Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majdnemréka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen mondatot ismételgettem olvasás közben: Fantasztikus ez a könyv. Igen, Hannibal-rajongóként (a sorozat első évadáról itt írtunk) ezer éve el kellett volna már olvasnom, és igen, borzalmas kifogás, de igazából eddig a borítók tartottak vissza. Most viszont a General Press…..
Az angol reptereknek régóta rossz hírük van, teljesen megérdemelten. Nyilván lehet szerencsénk egy-egy flottul sikerült érkezéssel, vagy indulással, de gyakoribb, hogy sík ideg az utas, mire túljut valamelyik procedúrán. Az elmúlt hetekben volt szerencsénk újra a szenzációs London-közeli fapados…..
Majdnemréka 2018.06.25 20:32:33
@Darth Revan: Én mostanában jártam elég sokat, és télen valóban nem volt gond, de tavasz óta egyre durvább. A sorok is, a késések is, meg tűzriadó, meg egyéb agybaj.
Szerencsés Hella Egy kicsit elgondolkodtam az életemen. Honnan indultam és hol vagyok most, merre tartok. Hol tartanék most ha otthon maradok? Már jó pár cikk szólt arról, hogy hogyan boldogulhatunk külföldön. Hol keresünk jobban, vagy hol milyen kapcsolatokkal gazdagodhatunk vagy éppen mennyire…..
Majdnemréka 2016.01.27 22:38:55
Örülök, hogy olyan fiatalok is léteznek még, akik nemcsak a lakás/pénz/karrier és egyéb jelszavak mentén tudnak gondolkodni, és megértik egy-egy társukat, aki olyan "szörnyen felelőtlen" és egyes hozzászólók véleménye szerint "gonosztevő" tudott lenni, hogy végzett valamilyen felsőoktatási intézményben, és valamiért mégsem, vagy mégsem itt csodás hazánkban használja valamire a diplomáját. Majd megnézném mindegyikük arcát, amikor kedves munkáltatójuk, vagy a saját szintén felelőtlen énjük nem bírja otthon a hosszas babanevelgetést, és pl. az ilyen gonosz "cselédekre" kell bízniuk egyszem gyermeküket. Nagyon szép bizonyítványt állítottak ki magukról mindazok, akik azokat a nőket, akik némi pénzért esetleg anyukánál több szívvel felnevelnek kisgyerekeket, cselédnek nevezik. Valószínűleg nekik nem jutott semmi szép élmény ebben a témában.
Inkább feminista vagyok, de ha egy nő úgy érzi boldognak magát, hogy gyerekeket nevel, akár nemcsak a sajátjait, akkor tegye - és többet tesz az emberiségért, mint a "felelős" elfoglalt szülők, mert ezeknek a gyerekeknek lesz lelke. És az sem baj, ha van egy diplomája mindehhez, lehet, hogy jobban fogja csinálni, persze ez sem biztos. Ha ennek az országnak csak az lenne a legnagyobb baja, hogy mit dobunk ki a felsőoktatásban, akkor gazdag ország lennénk.
Ha "egészségesen" szereted a munkádat, az egész környezetedet boldogabbá teheted. Magatokban higgyetek, ne foglalkozzatok a károgókkal. A legtöbb munkának megvan az értelme és a szépsége, találjátok meg a magatok számára leginkább megfelelőt, ne mások álmait vagy okoskodásait valósítsátok meg. Láttam már sok gyereket, voltam anyuka, bébiszitter és tanár is: a felnőttek nagyobb része unalmas és beteg. A gyerekek egész mások, és amit te teszel hozzájuk, te javítasz rajtuk, arra büszke lehetsz, még akkor is, ha nincsenek komoly felhalmozott javaid. Hajrá :)