Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siegler

45 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Itt a második félév - itt a második felvonás!  Aki ott volt novemberben, az tudja, hogy ősszel lezajlott az első állomása a New Era inter-egyetemi buliknak. A képlet egyszerű: a sok-sok jófej Sotés partiarc és a sok-sok jófej Corvinusos partiarc, meg a többi budapesti…..
 THE NEW ERAA Sote és a Corvinus lemezhuszárjai bemutatják, hogy forog a lemez a Nagyvárad és a Fővám tér között félúton! Lesz itt minden mi, üllő-kalapács-kengyel-csiga, vagy emberi erőforrás menedzsment ingere! Minimal, maximal, break, tech, funk, hip, getto blaszterek…..
Lomma Lounge Lakótársat keresünk 2010.10.15 16:32:00
Tudom nem sokat jelentkezem, de sajna még mindig nincs netünk otthon. A hangulat változatlan, viszont fogy a türelmem. Eleinte azt gondoltam, majd összeszokunk. Aztán azt hogy ez az élet kihívása és toleranciát fogok tanulni, hamár eddig mindig szuperkedves emberekbe botlottam és…..
Siegler 2010.10.18 16:10:59
Lomma Lounge Charlie angyalai 2010.09.16 21:30:00
A vasárnapot Chazaux-val (francia informatikuslány) és Matthias-szal (német művész-pedagógus tanonc) töltöttem, főztünk, sétálgattunk Bordeaux-ban, és órákon keresztül kiadó szobákat kerestünk, telefonálgattunk - eredménytelenül. Najó, talán ha 3 látogatás meg lett…..
Siegler 2010.09.19 19:45:10
Kissé elmaradtam az írással mostanában, aminek egyetlen praktikus oka, hogy baromi sokat dolgoztam, sokszor éjjel, és néhány nap erejéig Olaszországban is.Az elmúlt majd' három hétben számos dolgot csináltam először az edzések során, a mai poszt ezeket sorolja fel:Az első…..
Struccpolitika Felvettek 2010 2010.06.05 22:39:00
        András Bence       Bakacsi Mátyás       Barna Dániel     Bódog Vanda     Buksa…..
Kedves Érdeklődő!A felvételi első lépése a kérdőív kitöltése, hogy a kollégium tagjává válj. A Corvinus G, T, K karairól, illetve az ELTEconról várjuk az I. és II. éves hallgatók a jelentkezését.  LETÖLTÉS ITT Miután kitöltötted a kérdőívet, kérünk, dobd…..
Kedves Érdeklődő! A felvételi első lépése a kérdőív kitöltése, hogy a kollégium tagjává válj. A Corvinus G, T, K karairól, illetve az ELTEconról várjuk az I. és II. éves hallgatók a jelentkezését.   LETÖLTÉS ITT   Miután kitöltötted a kérdőívet,…..
 Kedves érdeklődők! Eljött a nap, amikor mindenki előtt nyitva állnak kapuink és betekintést nyerhettek a mi kis életünkbe. Szertettel várunk mindenkit, sosem késő csatlakozni! HÍVD MEG BARÁTAIDAT IS! 18.00 Körbevezetés és kollégiumi életjelenetek 19.00…..
Struccpolitika Rajk Nyílt Nap 2010.04.12 01:48:00
Kedves érdeklődők! Eljött a nap, amikor mindenki előtt nyitva állnak kapuink és betekintést nyerhettek a mi kis életünkbe. Szertettel várunk mindenkit, sosem késő csatlakozni! HÍVD MEG BARÁTAIDAT IS! 18.00 Körbevezetés és kollégiumi életjelenetek 19.00…..
 Kedves diákok!   Idén is megrendezi a Rajk László Szakkollégium éves elsős versenyét, melyre szeretettel várjuk az első- és másodéves egyetemi diáktársainkat. Ahogy minden évben, idén is szeretnénk mindenkit egy kis gondolkozásra, kreativitásra sarkallni!…..
Múlt szombaton útnak indultunk Koppenhágába, heten Laura autójával, ami plusz ülésekkel hétszemélyes, csak épp a plusz ülések hiányoztak. Aznap este volt ugyanis a Floor-wars, egy neves breakdance-verseny. Annak ellenére hogy elég rangos rendezvény a kategóriában, egy művház…..
