Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feggaris

238 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már szinte mindenünk „okos”: a telefonunk, az óránk, a karkötőnk, a térkövek vagy éppen az otthonunk. A jelző a fürdőszobába is beszivárog, ahol olyan megoldások kerülnek előtérbe, melyek a világításért, a hűtésért vagy a vízérzékelés szabályozásáért felelősek. Kényelmesebbek lehetnek a…..
Mindannyian szeretünk meleg lakásba hazaérni, melynek megteremtésére számos alternatíva létezik. Természetesen mindegyiknek megvannak a maga előnyei, illetve hátrányai, ezek mérlegelése elengedhetetlen a kiválasztás előtt...
A sütés és főzés nulladik lépése legtöbb esetben a nyersanyagok gondos megtisztítása. A recept leírását csak ezt követően olvassuk tovább nyugodt szívvel, pedig lehet, hogy ilyenkor aggódhatnánk igazán.  ..
A fürdőszoba tervezésekor nem egyszerű feladat a tökéletes összkép megteremtése. A mosdók fölé elhelyezett tükör a helyiség egyik leggyakrabban használt kiegészítő berendezése, ezért a szín, és a forma mellett a megvilágításnak is szerepet kell kapnia a döntés…..
Szüleink vagy nagyszüleink felett előbb-utóbb bizony eljár az idő, amire egyre több jel utal. A lassabb tempó, az egyre kevésbé tökéletes hallás vagy látás mellett sajnos a mindennapos tevékenységek is fokozott sérülésveszélyt hordozhatnak.  ..
Ma már természetesnek vesszük, hogy a toalett minden otthonban jelen van, sokunkban fel sem merül milyen utat kellett bejárnia, mire fedél került fölé, a fejlett országokban legalábbis.  A világ egyes részein ugyanis még mindig gödröket alakítanak ki a házakon kívül, így…..
Milyen a tökéletes kerti bútor? A válasz meglehetősen szubjektív: van, akinek időtálló, másnak stílusos, kényelmes vagy éppen pénztárcabarát. A mérlegelés során általában több szempontot – különböző súllyal - veszünk egyidejűleg figyelembe, majd visszük haza a…..
 WC ülőke egy olyan tárgy, amivel kortól, nemtől, beosztástól, vagyis mindentől függetlenül naponta többször is kapcsolatba kerülünk. A fürdőszoba felújításakor, vagy ha cserére kerül a sor, mégis pironkodva állunk a boltok polcai előtt és fejet lehajtva, szinte sunnyogva lépkedünk a pénztárig...
Ma már természetes, hogy naponta többször is megmossuk a kezünket, méghozzá szappannal. Ez az egyszerű tárgy már az ókorban is ismert volt, gyártása és alkalmazása viszont nagyban eltért a jelenlegitől: kezdetben a bőrök cserzésére, a mumifikálásra és a haj színezésére…..
A baktériumok körbevesznek minket, szó szerint mindenhol ott vannak. Számtalan fajtájuk ismert, melyek nagy része kifejezetten kedveli a nedvességet, így otthonunk fürdőszobája az egyik kedvenc lakóhelyeként szolgálhat.  ..
Az évről évre változó lakberendezési trendek a nappali, hálószoba és konyha mellett természetesen a fürdőszobában is megjelennek, elsősorban a dizájn elemekre, színekre, illetve anyagokra vonatkozóan. Otthonunkat ugyan nem alakítjuk át minden évben az aktuális divat szerint, az apróbb…..
A takarítás alapvetően egy olyan tevékenység, amire valljuk be őszintén, nehezen vesszük rá magunkat. Ez a fürdőszobák esetén hatványozottan érvényesül, jól megválasztott tisztítószerekkel viszont megkönnyíthetjük a dolgunkat.  ..
A tusolás mindennapjaink része, de talán Önben is felmerült már a kérdés, hogyan indult hódító útjára. Most utánajártunk a történetének a kezdetektől egészen a mai, modern megjelenési formájáig.  ..
