Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mortel

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázat!A Dolog már a blogon is fertőz! Miután megnéztétek a videó,ajánlott vértesztet végezni! ;) Jó szórakozást hozzá!És elnézést,amiért nem látszódik annyira jól a borító hátulja. A The Thing játékbemutató lezárása után pedig a legújabb Alone in the Dark-ot…..
Elérkezett az idő, hogy folytassam a videózást. Legelőször elkészitem a Condemned befejező részét, ami (ha minden jól megy) július 16-ig elkészül. Hogy mit mutatok be utána, az rajtatok múlik, 5 db játékra lehet szavazni, ami az alábbi videóban látható:     A…..
Szevasztok! Elkészült a következő játékbemutató!Eredetileg több,mint 11 perces lett a videó,ezértkét részre kellett vágnom (utólag),mert a YouTube-nál bekeményítettek és még keményebben szűrik a 10 percnél hosszabb játékidejű,illetve az 1024 MB-nál nagyobb méretű…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Köszönöm Gábornak a régi cikket az Italian Job-ról! Érdekes írás, mert magáról a játékról elég keveset ír, jobban foglalkozik a körítéssel.A 89-et nem nagyon értem, én adnék rá egy 55-öt.  De ez csak az én véleményem...