Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beababy

26 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
Beababy 2010.06.22 23:43:03
@press any key to continue:
Iwiwen csekkoltad már? Megtudnád, van-e férje/párja.
Beababy 2010.06.22 23:48:44
@Zsu0805:
Én azt régóta tervezem, de a könyvtárban sosincs bent, megvenni meg nem akarom.
Én még a Minden este 100-szor, kefével-t szeretem nagyon.
Mondjuk én bármit szívesen olvasok az igényes pornóirodalomból. :)
”Már együtt voltak, vagy 3 éve, de a pulóveren-simogatáson kívül semmi nem történt” – következő beszámolónkból kiderül, hogy nem mindenki a hormonok rabszolgája. Történetünk főhőse egy igen vallásos fiatalember, akire a legjobb nők nyomulnak, de felvértezi…..
Pár éve rendszeresen röhögtük magunkat könnyesre ezeken a poén szinkronokon, teljesen átjött a fiúk koleszos lendülete és punkos sponteanitása. Akik még nem látták, azoknak ajánlanám a kultikus 17. részt, amit már majdnem egymilliószor néztek meg a Youtubeon.  ..
Beababy 2010.05.13 14:35:08
Beababy 2010.05.13 15:00:55
@Manci néni: köszi, az összeszarást inkább kihagyom, de köszönöm a kedvességed :)
Subba Rá rá olálá 2010.04.12 11:41:00
..
Beababy 2010.04.12 19:54:36
A modern magyar ember joggal kínzó főkérdésre keresi a választ S.: illik vagy kell-e borravalót adni, ha pultban fizetünk, és elvisszük az árut. S. egy elvitelre sütő pizzásnál nem tejelt, mire beszóltak neki. Ő postát és közértet emleget, ahol nem jattolunk. Kocsmában viszont…..
Beababy 2010.04.06 14:25:56
@Kifordított kacagány: szóval te soha, senkinek nem adsz borravalót?
Beababy 2010.04.06 14:57:58
@Kifordított kacagány: megértem, hogy mit mondasz, de nem értek egyet veled. Vetítsük akkor le a másik oldalra azt, amit mondasz. Egy pincérnek, tegyük fel, reggel 8-tól este 10-ig tart a munkaideje. Beesik valaki fél 10-kor este, hogy enni szeretne. Úgy gondolkodik, ahogyan te. Meg is kapja a kajáját, tökéletes a kiszolgálás, azonban pontban tízkor a konyha bezár, a pincér lefizetteti, és közli, hogy záróra, azonnal hagyja el az éttermet. Lehet-e a vendégnek kifogása? A vendég kifizette a kaját, borravalót nem adott, de ez nem lényeg most, a pincérnek lejárt a munkaideje. A vendég azt fizette ki, hogy főztek neki, kiszolgálták, kedvesek voltak vele este 10-ig, mivel hivatalosan addig van nyitva az étterem. Mindent megkapott, amit kifizetett. Innentől kezdve nincs joga húzni a száját. Te mit szólnál, ha pl. almát árulnál a piacon, a vevő kifizet egy kilót, kap is egy kiló gyönyörű, kifogástalan almát. Ám ezen felül ingyen(!) akar még fél kilót. Odaadnád neki, mondván, hogy ez a dolgod? Szerintem az a minimum, ha a vendég, mit sem törődve a szabályokkal, tovább marad, mint záróra, mert ez jár neki, megfizeti azt. Remélem, értitek, mire gondoltam, lehet, egy kicsit zavarosan fogalmaztam. :)
Beababy 2010.04.06 15:05:30
@Lebowski: hát, már ahol kap érte. Szerintem akkor is pofátlanság tovább ücsörögni záróránál - ingyen. De ez az én véleményem, nem akarom rákényszeríteni senkire, ne értsetek félre.
Tegnap volt a 21. szülinapom, most már az USÁban is törvényesen vehetek piát, már, ha egyszer eljutok még oda az életben. A 21 még menő, a 22 olyan semleges, jellegtelen, a 23 meg már durva. Durva, mert akkor már el kell kezdenem az életemet. Egyébként egy részét már meg is…..
A lejátszóm szerint ezt a 25 dalt hallgatom agyba-főbe (a dalok címére rákattintva bejön a youtube-videó):25. Igó Éva és Tompos Kátya: Leperegnek a könnyek 24. Oroszlán Szonja: Meddig még23. Morandi: Angels22. Beyoncé: Diva21. Beyoncé: Radio20. Brandy: Gonna…..
Lehet, hogy nem kellett volna megírnom az előző bejegyzést, ugyanis úgy néz ki, összefogott ellenem a világ - sajnos igencsak sok lelket számláló - ügynöktársadalma, és a hülye ajánlóleveleikkel zaklatnak: a XXI. sz. munkalehetőségét ajánlom most neked, ez egy ineternetes…..
A címben már minden benne van, de hogy miért is, hát íme:Még decemberben, munka közben odajött hozzám egy csávó, nevezzük X-nek, hogy a feleségével van egy vállalkozásuk, és hogy dolgozhatnánk együtt, ha van hozzá kedvem. Namármost, én kérdezgettem, h milyen típusú cég ez,…..
Becoming Me What happened in 2008 2009.01.17 16:17:12
Csináltam már év végi összegzést? Ugye, nem. Akkor itt az ideje, let's do it!Mit értem el tavaly? Nagyon semmit, én úgy érzem, mármint semmi világrengetőt. Az amerikai lánytáborban töltött 3 hónapomról szóló botránykönyvem megírásából semmi sem lett, nem jöttek rá, hogy…..
Fú, basszus, itt a Karácsony... ami azon kívül, hogy a Szeretet és a Jézuska születésének, stb. stb. ünnepe, bizony igen kemény szinonimája az "anyagi csőd" kifejezésnek. Mert ahogy az ember öregszik és önállósodik, egyre jobban elvárják tőle, hogy valami kreatívval…..
Subba Hülye videó: MilliChabi 2008.11.05 09:19:00
Nem tudjátok, hogy épült-e mostanában valami atombiztos bunker hazánkban? Lenne egy elzárásra váró produkció. Milli Chab videóklipje láttán felmerül a gondolat, hogy paródia az egész, vagy egy rossz álom de sajnos nem az. Miért nem robbant le az az osztálykirándulós busz úton a…..
Beababy 2008.11.07 18:59:07
upcdirectman, Neked konkrétan mi a bajod??!! ez személyes probléma, az egyértelmű, de tudod elég kicsinyes módszerekkel próbálod megoldani... és ezzel most tényleg csak magad égeted. Tudod, h hogy képzel el most téged egy átlagember? Kicsi, kövér, izzadós méregzsáknak, aki a hozzászólás bepötyögését erőteljes zihálással kíséri, és jót nevet a saját poénján. Mindezt hol? Egy besötétített szobában, ahol a szellőztetés rendszeres elmaradása miatt hulla-, láb- és fingszag terjeng. Szinte látom magam előtt, ahogy örömittasan nyugtázod, hogy ezekkel a hozzászólásokkal, valamint azzal, hogy kiteszed az adatlapokat (ami sztem egyáltalán nem gázos), végre bosszút állsz egy régi sérelemért. Csak találgatni tudok, mi lehetett az. Netán Csabi lenyúlta tőled a nőt, aki égeti magát a tánccsoporttal (mellesleg ez nem igaz), vagy lefikázta a zenét, amit hallgatsz, vagy helyetted került be az egyetemre, vagy mondjuk neki vannak Barátai, neked pedig nem? H

