Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenebölcsi

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cili szépen menedzseli az oldalt. ..
Tegnap elkezdtem megnézni a honlapodat. (kritika célból) Ma megint megnéztem... Mi történt. Tegnap egy ügyes "első oldalas" oldalt láttam: kép, bemutatkozás stb. Ma meg... elkeserítő visszalépés...De a kritikát elkezdem, mert gondolom, hogy ameddigre ezt mások is olvassák…..
Éljen a zenebölcsi Saját domain 2008.03.18 20:14:00
  Kedves Érdeklődő!Örömmel tudatjuk,elindult és vár mindenkitawww.cilizenebolcsije.comÉlménybeszámolókkal, a zenei nevelésről, szakmai ajánlással, zenebölcsis foglalkozásokon készült fotók, videók, meglepetés mondókák...
A zenei nevelést nem lehet elég korán kezdeni.Eszmefuttatásom a foglakkozásokról.:) A baba a fogantatástól ritmikus mozgásunkat érzékeli, közvetlen közelről hallja szívverésünk, később a külvilág hangjait is felfogja, megkülönbözteti. Életünk szerves része a ritmus,…..
Azon gondolkodom Nektek is újdonságot jelentenek-e azok a dalok, mondókák, amiket mi a zenebölcsis foglalkozásokon tanulunk. Itt egy másik, jelenlegi kedvencük részlete. Ezen lemérhető, hogy az anyukák is jól meg vannak mozgatva:) A gyereket nem csak zeneileg neveljük, hanem a…..
Éljen a zenebölcsi Március 10 2008.03.11 21:07:42
2008. március 10.Kicsit borús idő volt, így a napocskacsalogatóval kezdtük. Kicsik és nagyok egyaránt szépen mutogatták és próbálták a mondókát mondani utánunk.Igen, kicsik és nagyok. Mert most igazán szépen lehetett látni, egy foglalkozás hogyan szólhat egyszerre a 8…..
Ez egy videó:)Természetesen  a résztvevők írásbeli beleegyezésével...
Ezeket a képeket 2007. május 21-én készítettük még a régi helyszínen.Fenekelünk:) Nem is!Patkolunk, de sorra vesszük a baba két tenyerét, talpát, majd a fenekét is megpaskoljuk.Nem szoktak tiltakozni:)A nagyobbak inkább azt kedvelik, ha ők tapsikolhatnak az anyu tenyerébe,…..
Ha arányaiban nem is tökéletesek a képek,  a lényeg látszik.Már nem emlékszem, mit játszottunk itt, de látszik, hogy babám feszülten figyel:)A foglalkozások végén mindig van valamennyi "szabad" játék. Ami tulajdonképp a zenei nevelés része lenne.Ilyenkor Cili…..
Valószínűleg a helyszínváltozás még nem tudatosult mindenkiben, vagy sokan úgy gondolják, már kinőtték. Mindenesetre ma és a múlt héten is kevesebben voltunk, mint általában a régi helyen.Napsütés, jókedv, a kicsik tele energiával, mi pedig jókedvvel.Ma az volt nagyon…..
Ma is megyünk zenebölcsibe.Egy kisvárosba járunk, a buszközlekedés elég jó.Korábban egy civil szervezet székhelye adott otthont a foglalkozásoknak.Addig, míg egy kedves barátnőm tudott minket autóval vinni, nagyon kényelmes volt. Így a 2006-2007-es évadot becsülettel…..