Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Musicmonkey

23 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lomma Lounge San Sebastián 2011.01.10 18:41:00
Spanyolországba is el kellett menjek persze. Egyrészt azért, mert Bordeaux-hoz meglehetősen közel van a spanyol határ, másrészt mert Spanyolország jó hely, a franciák is oda járnak, de leginkább azért, mert így alkalmam volt viszontlátni Paty-t, a svédországi spanyol barátnőmet.…..
Lomma Lounge Önök kérték 2011.01.08 18:39:00
Najó. Csak mert ilyen szépen kértétek. Meg ilyen lelkesen olvastátok.Meg mert tengernyi időm van, közületek pedig sokan a vizsgaidőszakot szenvedik, amikor az ember hajlamos a gép előtt ülve percenként ránézni az emailjeire vagy a facebookra-ra, hátha van valami újdonság, ami még…..
Musicmonkey 2011.01.08 21:28:45
Remélem bejön a mix, mostanra én is végighallgattam és bár nem olyan, mint amilyet akartam, de sohase olyan. Most már biztosan véget ért a tegnapi buli, úgyhogy képzeletben is utazzunk vissza a korábban választott helyszínre, reggel 6 óra van, kel fel a nap, a dj pedig rágyújt egy…..
Üdv néktek ijesztően kitartó olvasók/hallgatók!A géentés internet-felületek sajnos ismét egyre inkább kezdenek hasonlítani a tavalyi zoknijaimhoz, több rajtuk a lyuk, mint a nem. Csak a magam nevében beszélhetek, de én itt Londonban ugyan elég intenzív muzikális impulzusoknak…..
Goodnight Team London-side 2009.09.29 20:21:00
Sziasztok!Úgy látom, egyelőre nem sok minden történt a GNT háza táján, de erről az otthon maradottak tudnak bővebben számot adni. Én itt tengetem a napjaimat a csendes szigetország még csendesebb fővárosában. Őszintén szólva eddig tényleg nem sok említésre méltó partiban…..
Goodnight Team Let me back up 2009.08.21 15:10:00
Szevasztok!Reméljük ti is legalább olyan jól éreztétek magatokat a nyáron, mint mi, és ezúton is szeretnénk elnézést kérni, hogy nem nagyon volt bejegyzés az elmúlt időkben. Most viszont mindjárt szeptember, kezdődik a parti-időszak, és ne féljetek, a GNT környékére is jutni…..
Keveredik a brit indie az elektronikus pop zenével [az olcsóbbik fajtából]. A mixtape azért készult, hogy emléket állitson 2009 izlandi nyarának és nem azért, hogy mindenki beleszeressen ezekbe a számokba. A mixtapen felváltva váltják egymást a bulikban sokat elhanzgó [=rádiókon…..
Sziasztok!Mi is átálltunk nyári időszámításra, a buli-szezonnak lassan vége, jöhet a nyári parti-kúra, amit mi is a dj-pult túloldaláról tervezünk kiélvezni. Addig viszont hátra van pár fincsi érettségi/vizsga/szigorlat vagy akármi, de hogy senki ne feszülje túl ezt az…..
Goodnight Team Projekt Party 2009.05.03 14:06:00
Olá!Ugyan már lassan véget ér a partiszezon, még be-be csúszik egy-két fellépés. Legközelebb ezen a héten csütörtökön lehettek szem- és fültanúi egy újabb GNT-közeli szettnek.Csütörtök este a Corvintetőn egy BME-s projekt apropóján nyárnyitó agyelhagyást hirdettek,…..
Sziasztok!Először is köszi mindenkinek, aki ott volt tegnap az M2-ben, reméljük jól éreztétek magatokat. A homályos emlékek felelevenítése céljából pedig felkerültek a partifotók, bal oldalt láthattok belűle ízelítőt, vagy ide kattintva megnézhetitek az egész albumot.PíszMM..
Goodnight Team Smack My Glitch Up! 2009.04.02 00:03:00
Hey!Újabb GNT-közeli kezdeményezés indul április 17-én a Tűzraktérben. A SMGU bulik olyan, itthon még csak kevesek által ismert stílusoknak próbálnak foganatot találni, mint a glitch-hop, a crunk, vagy a dubstep különböző alfajai. Kicsit nyugatabbra már a legmenőbb zenék közé…..
Goodnight Team Nu trekz 2009.03.17 19:37:00
What up? Kicsit nehezen térünk mi is magunkhoz a múlt csütörtök óta, kétségtelenül ismétlésért kiáltó buli volt. Amíg azonban feszülten várjátok az új fejleményeket, itt egy kis ear-candy a lejátszóban. Külön ajánlom Salvor kolléga erősen aktualizáló mash-upját.…..
