Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roger Falconi

38 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vendégszerzőnk írásaHónapok óta jelennek meg a magyar költségvetéspolitikát kritizáló írások. Márciusban a Kormány 300 milliárd forintos adókönnyítést helyezett kilátásba, amit lényegében mindenki kevésnek gondolt. Néhány héttel később Muraközy Balázs már arról…..
NapiZene Blog NapiRetro - Európa 2008.04.09 11:46:58
Nem feltétlen illik bele a retroba, de legalábbis nem mondanám rá egyértelműen. Mégis ide teszem, örökzöld sláger.Presser-Zorán - Valaki mondja meg ..
Nem is igényel különösebb kommentet, tök jó ez is, és vannak mixei is, de azok nem férnek be ide. Majd felteszem egyszer NapiSpecialba.Kansas - Carry on my Wayward Son ..
NapiZene Blog NapiRetro - Rednex! 2008.04.05 18:17:15
Ezt régen nagyon szerettem, a csaj se rossz, meg a hangja seRednex - Cotton-eyed Joe ..
NapiZene Blog NapiRetro 2008.04.04 21:14:00
Europe - Final Countdown..
NapiZene Blog NapiRetro - Aha aha 2008.04.03 18:10:11
Aha - Take on me ..
Hóbelevanc Akciós, csak nincs 2008.04.02 15:22:51
Lehet nem hungaricum, de az biztos, hogy vásárló lehúzásban élen járunk. Számítástechnika üzleteink árlistája is sokszor roskadozik a jobbnál jobb áraktól, ám amikor konkrét vásárlásra kerül a sor, akkor derül ki, hogy a termék nincs vagy nem olyan áron. Természetesen…..
Aszongya az origó, hogy az HBO jogi lépéseket tett, hogy a jövőben ne lehessen átnevezni sorozataikat, mint ahogy azt a Cool csinálta a Weedsszel. Az HBO szóvicces kedvében Nancy ül a fűbenre keresztelte kedvenc dílerem történetét, amit a fiatalosos Cool Spanglira butított. Szerintem…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Roger Falconi 2008.04.02 17:32:50
És ez megint nem április 1-jei tréfa, hogy a matek táborban több a lány, mint a fiú. Lehet szerencsésesebb vezérbika egy olyan fiúnál, aki a matek szakon csajozik be? És lehet utáltabb vezérbika annál a fiúnál, aki nem elég, hogy becsajozik, de a matek szak másik csaját is…..
Lipps Inc. - Funkytown ..
Amatőr zenészként elégé merész próbálkozásaim egyike volt ezen alkotás feldolgozása, de végülis az eredménye nem lett rossz. Itt az eredeti:- G-moll fuga..
NapiZene Blog NapiRetro - Cher 2008.04.01 14:30:00
Annakidején micsoda sláger volt... de még manapság is sokfelé össze lehet vele futni.Cher - If I Could Turn Back Time..
Felvetődött hogy túl populárisak a komolyzenék amiket ajánlok. Szétnéztem hát kicsit jobban, de ugye mondanom sem kell, ami nem híres legalább egy kicsit, annak nincs videója. Egyébként meg, ami jó az jó!Liszt Ferenc - Les Preludes..
Mindenki szerette. Lehet most azt mondani hogy szar meg sablon meg ilyesmi, de akkor nagy zene volt!Mr. President - Coco Jumbo..
Törzskocsma Combino és Heathrow 2008.03.28 21:08:00
Ki ne emlékezne, mekkora volt a botrány nálunk, amikor a Combinok sorban leálltak, sőt egy oszlop is kidőlt. Végső soron a BKV-vezér állásába került. Persze ment a szöveg rögtön: állami vállalat, hozzá nem értés, szégyen, privatizálni…..
CaledoniA vallásosság 2008.03.31 00:12:00
Miért vallásosak az emberek?Én is voltam vallásos, közben néha hitem is volt... Hitem most is van, vallásos nem vagyok. Nem járok templomba, nem gyónok, nem olvasom és idézem vallásos buzgósággal a Bibliát. Viszont tudok imádkozni - magamban. Tudok gyónni - magamban. Nem hiszem,…..
GTA 3ban volt ez talán, élvezet volt rá száguldani (és gyilkolni). Mellesleg egy egész jó film zenéje is.Paul Engemann - Push it to the Limit..
Pachelbel Canon... remekmű..
Roger Falconi 2008.03.30 17:54:15
modern komolyzenei alkotásunk mára:Requiem for a Dream..
Sajnos nem találtam normális klippet. Sőt, a pontos cím is rejtély, szerintem így jó:Opus - Live is Life ..
Antonin Dvorak Újvilág Szimfóniájának egy részlete, űber ..
Ma gondolkodtam. Ritkán fordul ez elő, szerencsére. Ma sem volt túl sok értelme, mert csak általános baromságok jutottak eszembe: Hogy lehet egy lánybandát Puncicicababáknak hívni? Rendben, a Pussycat Dolls is nyilván a cicamica jelentést domborítja ki, na de akkor is...benne van…..