Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihavit

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök délután. Egy rossz mozdulat, kicsi roppanás és éles fájdalom a lábamban, ami ugyan idővel enyhült, de nem múlt. Nem vagyok orvoshoz járó típus, de elgondolkodtam, hogy jó lenne, ha szakember látná, mert mégis, na hát fájt, nem tudtam rendesen lépni. Valószínűleg…..
A jövő évi elnökválasztás egyik nagy kérdése, hogy a több mint ötvenmilliós spanyolajkú közösséget melyik végső jelöltnek sikerül maga mögé állítani, s ezáltal elnyerni az Amerikai Egyesült Államok második számú kisebbségének támogatását. Republikánus oldalon eddig…..
A ferihegyi bádogsátorról sok rosszat el lehet mondani, mondtuk már mi is, de pár percet azért el lehet viselni benne. Egy kis odafigyeléssel megoldható lenne, hogy minimalizálják az utasok ott tartózkodását. Ezért igazi tahóság, amikor a késő gép ellenére nagyon hamar…..
Vasárnap reggel indultunk haza Romániából, és a kánikulára való tekintettel üresen hagytuk itthon a hűtőt, nem mertünk benne hagyni szinte semmit. Lázár Jánostól tudjuk, hogyha nyaral az ember, akkor ne vásároljon. A jogalkotók viszont nem a valóság alapján törvénykeznek,…..