Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dj Tremt

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergely egy megható levelet írt a Postának, miután beszélt az izgalmas nevű Nemzetközi Csomagkicserélő Osztály egyetlen telefonját kezelő emberrel. Ugyanis nem értette, hogy lehet az, hogy csak 1 db telefon, vagy 1 db kezelő áll ezen az osztályon az érdeklődők rendelkezésére.…..
Dj Tremt 2010.01.13 00:12:07
Én is áldom a postát...
Asszem 2éve rendeltem Amerikából, online 2pár cipőt és pár pólót. Jó, valljuk be a doboz elég nagy volt, de a sztoriban nem ez a lényeg. A cég ahonnan vettem adott nekem úgynevezett tracking numbert, amivel szépen az us airmail honlapján nyomon tudtam követni, hogy hol jár a csomagom. Kb egy hét alatt lekövettem, hogy elérkezett Magyarországra. És utána semmi. Vártam egy hetet, két hetet, a harmadik héten már nembirtam és betelefonáltam az mpl-nek. Aztmondták, h a tracking number alapján nem látnak egy olyan csomagot se aminek ez lenne a száma... néztem egy nagyot, hisz az us airmail szerint már a magyar elosztó központban volt. Nem volt mit tennem, be kellett oda mennem személyesen, ott az orczy térnél vagy hol volt. Ekkor már 3hét telt el ugy, hogy a neten már aztjelezte, hogy a csomag itt van m.o.-on. Bennt igen csak kedves fogatdtatásban volt részem (3 kávézó, cigarettázó hölgy) elröfögte nekem, hogy sajnos ilyen azonositoval nem látnak semmit a rendszerbe, se a cimem, se a nevem alapján nem látnak csomagot. Mondták, hogy ha mihamarabb kézbe akarom kapni a csomagot, jöjjek be sűrűn, mert akkor ha már ott lesz személyesen át tudják adni... 2héten át jártam be, összesen hatszor. A végén megelégeltem és csak ugy megkérdeztem már idegességemben, hogy van-e náluk internet, miután igennel feleltek, elvezettem őket az us airmail oldalára, hogy ott üssék be a számot. S csodák csodájára ott még mindig azt jelezte, hogy a magyarországi elosztóközpontban van. Erre a kedves hölgy reakciója: "Jaaaa, hát az a csomag" Néztem egyet, hogy melyik csomag is, meg ez alapján mire jött rá. "Hát tudom miről van szó, neaggódjon fiatalember a héten már kézhezkapja". És tény, a héten már jött is a csomag a lakásomba. MAJDNEM 2HÓNAP ELTELTÉVEL....DE:
-a csomagból hiányzott pár dolog...
-fel is volt nyitva, majd magyar postás ragszalaggal újra leragasztva...
-ha tudta melyik csomagról van szó, és már előtte pár héttel mondta, hogy ha meglesz, ott helyben kézhez kapom, miért is kellett utána még hazamennem és megvárnom, hogy házhoz hozzák?
Talán mert valaki épp a fiacskájának válogatott az énáltalam rendelt ruhákból.. najó nem akarok rosszindulatú lenni, csak leírtam, hogy Gergely mire számíthat, jah és SOHA AZ ÉLETBE NE RENDELJETEK KÜLFÖLDRŐL ÚGY, HOGY AZ A MAGYAR POSTÁN MEGY ÁT, CSAK FUTÁRSZOLGÁLATTAL (UPS, FEDEX, STB.)!!!!
Talán ti is belefutottatok az elmúlt napokban abba a pletykába, hogy a T-Mobile iPhone-osokat hívogat, hogy azok fáradjanak be valamelyik üzletbe, mert baj van a mobiljukkal. A hibás készülékek közös halmaza a jailbreak volt, úgy tűnt, a szolgáltató valamiért begyűjti a törött…..
Dj Tremt 2009.08.07 20:45:53
@Ulkesh: Nah akkor még mindig kilógok a sorból:D T-mobilos a készülék és az előfizetés is, sőt maga az előfizetés belsős tcsoportos céges előfizetés és a mobil is céges:D Aktiválni maga a t-mobile aktiválta a sim-emmel:D ugyh ismét kilőve pár dolog:D lehet engem csak szivattak:D
Dj Tremt 2009.08.07 21:01:01
@löklük le a padlóla dulván: iPhone 3G : előfizetéses T-Mobil, OS: iTunes-al 3.0.1 update, valid Apple Store account. Erről beszéltem ha nem vetted volna észre, és igy is behivtak, és hohoo, minden igénybevett szolgáltatásomért fizettem:O . Amugy igazad van, egy kb 1hetes 3GS-el hol a probléma?;)
Dj Tremt 2009.08.07 21:09:43
@Ulkesh: jaja, előttem csinálta meg:D kérte simem-et rákötötte gépre oszt ugy:D
No sebaj, feladom h választ kapjak,hogy engem hogy kapott el a rendszer:D
Mindenesetre ez egy fekete lyuk lesz az életemben:D
   Dj Tremt visszatért és hozott magával egy fél órás mixet is!   Just listen!Dj Tremt's back again mixTrcaklist:  01 Hadouken! - Get smashed gate crash02 Trash yourself & The toxic avenger - song 203 Late Of The Pier - Focker04 Late Of The Pier -…..
Goodnight Team Word is not mine 2008.06.02 15:28:00
hölgyeim és uraim: ez itt az én ötletem. csak sajnos más is kitalálta..:)  ..