Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitty Farkass

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban a miniszterelnök üzent az úszószövetség vezetőjének, de anélkül, hogy ő maga megszólalt volna: két minisztere mondta meg a tutit, értsen belőle, akinek kell...
Csűrös András Az 1919. március 21-ével kezdődő, 133 napig tartó Tanácsköztársaság és a Vörösterror jelentősen meghatározta a Horthy-korszak ideológiai gondolkodásmódját, és Szovjet-Oroszországról alkotott képét.  A terrorcselekmények fő végrehajtói, a Lenin-fiúk vezérei Kevésbé ismert, hogy - az…..
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..