Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beavatott

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élmények, érzések, történetekMit érzel, amikor belépsz a Bródy Sándor Könyvtárba?Milyen a Bródy légkör?Mit jelent számodra a Bródy, mint közösségi tér? Történtek már Veled érdekes, emlékezetes történések egy Bródys könyvvel kapcsolatban vagy egyszerűen kötődsz valamihez, valakihez a Bródyban?Oszd…..
Szabó Tibor Benjámin író, szerkesztő lesz a TiniZug vendége.  Szeretettel várunk Benneteket! Csekkoljatok be a közönségtalálkozó facebook eseményére. ..
Veréb Nikolett mesélt élményeiről: http://www.heol.hu/heves/kozelet/uj-elmenyekkel-terhetnek-haza-a-tini-zugbol-647330..
 Kalapos Éva írónővel találkozhattunk 2015.12.02-án. A D.A.C. című népszerű regényfolyam szerzőjével barangolhattunk a csöppet sem hétköznapi tini szereplők világban. Megtudhattuk, hogy a regényfolyam várhatóan 7 részes lesz, és a most megjelenő 5. résztől várhatjuk az…..
Tini csoportjaink könyvajánlóit elolvashatjátok a "Könyvek" menüpont alatt!..
Kedves Beavatók! Már megnézhetitek az Eredmények menüpontban, hogyan teljesítettek a csoportok az első hónapban. Minden résztvevőnek köszönjük a munkáját, és szívből gratulálunk! :D..
Kedves Csoportok! Már a végéhez is értünk az első hónapnak, és lassan megérkeznek a könyvajánlók és kreatív feladatok (ezek határideje egységesen: 2015. november 15.) az előző havi könyvekre vonatkozóan. A mai naptól november 19-ig újra megnyitottuk a könyvválasztót, melyet…..
 A játék támogatói között köszönthetjük a Ciceró Könyvstúdiót. Jóvoltukból bővül az ajándékok köre.Hálásan köszönjük támogatásukat!..
Kedves Csoportok! Megszületett az első hónapra kiválasztott könyvek listája: MűveltekMárai Sándor: Eszter hagyatéka,Lissa Price: TestbérlőkBátrakJames Dashner: Útvesztő,Neil Gaiman: CarolineBarátságosakRainbow Rowell: Eleanor és Park, Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos…..
 Kedves Csoportok! Várjuk a jobbnál jobb logóitokat, amik innentől kezdve Titeket azonosítanak a játék során.Ne feledjétek, ennek a beküldési határideje: 2015. október 31-e, szombat! Logó készítésre fel!..
Kedves Beavatók! A mai naptól kezdetét veszi A Nagy Könyves Beavatás! Első lépés tehát, hogy válasszatok a megfelelő listából két könyvet. Figyelem, a könyvválasztó a hét végéig lesz elérhető, tehát 2015. október 18-ig kell elküldenetek a csapatotok…..
Jelentkezési időszak: 2015. szeptember 20 - október 11. Jelentkezés menete: Személyesen a Bródy Sándor Könyvtár (3300 Eger, Kossuth L. u. 16.) Olvasószolgálati részlegén igényelhető jelentkezési űrlap, illetve online beküldhető. ..
A TiniZugban velük biztos találkozhatsz:  2015. október 11. Könyves Vasárnap: Mészöly Ágnes                2015. november 18. Szálinger Balázs               2015. december 2. Kalapos Éva                                                  …..