől elnézést szeretnék kérni, aki várja a mindennapi történeteket. Nagyon sok írnivalóm lenne, de most egyenlőre az állatkert után a gazdit támadta meg egyenlőre "idegen" kor. Legalábbis a hétvégi ügyeletről úgy elküldtek szédüléssel, lázzal és szúró…..
Őszintén bevallva, nem igazán volt energiám írni. A múlt hét eléggé megviselt, nem mintha ez a hét jobb lenne. Röviden egy idézetet szeretnék írni, amit nagyon sokan ismerünk: "Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Az idő, amit a…..
A mai bejegyzés címe elég sok mindent elárul. A mai mondatszerkesztési, és helyesírási hibáimért pedig előre elnézést. Tegnapi napunk elég hosszú volt. Sissynél megindult a szülés, de nem ment rendben. Nem tudta sajnos megszülni a picijeit. Rögtön az állatorvoshoz futottunk.…..
Tenyészetünk egy képpel benevezett a www.tengerimalacka.hu oldalon található fotópályázatba. Nézzétek meg a képeket és szavazzatok!..