Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duale

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülök a mai írásnak, hiszen egy fontos, mégis talán ritkábban látott szempontból közelíti meg a Magyarország és én témát – ez pedig a határon túl élő magyarság nézőszögéből. Gyöngyi írása nemcsak megközelítésében más, mint a legtöbb eddigi poszt, hanem…..
Duale 2015.07.23 21:46:00
Sziasztok! Itt vagyok, ragyogok.  Nem kivártam, és nem lapulok, csak nappal dolgozom és ott nem lehet netezni.
Látom nagyon megosztó lett a cikkem (mint Madonna   ). Ezt is vártam. 

Örülök, a hozzászólásoknak, pozitív és negatív véleményeknek is, főleg annak fényében, hogy többségében a kommentekben megjelent a cikkről is vélemény.
Egy ideje követem a Határátkelő blogot, és azt vettem észre, hogy néha a cikkhez nem is szóltok hozzá, illetve csak 1-2 %-ban, inkább csak együtt beszélgettek, mint egy chaten.
Pont ezért örülök, hogy itt a cikkem alatt ez most nagyobb százalékban megvalósult.

A blog szerkesztője egyébként nem húzott ki belőle semmit.
Nem lepődtem meg, hogy volt aki, nem értette és/ vagy nem szerette ezt a cikket. Szerintem ez nem baj. Én sem olvasok tovább, ha nem tetszik a cikk. (nem csak itt, máshol sem.)

Volt már itt hasonló cikk, és az nekem nagyon tetszett, amikor ha jól emlékszem Pista hazamegy Borsodba. Bocs, ha nem pontos a név.  Szavaztam is rá. És másokéra is, ami tetszett és időben elolvastam. Ha nem tetszett nem szavaztam. Miért bántsak meg egy ismeretlent a Nem szavazatommal?

A lényeg, hogy van egy kerete az írásnak. Ebbe van beillesztve az összes jelenet. Emlék és fikciók, elképzelt jelenetek. Valóban írom is az elején, hogy össze - vissza fogják követni egymást, és az is, hogy ezek azért tolultak fel a főszereplőben, mert olvasta itt a cikkeket.

De látom, páran igényeltétek volna a jelenetek megjelölését. Úgy viszont pont a lényeg veszik el belőle, ha leírom a fejezet elején, hogy most anya beszél, vagy Marika, vagy Béla…

Elolvastam mindet, ami a „ Magyarország és én” pályázathoz tartozik. Talán a blog szerkesztőjén kívül én vagyok ezzel az egyetlen???
Engem érdekelt hogyan gondolnak mások az országra, hogyan tudják megfogalmazni, és milyen érzéseik vannak. Ezek hozzá tartoznak az emberi mivoltunkhoz.

Köszönöm azoknak, akik igennel szavaztak, és akiknek tetszett a cikk.
Azokat is megértem, akiknek ez nem tetszett.
Szép estét Nektek!