Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ase

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április. Mindkettőnk kedvenc hónapja, mindketten ekkor születtünk. Imádjuk, mert tavasszal a természet elkezd feléledni, minden elkezd virágozni, rügyezni. Legalábbis ez addig így volt, amíg Európában voltunk. Mióta kint vagyunk Ausztráliában, hirtelen őszi gyerekek lettünk,…..
Március 29-30-án végre eljutottam egy olyan tanfolyamra, amire régóta vágytam, ez pedig egy üvegműves workshop. Az üvegre mindig is mint egy szeretnivaló, különleges tulajdonságokkal rendelkező csodálatos anyagként tekintettem és régi vágyam volt kipróbálni, milyen dolgozni…..
Ase 2015.07.31 09:05:46
Na? Szabad a gazda? Segítünk kicsit. A világ egyik legikonikusabb épülete. Évente kb. 7 millió látogatóval. Ausztráliában. Azon belül is Sydney-ben.   Innen már valószínűleg könnyen kitalálható, hogy bizony a Sydney Operaházról van szó. És igen, döbbenetes, de az…..
2014 év elején főbérlőnk bejelentette, hogy márciustól emelni fog a bérleti díjon. Ami teljesen normális dolog, itt is évente emelnek. Mi ugyan csak 3 hónapra írtunk alá szerződést érkezésünkkor, és mivel pici kedvezménnyel kaptuk meg a lakást, így terveztünk is azzal, hogy…..
Rainbow Serpent, azaz Szivárvány Kígyó. Eredetileg egy mitológiai lény, istenféleség, amelynek többek között az ausztrál őslakosok is nagy erőt tulajdoní-tottak/-tanak. Azt tartják, hogy a szivárvány tulajdonképpen a kígyó maga, amelyik egyik víznyerő helyről a másikba…..