Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OmegaKiller101

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Witcher 3: Wild Hunt     11893 Ft Assassin’s Creed IV Black Flag     2990 Ft Assassin’s Creed IV Black Flag – Freedom Cry    995 Ft Rayman Legends     3990 Ft Geometry Wars 3: Dimensions Evolved     2350 Ft Shiftlings     1876 Ft The Amazing Spider-Man 2     4796…..
Nem régiben indult útjára az xbox preview programja, melynek keretein belül már konzolokon is életbe lépet az early access rendszer. Ez annyit takar, hogy ténylegesen nem a teljes játékot vesszük meg, csupán egy amolyan próbaverziót. Természetesen ez bizonyos időközönként…..
Never Alone Arctic Collection Ha még valaki nem szerezte volna be, 2015 egyik leghangulatosabb kis indie platformerét, akkor most megteheti, rögtön az első kiegészítővel egybecsomagolva. Mindkét esetben ugyan az lesz a dolgunk, a kis eszkimó lánnyal és barátjával, a sarkírókával…..
Már előtölthető a Warhammert és az amerikai footballt keresztező játék második része. A teljes játéknak szeptember 22-én eshetünk neki, és garantált, hogy mez nem marad szárazon. Store: Blood Bowl 2 Pre-order Edition..
Velocity 2X PS4 után Xboxon is tiszteletét teszi a FutureLab 2D-s platformer játéka, melyben szükség lesz gyors reflexekre, és nem kevés ügyességre. Könnyű dolgunk nem lesz, de talán segítségünkre lehetnek a boostok és teleportok. Fő ellenfelekben sem lesz hiány, ugyanis…..
A Gamescom alkalmával megerősítették a készítők, hogy lesz offline co-op a nagysikerű játék legújabb részében. Mindenesetre még várnunk kell rá jó egy évet, ugyanis csak 2016 végén várható a megjelenés. Addig is lesz időnk újra átélni az első részt, a jövőhéten…..
Xbox News Witcher 3 - New Game+ 2015.08.17 21:07:51
Megérkezett a Witcher 3 utolsó dlc-je, melyet természetesen most is ingyen kapunk meg. Új játék indításával megtarthatjuk összes elért felszerelésünket, szintünket, képességünket. Itt a…..
    ..
Kaptunk egy kevéske infót a 2016-ban megjelenő Mafia epizódról, mely az eddigiektől eltérően valós környezetben fog játszódni. Főszereplőnk Lincoln Clay lesz, a Vietnámot megjáró…..
  ..
      ..
    ..
  ..
  ..
Kaptunk egy vadonatúj trailert a szeptemberben landoló kosaras játékról, mely most a Pro-Am módot hivatott bemutatni. Mint a lentebb látható videóból is kiderül, itt saját csapatunkat készíthetjük el, de ezen felül a mezünket és stadionunkat is variálhatjuk. Teljesíthetünk napi…..
18 év elteltével jelenik meg az egykoron híres Constructor HD verziója, mely a SimCity-hez hasonlítható, annyi eléréssel, hogy a játékban helyet kaptak a politikai és alvilági üzelmek is. A mai bejelentésen hivatalos megjelenést is kapott a játék, mely január 29-re esik. ..
Xbox News Worms WMD bejelentés 2015.07.31 18:35:06
2016 elején érkezik Xbox One-ra is a Team 17 legújabb játéka, melyről többet az augusztusi Gamescomon tudhatunk meg. A fejlesztők az eredeti 2D sémát viszik tovább, új lehetőségekkel és megújult grafikával. ..
Valamikor 2016 elején debütál a méltán híres diktátor szimulátor, és az alapjáték mellet megkapjuk az összes eddig megjelent kiegészítőt is (Waterborne, Bayo del Ofato, Big Cheese, Mad World, Generalissimo és Joint Venture). Mindezek mellet exkluzív tartalmakat is ígérnek, mint a…..
Megérkezett az öt részes epizodikus kalandjáték első fejezete, melyben vén hősünk unokájával osztja meg fiatal kori kalandjait. Ráadásként egy Launch trailer-t is mellékeltek a készítők. Természetesen, mint lenni szokott, mind az öt részre lecsaphatunk egyszerre, valamivel…..
Nemsokára elérhető válik az utolsó letölthető tartalom, bár hivatalos dátumot még nem kaptunk. Az utolsó csomag tartalma nem más, mint a már sokak által kívánt New Game+! Pontos információkra a közeljövőben lehet számítani. ..
Holnaptól élesednek a szerverek a World of Tanks One-os verziójában. A játék cross-platform támogatással érkezik (360 és One verzió egy szerveren működik, így egymás ellen is tudunk játszani). Ehhez köthetően egy új trailer-t is kaptunk a mai napon. Még előtölteni sem késő,…..
Véglegesen elkészült a Black Tusk gondozásában készülő felújított első epizód, amire mostantól számítva már csupán egy hónapot kell várnunk. A játékot dobozosan egy, míg digitálisan két verzióban érhető el. A 12 999 Ft kóstáló kiszerelés két extra skint és egy…..