Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuco Ramirez

1 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyű arról beszélni, hogy másokban milyen komplexusokat vélek felfedezni. És nyilván sokkal kényelmetlenebb arról, hogy bennem milyenek vannak, milyen érzések uralkodnak akkor, amikor - bár nem lenne muszáj -, mégis jó benyomást szeretnék kelteni. Vagy, amikor a dolgok nem várt fordulatot vesznek,…..
Tuco Ramirez 2019.08.26 16:50:49
@FlybyWire: Amint írtam is vannak nők akiknél ez az előjáték része. Régi motoros vagyok én is. Túl a 200-on elég ritkán lepődök már meg :)
Tuco Ramirez 2019.11.15 19:18:47
@ételizésítő: Azért olyan vén még nem vagyok, Arra céloztam, hogy életem során több mint 200 nővel volt szexuális kapcsolatom.
Tuco Ramirez 2019.11.15 19:21:12
@: Ez is igaz rám, de nem Hayabusa, "csak" egy Kawasaki. Természetesen csak német autópályán, ott is csak ahol ezt a szabályok megengedik.
A márciusi merénylet után betiltották a félautomata fegyvereket az országban, ám a tulajdonosok kártérítésért visszaszolgáltathatják azokat. Sokan éltek is a lehetőséggel. (Fotó: új-zélandi rendőrség)..
Sokakban ébreszt kellemes emléket az építőtábor említése, ami nekünk - akik már nem vettek részt a mozgalomban - furcsa lehet. Hiszen mi lehet jó abban hogy az egész éves tanulás végén nyáron még hetekig-hónapokig tartó nehéz fizikai munkát is végezzünk, spártai körülmények között, távol…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Amikor párkapcsolatot szeretnénk kialakítani, akkor különböző szempontok alapján választunk, mert mindig a tökéletes partnerkapcsolatra törekszünk. Szeretnénk, ha a „másik felünk” minden…..
Riportok a kanadai vadonból 2017.10.30 02:04:34
MÁTÓL végleg befejeztem a posztolást.  Mindezek okára nem adok magyarázatot. nfl..
Nagyon kérem a KDNP képviselőit, hogy ne csináljanak már ásatag hülyét belőlünk, katolikusokból...
A sorkatonaság egy azon sok téma közül, melyeket Orbán Viktor és a Fidesz előszeretettel dob oda az embereknek, akár mint egy jó csontot Nárcisz kutyájának. Ebbe a kategóriába tartozik a halálbüntetés is, melynél demagógabb és populistább dumát aligha tud miniszterelnök mondani évente, esetleg…..
Tuco Ramirez 2017.07.19 10:29:59
@Bobby Newmark: Én meg azt szeretem amikor személyeskednek velem olyanok akik semmit sem tudnak rólam. 8 évet szolgáltam egy ismert európai zsoldoshadseregben. Mára nyugdíjas vagyok mert ott ennyi szolgálati idő után nem csak állampolgárságot, hanem nyugdíjat és életfogytig tartó szállást is kap az ember.
Haha, most nem mondtam igazat, de éppen úgy igaz is lehet, igaz?

Szűklátókörűségre vall, hogy nem tud elvonatkoztatni a fegyver fogalmától.
Segítek. Nem csak a kézifegyver fegyver, hanem például egy légelhárító rakéta is, de fegyvernek nevezhetjük a hírszerzést és a politikát is. Nekem azt tanították, az ember sosem fegyvertelen mert a legveszélyesebb fegyvere mindíg nála van. Az emberi agy.
Szóval, milyen messze kell lenniük, hogy tettekre ösztönözzön?
Tuco Ramirez 2017.07.19 10:35:37
@bandigyerek: Megírom önnek is.
Szűklátókörűségre vall, hogy nem tud elvonatkoztatni a fegyver fogalmától.
Segítek. Nem csak a kézifegyver fegyver, hanem például egy légelhárító rakéta is, de fegyvernek nevezhetjük a hírszerzést és a politikát is. Nekem azt tanították, az ember sosem fegyvertelen mert a legveszélyesebb fegyvere mindíg nála van. Az emberi agy.
Szóval, milyen messze kell lenniük, hogy tettekre ösztönözzön?
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
Már több mint egy hónapja nézegetjük a mindenféle  hiper- meg szupermarketben a mécseseket, amit halottak napján vihetünk a temetőbe. Láttunk néhány olcsót, meg jó sok nagyon drágát. De miért is költenénk mécsesre, amikor otthon, kb. nulla forintból lehet csinálni nagyon mutatós mécseseket? Kell…..