Goodnight Team Welcome 2009! Mix 2009.01.13 13:18:00
Hey!Ahogy ígértük, mindkét újévi fogadalmunk befutott. Egy poszttal alább olvashattok az ijesztően öreg GNT szülinapi bulijáról, itt pedig meghallgathatjátok a rég óta érő Welcome 2009! mixet.Ezúttal nem (csak) az aktuális kedvenceimet kevertem bele ebbe a háromnegyed órába,…..
Goodnight Team Holla 2009! 2009.01.08 19:29:00
Üdv nektek!Először is nagyon boldog új évet szeretnék kívánni az egész GNT nevében, és kifejezni a meghatottságunkat, amiért az új esztendőben is a házunk tája felé sodort titeket a szél. Mi sem fogunk ám senkit sem cserbenhagyni, az új év tele van új lehetőségekkel, új…..
A Múzsa olykor a boltból hazafelé jövet, egy kilo kenyér és némi felvágott társaságában csókolja szájon az embert. A körülmények persze rányomják bélyegüket a műre: „Beleim vergődve üvöltenek, hogy a beteg világra okádhassák szentségtelen magzatukat."..
 Szevasztok!Kicsit csöndes mostanában a Goodnight Team háza tája, mi is el vagyunk ám foglalva rendesen, de ettől még érkeznek a felkérések, amiknek mi igyekszünk eleget tenni. Legközelebb jövő hét szerdán találkozhattok GNT-s szettel, egész pontosan Musicmonkey aka Abu, azaz…..
Goodnight Team Photos Up 2008.10.05 11:52:00
 Sziasztok!Megérkeztek a csütörtöki buli képei, vágatlanul, cenzúrázatlanul. Mutasd meg anyunak is!Találkozunk egy hónap múlva, de addig is csekkoljatok minket rendszeresen új zenékért, mixekért, és a többi ínyencségért.PíszGNT..
Goodnight Team Coldplay 2008.09.24 18:02:02
Hali! Ez egy kicsit elütő poszt lesz a többitől, meg szoktalan is, ugyanis nem a jövőhét csütörtöki bulit hivatott hájpolni, hanem a tegnapit dicsérni. Azon kívül, hogy egyszerűen zseniális volt az egész koncert, még csak annyit tennék hozzá, hogy ez volt az átvezető zene,…..
Sziasztok! Elkészültek a fotók a pénteki buliról, be is kerültek oldalra a galériába! Bármelyik képre kattintva megnézhetitek nagyobban, vagy itt lapozgathatjátok az egész albumot. A következő bulival kapcsolatos első fejleményekig pedig időtöltésként bepakoltunk egy-két…..
Goodnight Team Perspektíva Mix 2008.09.01 23:13:00
Itt meghallgathatjátok a Perspektíva mixet, amit korlátozott számban a városban is lehet találni. Perspektíva MixTracklistHallgassátok, és legyen jó nektek.   MM  ..
Sziasztok! Mint az sokatoknak feltűnt, a közelmúltban meglepően nagy csend volt a Goodnight Team háza táján. Sokan kérdeztétek, hogy mi lehet ennek az oka, hát most lehullik a lepel: szeptembertől havi rendszerességgel jelentkező parti-sorozatot indítunk a Trafóban.…..
Goodnight Team Valami készül 2008.08.21 23:14:00
Nem hiába ez a nagy csend a Goodnight Team tájékán. De már nem kell sokáig várni, szeptemberben fog robbanni az időzített bomba, elindult a visszaszámlálás. Csekkoljatok minket rendesen, és csak hogy legyen betevő falat, addig hallgassátok ezt a meglehetősen gyorsan készült mixet.…..
Goodnight Team Upgrade 2008.07.24 17:57:00
Sziasztok!Nyár van, meg punnyadás, ti sem interneteztek eleget, mi meg lusták vagyunk dolgozni. Lassan-lassan azért kezd kialakulni az új Goodnight Team profil. A részletek még maradjanak meglepetések, most egyelőre csak barátkozzatok az új lejátszóval. Van benne két új szám is, egy…..
Egyik kedves ismerősünk a LavaLava csapat agytrösztje, akik most szombaton második alkalommal fogják összehozni Budapest valószínűleg legjobb ingyenes electro-buliját. A line-up eléggé magáért beszélt, kb. mindenki képviseltetni fogja magát, akinek pesten köze van a nu-ravehez. Mi…..
Goodnight Team Get Up! 2008.06.09 22:36:00
Léz en dzsemen! Elkezdtünk feléledni a hamvainkból! Új számok a lejátszóban, meg még újabbak itt, amiket le is lehet tölteni (de persze le is kell törölni ;)). Csak hogy kicsit mi is belemélyedjünk a partiéletbe, a jövőben a barátaink/ellenségeink, de mindenesetre szimpatikus…..