Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laurafilmblog

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mr. Robot pilotjában a nyár egyik legjobbjának lehetőségét láttam, Sam Esmail ugyanis egy olyan koncepcióval állt elő, amely egyszerre volt nagyon sok helyről ismerős, ugyanakkor sajátos tálalásával mégis beskatulyázhatatlan és üdítően egyedi. Majd ugyanezek a gondolatok jutottak eszembe a…..
Movie Tank Ed Wood (1994) 2015.07.26 19:23:27
Életrajzi filmet általában olyan emberekről szokás csinálni, akik valami igazán maradandó, valamilyen kiemelkedően pozitív teljesítményt tettek le az asztalra, adott esetben kisebb-nagyobb mértékben segítették az emberiség fejlődését, vagy netán olyan magatartásról tettek…..
Laurafilmblog 2015.08.02 23:11:53
Kényelmes lenne rásütni erre műre, hogy generációs film, és a tér-idő kontinuum csak azon szeletében érezhető és értelmezhető igazán, amelyben bakelit-kazetta-CD szentháromság először és utoljára teljes harmóniában létezett egymással, és ahol még nem az iTunes…..
Laurafilmblog 2015.07.27 21:30:05
@danialves: igen, valahogy nem jön át, hogy miért is van annyira odáig érte. A zenész csaj vagy C.Zeta Jones is egyértelműbben a vonzódás tárgyai.
Az idei filmes év egyik legnagyobb kérdőjele volt előzetesen számomra a Hangya.Kinéztem belőle, hogy egy nagyon szórakoztató, mi több, kiemelkedő képregényfilm lesz, ugyanakkor tartottam is attól, hogy esetleg nagy bukta kerekedik ki Peyton Reed filmjéből. Igazából egyik oldal…..