Hazánkban a mindennapos, alapos tisztálkodás mintegy negyven éve terjedt el, azóta furcsa szemmel nézünk azokra, akiknél hetente csak néhány alkalommal merül fel ez a ’rituálé’. A közismert vélekedés szerint a rendszeres fürdéssel sokat tehetünk az egészségünk fenntartásáért, a statisztikák alapján…..
Ugyan a nyár az augusztus utolsó napjával elmúlt hivatalosan, az időjárás tekintetében még igazán meleg napokról beszélhetünk. A szauna szeánszokról először a téli időszak jut eszünkbe, amikor ez a fajta kikapcsolódás igazi testet-lelket melengető érzést nyújt. ’Nyáron…..
A penész az a kellemetlen jelenség, ami egy nem szívesen látott vendégként lépten-nyomon megjelenik otthonunkban. Látszólag a pillanatnyi hangulatától függően csúfítja el a szobák falait, a fürdőszoba különböző részeit – kád, csempe, zuhanyzó -, vagy éppen a konyhát. A…..
Napjainkban az egyes termékek bőséges választéka áll rendelkezésünkre, de amikor nem a napi vagy heti szinten bevásárló kosarunkba kerülő dologról van szó, gyakran értetlenül állunk a polcok előtt. Többnyire ez a helyzet áll fenn akkor is, ha a konyhánkba vagy fürdőszobánkba keresünk új csaptelepet.…..
Csapuniverzum Fémvázas medencék 2017.08.25 08:00:00
A fém vázzal illetve palásttal rendelkező medencék kiváló alternatíva lehet azoknak, akik nem szeretnének milliós beruházással medencét építtetni, mégis esztétikus és időtálló megoldásra vágynak...
Egyiptom, Görögország, Spanyolország….csodaszép helyek ámulatba ejtő építészeti jegyekkel. Aki valamelyik ország szerelmese, szívesen csempészi annak hangulatát az otthonába is. A fürdőszoba kiváló terep erre...
A váltott vizes zuhanyról szinte mindannyian hallottunk már, ahogyan azt is, hogy egészséges. Talán ki is próbáltuk már, a tusoló alatt állva azonban a hideg vizet megérezve bőrünkön, ösztönösen húztuk össze magunkat, miközben az járt a fejünkben, hogy jótékony hatás ide…..
Nőként gyakran szembesülünk otthonunkban azzal a problémával, hogy nincs elegendő tárolóhely a dolgainknak, ez alól a fürdőszoba sem kivétel. A sampon, hajpakolás, tus-, és habfürdő, fürdőszivacs mellett az olyan alapvető kozmetikai termékeink elpakolásáról is gondoskodnunk…..
A nyári meleg elől érthető, hogy szívesen menekülünk hűsítő körülmények közé, amit a tengerpart mellett a strand vagy az otthoni medence is megadhat. Évről évre számtalan családnál merülhet fel kérdésként, hogy mi éri meg jobban: egy saját medencét felállítani az…..
Újítsuk fel a fürdőt! Ezzel a felkiáltással lelki szemeink elé máris beúszik az a kép, ahogyan a kád kettétörve hever a fürdőszoba közepén, a csövek magukat nem takargatva bújnak ki a falakból, a csempe és a járólap pedig félig felverve szinte teljesen meztelenné teszi a helyiséget. A végeredmény…..
Fürdőszoba-felújítás előtt, vagy éppen annak a kellős közepén áll? A tárolóhelyek kialakítása ugyanolyan fontos lépés, mint a szaniterek kiválasztása. Sosem késő ötletelni!..
Csapuniverzum Ön mobilozik a WC-n? 2017.06.29 08:00:00
Á, dehogy!- mondják a legtöbben. Mégis az illemhelyen töltött perceink nagy részét nem tétlen magányban töltjük, hanem ott van velünk a facebook, az e-mailjeink és mindennapi alkalmazásaink. Nem is sejtjük, hogy milyen veszélynek tesszük ki magunkat!  ..