Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigetpárti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. október 1-jén jelentette be Lázár János, hogy „a kormányfő arról tájékoztatta mai rendkívüli ülésén a kormányt, hogy súlyos nemzetbiztonsági kockázatok is felmerültek azon személyek tevékenységét illetően, akik a szerencsejáték-iparhoz Magyarországon…..
szigetpárti 2015.10.22 11:46:53
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Mindegy a motiváció, jó érzésű ember nem liberális, hanem küzd az egyén túlzott szabadsága ellen, ha az a társadalomra nézve károsnak minősül. Azt meg, hogy mi minősül károsnak a keresztény kultúra és egyház nagyon jól definiálja. De ezt te is tudod (mert megírtad): Az a jó, ha a liberális hozzáállás lejáratódik (maguk, vagy az ellenük küzdők által).
szigetpárti 2015.10.22 13:56:27
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Azért nagyon is van a liberalizmusban ami ellentétes a kereszténység (meg a legtöbb más vallás) alapjaival (dehát ezt te is tudod)
  A magánnyugdíjpénztárak közzétették legfrissebb adataikat, miszerint minden kasszánál elérte a tagdíjfizetők aránya a 70 százalékos minimumot. Mint ismeretes, a magánnyugdíjpénztárakról szóló törvény 2015. január 1-jén hatályba lépett módosítása szerint jogutód…..
szigetpárti 2015.10.22 09:34:25
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Azért az állam ösztönözhetné a nyugdíj-kiegészítő jellegű megtakarítást pl. olyan konstrukcióban, hogy az adóalapot csökkentheti valaki (bizonyos mértékig) azzal amit egy külön számlára tesz, amit utána befektethet bárhogyan, de kivenni (“büntetlenül”, azaz adófizetés nélkül) csak a nyugdíjas kor elérése után lehet.
szigetpárti 2015.10.22 11:38:20
@s: Nem tudom, hogy az önkéntes pénztárral kapcsolatosan van-e korhatár a kivételkor (mert a megtakarítás felhasználását a nyugdíjas évekre kéne koncentrálni).
Az utolsó nap teendői közé tartozik a búcsúlevél megírása is. Úgy gondolom, erre érdemes külön is kitérni, mert láttam már suta és nagyon sikeres próbálkozásokat is. Körbeküldhetsz külön a kollégáknak, és külön a vezetőknek egy-egy e-mailt, de csak akkor, ha olyan…..
szigetpárti 2015.07.28 18:58:18
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Így van, a munkahely az munkahely, nem kell minden ismeretlentől elbúcsúzni, meg mindenhez hozzászólni.