 40 Éves Szakmai Konferencia, márciusi programok március 2. 20.00 A magyar siker titka – a jól működő állam megteremtése: visszatekintés 2020-bólTémavezető: Szepesi Balázs Résztvevők: Kiss Norbert Váradi Balázsmárcius 4. 20.00 Az adócsalás, a…..
Költözőfélben vagyok, több okból is. Egyrészt eleget keresek mostmár a saját szobához, nem vagyok már csóró munkanélküli, mint amikor kijöttem. Másodsorban a Villas már nem olyan, mint volt, sokkal kevesebb szociális élet van és sokkal több veszekedés, az pedig, hogy…..
Siegler 2010.02.23 12:31:21
 A mai napon a Rajk László Szakollégium jelenlegi szakkollégistái Ilyés Mártont választották a kollégium igazgatójának. ..
 Bevezetés a networkingbe  A kurzus leírása:A kurzus keretein belül a kurzustagok betekintést nyerhetnek a networking alapjaiba, megismerkedhetnek a jelentősebb európai iskolákkal és trendekkel, valamint gyakorlati helyzetekben próbálhatják ki az órákon…..
 Bevezetés a networkingbe    A kurzus leírása: A kurzus keretein belül a kurzustagok betekintést nyerhetnek a networking alapjaiba, megismerkedhetnek a jelentősebb európai iskolákkal és trendekkel, valamint gyakorlati helyzetekben próbálhatják ki az órákon…..
Tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőtPhilippe Aghiona Rajk László Szakkollégium 2009 évi Neumann János díjasának díjátvevő előadására, amelynek címe"The Environment and Directed Technical Change". Philippe Aghion a Harvard Egyetem közgazdasági…..
Tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőtPhilippe Aghiona Rajk László Szakkollégium 2009 évi Neumann János díjasának díjátvevő előadására, amelynek címe"The Environment and Directed Technical Change". Philippe Aghion a Harvard Egyetem közgazdasági…..
Lodovik Flies 1/3 2010.01.11 12:24:00
 Eletem elso angolul irt, de nem az angol nyelvi tudast tesztelo vizsgajat megirtam. A targy: Principles of Business Management. 8 temakor kerdeseibol kellett kettot megirni. En a napokban 5 temakorre mentem ra, es talaltam is ket konnyu kerdest:1. Describe and discuss the purpose of formal…..
Siegler 2010.01.13 08:46:38
Siegler 2010.01.13 08:47:16
London Town Heima 2010.01.01 23:32:00
Három hónap izoláció és relatív magány után karácsony előtt végre hazarepültem. A reptéren ott várt a családom és a legjobb barátaim, akikkel talán kicsit áruló módon, de rögtön onnan elmentünk egy kocsmába dumálni. Három hónap nem olyan nagy idő, hogy bárki teljesen…..
Sziasztok!Szeretettel várunk minden kedves gólyát Téli Táborunkban!                  Időpont: 2010. január 27-31.Helyszín: CeglédJelentkezés: telitabor2010@gmail.comRészletes és uptodate…..
Az időjárás nem finomkodik velünk többet. Úgy döntött, hogy bekeményít. A napi maximum általában -9 körül van, a minimum -12 és -16 között mozog. Soha nem éreztem még ilyen hideget. Amire otthon azt mondják, hogy csontig hatol az lófasz, ez az ami először keményre fagyasztja…..
From Russia wid love Finnish Line 2009.12.07 19:49:00
Nagy nehezen de elkezdem jegyzetelni a decembert mármint ami eddig történt. Az előző hét elég mozgalmas volt főleg tanulást tekintve. Megvolt a vizsgám az arab kurzusból, meg számvitel negyedéves és pénteken volt a nagy nap amikor a Nokia projekt végső eredményeit kellett…..
Sziasztok!Szeretettel várunk minden kedves gólyát Téli Táborunkban! Időpont: 2010. január 27-31.Helyszín: CeglédJelentkezés: telitabor2010@gmail.comRészletes és uptodate információk a Téli Tábor Facebook oldalán, illetve a Rajk honlapján!ÜdvRajkosok..