Hamár mindenképpen be akarsz szólogatni, tedd ezt úgy, h üssön, és ne lehessen rá reagálni, de ne fenyegetőzz már azzal, h húúúú, vigyázz, m kirakom az adatlapod!!!! Komolyan, Neked kellene a subbán szerepelned Csabi helyett, mert az igazi röhej Te és a hozzád hasonló kicsinyes, rosszindulatú emberek vagytok, akiknek másról sem szól az élete, mint hogy egy harmincezres városban mindenkiről infók után kajtasson, és mindenkiről rosszindulatúan pletykáljon.


Csabiról pedig csak annyit, hogy hiszitek vagy nem, ő egy jó ember. És igazatok van, ez a klip tényleg nem lett jó, de ez az első próbálkozása, és ha nem is most, de biztos vagyok benne, hogy jön ő még ki sokkal jobb anyaggal is. Mivel Ti csak ezt a kis (nem túl meggyőző) részletet látjátok abból, hogy mit csinál, nem tudjátok, h mennyit dolgozik, milyen más zenéket ír, és hogy dancehall-os körökben már viszonylag elismert, és sok fellépése van. Ha mondjuk rászántok 5 percet az életetekből, nézzétek meg a myspace-en. Ott belehallgathattok más számaiba is. A link meg fent van az iwiw adatlapján, amit upc barátunk jóvoltából nem lesz nehéz megtalálni.

És mielőtt megkapnám, h csak azért dícsérem, m jóban vagyunk, elmondom, h ez nem igaz. Régóta ismerem már, de máig is szinte csak köszönőviszonyban vagyunk, non ritkán beszélek vele. Mégis tudom, h nem hülye és nem bunkó. Ja, és 2 éve nem akart rockzenekart alapítani.

