Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máté Smelka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi kérünk elnézést, de borzasztó depisre sikeredtek idei évértékelőink. Mint minden év végén, most is azt játszottuk, hogy a blog két állandó szerzője egymástól függetlenül leírja gondolatait az adott évről, de rossz olvasni a másikét. Adja isten, hogy rosszul lássuk azt,…..
A Fidesz sokadszor bizonyította be: fél a választóktól. Képviselőik mindent megtesznek azért, nehogy részvételi alapon dönthessünk bármiről. Se a budapesti olimpiáról, se a Városliget beépítéséről, se a Duna-part elcsúfításáról, se semmiről. Szerintük ugyanis mi…..
Máté Smelka 2015.12.04 07:27:56
@Tudományos libsizmus:

Hát a valósággal nyilván a libsik vannak a legjobb viszonyban, ez egyértelmű... :-)

Aki nem jár szavazni az nem libsi szavazó ám...

Álmodozz csak tovább, más már úgysem maradt nektek... :-)
A Göncz Árpád sírhelyének közelében megtapasztalt magány-élmény vehette rá a kormányfőt a méltató szavakra. Bekiáltott egy ismeretlen Orbán Viktor miniszterelnöknek, aki feleségével együtt magánemberként érkezett Göncz Árpád, a rendszerváltás utáni Magyar…..
Máté Smelka 2015.11.08 14:31:31
@fidesz maszop dk egykutya:

Igen, igen és ti pedig vagytok a demokrácia tündöklő csillagai és egyetlen elszánt védelmezői...

Ahogy régen a cuclizmusé voltatok... :-)

Szánalmasak vagytok...
Máté Smelka 2015.11.08 14:33:43
27 pontos ún. non-papert adott át az amerikai diplomácia a magyar kormányzatnak majdnem pontosan egy évvel ezelőtt. A dokumentum, amely gyakorlatilag a demokrácia minimális visszaállítását követeli a magyar kormánytól, eddig titokban maradt, nemrég hozta le a Mandiner és a jobbos sajtó. És rá is…..
Megy itt ez a nagy bevándorlási hisztéria, ami attól kap különös és beteg bukét, hogy nálunk a kormányzat gerjeszti a hisztériát. Egy normális ország kormányzata a problémákat kezelni és tompítani szokta, de mi ebből a szempontból is egy beragadt posztkomcsi ország vagyunk,…..