Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárga farkas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a postnak az eredettörténete az, hogy írtam a Nagy Gergely - Waldmann Tamás vitáról, és amikor rákerestem, akkor a Nagy Gergely - Waldmann Szabolcs vita jött be a találati listán, amely arról szólt, hogy létezett-e a történeti Jézus. Megnéztem a vitát, és hát, minő meglepetés, megint azt…..
sárga farkas 2020.11.02 18:15:29
@Rodrich: több indokuk lett volna Keresztelő Jánost messiásnak megtenni, de ezt még a mandeánusok sem tették! És miért alkották volna meg az első női pár nélküli meghaló-feltámadó istent? Ez egy nagyon felületes írás.
sárga farkas 2020.11.03 14:20:36
Figyelj, te bunkó! Őszinte kérdésre nem kaptam csak minősítgetést, félrebeszélést, kioktatást, tekintélyelvűséget, személyeskedést, alattomos célzásokat. Az általam felsorolt érvekről az elfogulatlan láthatja, hogy ezek a legkompromittálóbbak a keresztény vallás számára. Így nem lehet „hitem”, te mocskos görény, ahogy rámfogod! Azt mondod, mi? Kik vagyunk „mi”? Majd azt is te mondod meg? Egész álbölcsességetek egyébként nem a tudásról szól, hanem a hatalomról. Hogy ki legyen a legitim védelmezője a társadalmi status quo-nak. Nem véletlen, hogy a tisztességes emberek undorodnak tőletek, szánalmas neokon szarfaszok! Az igazi ateisták forradalmárok és republikánusok is egyben, mint John Lennon. Belőlem ne csinálj szalmabábot, te seggfej! Engem ne skatulyázgass, pojáca! Sorold Nagy Gergő mellé a retkes kurva anyádat! Honnan veszed, hogy megmondhatod: mit olvastam és mit nem? És főleg milyen jogon? Honnan tudod, mi a végzettségem? Így ismeretlenül! Mit tudhatsz te erről? Nyomozol utánam? Önelégült, pöffeszkedő, tehetségtelen kis senki! Az meg külön röhej, hogy az hablatyol történelemről, aki még Spinozát sem képes a saját korának mércéjével mérni. Mert a Teológiai-politikai tanulmány kiadása a maga korában bátor tett volt! Veled ellentétben, te sunyi dogmatikus, Spinozát valóban üldözték. Nekem oklevelem van történelemből, illetéktelen vagy a szakmámban kritizálni, nevetségesek az odaböffentéseid. De nem is ez a baj: nektek nincsen se belátásotok történettudományos módszerekbe, se történelmi érzéketek. Nem csoda, hogy képtelenek vagytok történelmi és társadalmi jelenségeket ilyenként megmagyarázni. Mind egyformán lelki nyomorékok vagytok, erdélyiágostonok, oszcsabák és a többi pszichopata. Vallásellenes fanatikustól más nem is várható. Éld ki a passzív agressziódat máson! Mondjuk a retkes kurva anyádon! Mássz vissza a tetves apád faszába, ahonnan kifostak!
Mint ismeretes a politikai kékharisnyák számára, egy nyílt levél-váltás eredményeként a miniszterelnök egyszer meghívta Tamás Gáspár Miklóst egy kávéra, aki szerencsére azóta sem élt a lehetőséggel -- feltehetően a jó ízlése volt az, ami nem engedte. Ennek ellenére TGM…..
sárga farkas 2015.07.27 12:56:07
@HaFr: felesleges ez a terjengősség. Elég lett volna 6 szó: Mi a faszt mondasz - Sztálin-e vagy?
sárga farkas 2015.07.27 13:15:30
@ricardo: csak a pontosság kedvéért: 1. a "de" Engels hozzátoldása. Az eredetiben a két tagmondat között nincs ellentét. (megismerés és megváltoztatás) 2. Brüsszelben írta 3. Londonban élte ugyan a fél életét, de nem egy könyvtárban. 4. Érdekes, hogy maga polgári szerzők gondolatait (az adózásról) Lassalle-nak tulajdonítja (aki legfeljebb az osztály kifejezést tette hozzá)