Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alter ego

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
alter ego 2008.03.07 08:46:59
"Nem jó helyen van ez a Kocsi, Laller"

1. Hering! Ez nem saját rendszám, már az L bötünél tartunk... Dübörög a gazda(G)ság! Az autódat Te is az általad megkeresett pénzből vetted és vigyázol rá. Én sem hagynám így. A kocsi valószín neki nem képvisel akkora értéket, így pont leszarja, hogy ha valami baja lesz.
2. Ki kellett volna a zsarukat. Miért b.szogassuk őket, ha nem is tudnak róla? Ha tudnak, akkor meg tegyenek ellene, jelentsék fel, idézzék be, menjen az anyjába, vagy a Postára a tértis levélért.
3. ha köcsög a toyotás, qrvára nem 6ja meg a pár ezer Ft-os birság (már pedig kötsög, ehhez 2ség sem fér), de az idő és a bosszúság neki is az, (Posta, levél a yardnak, családtag vezetett, nem is voltam ott), úgyhogy a Homár mellett rendőrt is oda!
4.1x beálltam 1 garázs elé. (lexartam én is, siettem) Visszamentem 1 levél az ablaktörlő alatt: T. Járművezető! Az Ön szemérmetlensége miatt kénytelen voltam taxival menni, stb., stb. Azóta nem álltam oda, ahol mást akadályozok!
5. Miért nem hallok olyan hírt,hogy leöntötték, kiszúrták, leengedték. Legalább 1 képet plíz. 10-ből 6-an a fejét vennék (el nem itélhető módon) de Pest utcáin naponta 100 ilyet látni és még egy képet sem a festékmarta kötsögökről.

BIZZUNK A 11-ES BUSZ "FIGYELMETLEN ÉS GYAKORLATLAN" VEZETŐJÉBEN. VASÁRNAP NEM UTAZNAK OLYAN SOKAN RAJTA, VAN IDŐ MEGVÁRNI A HELYSZÍNELŐT. A BKV-NAK MEG ÚGYIS MIND1 A KÖTELEZŐ, HA BALESET, HA NEM.
Amióta az ausztrál nagynénitől kapott valódi szőrmés koalamacim magától megmozdult a több száz beleköltözött molylepkéktől, különösen érzékeny vagyok a kis rohadékokra. Gourmand levelét, milyen véletlen, a szombat reggeli müzlizésem közben kezdtem el olvasni és mire…..