Nos, ennyi hozzáfűznivalóm lett volna mindehhez. UPC, Te meg inkább menj, és szellőztess ki!
Egy volt osztálytársam blogját olvasgattam, és a legújabb postjában hozta ezt a kérdéssort. Ha véletlenül erre tévedne, akkor remélem, nem baj, h én is berakom (persze a saját válaszaimmal), és utólag is köszi.:) Kedvencek:Étel: cigánypecsenye, nagyon csípősen. Ital:…..
Már pakolgatok, mosok, organizálok, rendbe teszem a dolgaimat és magamat. Készülök a vasárnapra, ugyanis megyek haza!A jelenlegi 25 legtöbbet játszott dal az ipodom tanúsága szrint pedig:25. Estelle ft. Kanye West - American Boy24. David Guetta - Love Is Gone (Original Mix)23. Britney…..
Becoming Me Strangers In The Night 2008.08.21 02:06:00
Sokféleképpen lehet szeretni. Lehet imádni a Kishúgod, aki többet jelent neked, mint az életed, és tudod, hogy történjen bármi, te mindig, mindig, mindig, amíg csak élsz, imádni fogod Őt, feltétel nélkül, és nincs semmi, ami elérheti, hogy ez megváltozzon. Ugyanilyen feltétel…..
Becoming Me Black&Gold 2008.08.08 19:33:00
Jaj, de régen nem írtam már! Azóta eltelt egy nyár, és sok új dolgot tanultam. Ha a főnököm kérdezi, hogy mit, akkor azt mondom: megtanultam, hogy milyen ember NE legyek. Ha a munkatársaim kérdezik, azt felelem: megtanultam, hogyan vonjam ki magam a világméretű kavarásból. Ha a…..
Képzeljétek, rájöttem a sorozat címére, ami már évek óta kísért! Kb 5 éves lehettem, amikor ment az M1-en, és tudom, hogy mindig néztem, de sokáig nem voltam biztos, hogy tényleg létezett-e, vagy csupán álom volt? Évekig agyaltam tényleg ezen, mert csak pár kép volt meg: hogy…..
Becoming Me Soldier Of Fortune 2008.06.01 23:30:00
Tudom, hogy ez valami számítógépes játék neve, de itt meg is áll a tudományom a témában, nem is amiatt adtam ezt a címet, mert most mindenféle monitorságról lesz szó, hanem mert most ennek érzem magam: a szerencse katonájának. :). Drága szobatársam, Nóri legnagyobb örömére…..
Becoming Me Beautiful Nightmare 2008.05.17 11:53:00
A múltkor félelmetes álmom volt; a hétvégén enyém a lakás, és nem tudom kihasználni; ismét sikeresen túlvállaltam magam vizsgaidőszakra; a húgom pedig a Ha túl nagy, nem fér be... című gyermekverset énekelgeti babázás közben. Itt a hosszú post.Menjünk akkor sorban.…..
Becoming Me Minimal animal 2008.05.12 23:19:00
Nagyon ráálltam újabban az ún. crunk vagy snap-féle zenékre (a kettő nem ugyanaz, de a különbség egy olyan laikus számára, mint én, nem létezi). Hívják még Southern Hip-hopnak vagy Dirty South-nak. A tesóm nem szereti, de nem tudom, h jön ez most ide. :). Szóval a számok…..
Becoming Me Nahát, nahát... 2008.05.06 22:47:00
Most jöttem rá, h van egy olyan menüpont, h statisztikák, megnyitottam, és láttam, h vki olvassa a blogot, rajtam kívül! Eddig szentül meg voltam győződve róla, h csak magamnak írogatok, m poén, de ezek szt nem, szóval vigyáznom kell, neh vmi olyasmit írjak le, ami nem annyira…..
Becoming Me Bitch 2008.04.28 12:51:00
Van egy dalszöveg, egyetlen egy a világon, ami azt hiszem, rólam szól. Szinte minden sora, minden szava igaz rám. Szeretem is nagyon :). Ez a dal Meredith Brooks Bitch c. száma. És mivel nincs kedvem iwiwre kitenni, ezért ide írom fel a fordítását. Saját translation, rímek és egyebek…..
Becoming Me Just can't stop 2008.04.21 23:25:00
Wow, milyen egy furcsa napom volt ma! Vagyis inkább délutánom. A csajokkal kiültünk a Kárászra flashelni kicsit, és hát persze, hogy történt valami. Olyan nincs, hogy nyugodt délutánunk van: minimum egy los angelesi rockbandával ismerkedünk meg... :) Ülünk nagy békésen,…..
Hm, régen írtam már. Biztosan majd meghaltok az izgalomtól, h vajon meghaltam-e, és hogy vajon rátok hagyom-e a dvd-író-nemműködős laptopot vagy a csak tölthető, de rá zenét nem tölthető mp3-lejátszót, esetleg az önmagát töltő mobilt. Mennyi töltés! Na mindegy, nincs…..
Becoming Me ELTŰNT! 2008.04.02 19:54:00
Ha bárkinek bármi infója van az alábbi eltűnt személlyel kapcsolatban, kérem, haladéktalanul értesítsen, mert nagyon szeretném, ha visszatalálna hozzám! Íme az adatai:Név: Régi ÉnKor: 17-18 évEltűnés időpontja: 2006 vége - 2007 elejeSzemélyleírás: 172 cm magas, barna hajú,…..