Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidor Gregus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Decemberben három egymás utáni héten - a Nemzeti Múzeum gyűjteményéből - kizárólag magyar fotókkal jelentkezett a Napi érdekes. Most egy újabb hasonló összeállítással búcsúzunk a rövid nyári szünet előtt. Néhány hétre elköszönünk Tőletek egy kicsit, mert szükség van a pihenésre, az erő gyűjtésre.…..
Vidor Gregus 2021.07.18 19:21:16
@bioLarzen: Szerintem ez a Nyugati tér 5. Régebben Marx tér.
27 évvel a premier után elkaszálták a The Jerry Springer Show-t, a trashtelevíziózás legendás műsorát. Az NBC Universal terjesztésében, de szindikátusi sugárzásban vetített műsor (ez kb. azt jelenti, mintha lenne egy Pácsó nevű talkshow-m, amit közvetlenül értékesítenek a regionális tévéknek, azaz…..
A pénztárca nálam  fogyóeszköz, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Két-három év, és megy a kukába, mert szanaszét van szakadva, és azon felül, hogy kiesik belőle az apró, még ciki is vele mutatkozni. A most használt darabom is megérett a cserére, ezért ez egy jó ürügy…..
Vidor Gregus 2017.01.14 01:35:16
@Ankacska: +1 szavazat a Bellroy-ra!
Corden mellett a 06 Tony-díjra jelölt Hamilton főszereplője, Lin-Manuel Miranda ül, aztán beül a Broadway-ről (is) ismert Audra McDonald, Jesse Tyler Ferguson és Jane Krakowski is, és amit hallunk, na az agyeldobósan kurvajó. Ja, és mennyivel jobb már így a One Day More a Nyomorultakból, mint ami a…..
Vidor Gregus 2016.06.08 22:33:12
A ferihegyi bádogsátorról sok rosszat el lehet mondani, mondtuk már mi is, de pár percet azért el lehet viselni benne. Egy kis odafigyeléssel megoldható lenne, hogy minimalizálják az utasok ott tartózkodását. Ezért igazi tahóság, amikor a késő gép ellenére nagyon hamar…..
Vidor Gregus 2015.07.27 19:15:48
@Szaktanár: Ezért gondolkodok JÓVAL előre... Karácsonyi és jővő januári jegyek már megvéve.