Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cameron22

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét férfinap van, következzen egy fiatalkora ellenére kultstátuszba vonult barna szemű leányka, akit mi nem nagyon ismerünk, mert a világ egyik legjobb sorozatát, a Firefly című sci-fi-be öltött westernt az istennek nem mutatják be itthon. A kis Summer 1981-ben látta meg a…..
Cameron22 2008.02.27 23:15:14
Hamarosan (nyáron) bemutatják a Dead Like Me című sorozatból készített tévéfilmet, amivel a fájdalmasan korán elkaszált (két évadot bírt belőle az egyébként bevállalós Showtime) szériát kvázi lezárják a rajongók kedvéért. A friss holtak lelkéért felelős kaszásbrigád…..
A DVD piac egyre markánsabb szegmensét fedik le kedvenc tévésorozataink különböző díszdobozos, extrákkal dúsított, csillogó-villogó kiadványai - a tvshowsondvd.com szerint ezidáig 6007 jelent már meg, szóval van mit felhalmozni az igazi gyűjtőknek. Jónéhányuk már itthon is…..
Az új idény sorozatairól egyöntetű vélemény, hogy vannak benne jól sikerült darabok, de istenigazából csak egy emelkedik ki közűlük - az ABC október elején bemutatásra kerülő Pushing Daisies című sorozata, amitől padlót fogtak a kritikusok és azok a szerencsések is, akik…..
A Sorozatjunkie tette közzé elsőként a hírt, náluk jobban figyelnek a Cool műsorára, mint mi, de sebaj, a lényeg itt is elolvasható: jön a Cool műsorára a Dead Like Me című űberkult, ultramorbid sorozat, a modern kaszások szívással teli mindennapjait bemutató széria, amit csak…..