Biztosan neked is vannak az életedben olyan emberek, akik valamiért izgatják a fantáziádat. Na nem napi szinten, vagy ilyesmi, de időről időre előkerülnek, vagy találkozol velük, és néhány pillanatra eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha... Nekem nem sok ilyen van, de azért akad egy-kettő. Úgy…..
Focker Blog Van valami az erdőben 2016.08.02 17:00:00
Azt már tudjuk, hogy hamarosan itt a The Blair Witch Project folytatása, ám itt az eredetiről még csak felszínesen írtam. Most ezt pótolnám. Szóval ez az  a film, amely még néhány mellett igen nagy hatással volt rám tinikoromban. Azt már többször említettem, hogy az első horrorfilmes élményem a…..
Riportok a kanadai vadonból 2016.06.25 09:58:03
A  NAGYSZÜLEIM  NEVELTEK  FEL,  TALÁN  EZÉRT  LETTEM  TÖRVÉNYEN  KÍVÜLI. Akit szülők nevelnek, szorosabb fegyelmet kap, de a nagyszülők engedik vadon nőni a gyereket. Tizenhét éves koromban meg is akartam lógni a nagyszüleim gondnokságából, de a nagyi lefülelte szándékom, úgyhogy megsúgtam neki,…..
Ma reggelre virradóra a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt. megvilágosodott és felismerte, fakivágás nélkül is boldogul, költséget nem kímélve átültet 150-200 fát. Csakhogy a fák kivágása - amit eddig tagadtak - csak mellékkövetkezménye lett volna a Ligetbe lerakni tervezett épületeknek. (hogy 50-70…..
Párom utolsó szavai hozzám -„ Te vagy az én kincsem” Borzasztó ezt átélni! Akkor én is elmesélem szomorú történetem, amit a mai napig nem sikerült feldolgoznom.Párom 39 éves sportember volt, versenyszerűen kerékpározott és kispályán focizott. Tehát mondhatnám, hogy…..
Tuco Ramirez 2013.10.10 15:12:51
Az utóbbi két évben eltemettem pár ismerőst, különböző daganatos betegségekkel (nem)kezelték őket. Általános, h kb fél év mire egyáltalán egyértelműen kimondható a rák. Ekkor pedig már késő.
Az egészségügyben az a baj a korrupcióval, h nem működik.
Tapasztalatom szerint egyetlen dolog működik. Megkérdezem az orvost, hol beszélhetnénk pár szót négyszemközt? Felcsillan a szeme és bevisz valahova. Ott az ember néhány keresetlen szóban nemtetszését nyilvánítja, majd kétszer-háromszor falhoz csapja a szerencsést. Ezután üvöltve kihajítja a folyosóra. Ilyenkor nagy sürgés-forgás támad és hívják a biztonságiakat. Jegyzőkönyvet veszünk fel. Ez azért jó, mert ezt már nehéz elkenni. Miután kéred, h rögzítsék az előzményeket, simán összetépik a papírokat és elmennek. Ismét egyedül maradtok az orvosszerű képződménnyel. Innentől válnak kissé készségesebbé. Hátránya, h gyakran kell látogatni a beteget, mert különben nem történik semmi. Az is előfordult, h újra beszélnem kellett a kezelőorvossal, holott a kollégájától már értesült lópokróc modoromról csak ez annyira ritka, h nem is hiszik el.
Természetesen ezt csak akkor lehet megcsinálni, ha nem hozzátartozó a beteg.
A Jánosban már viháncoltak a betegek amikor elsétáltam az orvosi szoba felé.
Sajnos az a véleményem, h egyre gyakrabban kell az ittmaradt selejteknek számolniuk ilyen és ehhez hasonló durvasággal.
Hozzáteszem, h találkoztam rendkívül korrekt orvossal is aki egy fillért sem fogadott el és mindent megtett ami lehetséges volt. Sajnos későn került már hozzá az ismerősöm.
Talán mindenki átérzi a dolgot, ezért nem is nagyon kommentálnánk. ..
Tuco Ramirez 2013.08.07 16:03:39
@doggfather: Tököm a levesükbe! :)
 Tessék befáradni, igazgató úr várja, mondta a titkárnő, amikor a múlt héten "állásinterjúra" mentem az XY színházba. A vastagon párnázott ajtó kinyílt, a műbőrrel fedett szivacsok jól elnyelik a színésznőcskék érzéki sikolyait, gondoltam. Az igazgató…..
Tuco Ramirez 2012.10.02 15:27:21
Pamacs és penge Ha jő a hő 2012.07.07 12:12:00
Bevallom, az utóbbi egy-másfél évben teljesen hűtlen lettem a Prorasóhoz. Ma azonban, ebben a melegben borotválkozáshoz készülődve rájöttem, hogy igazából semmi máshoz nincs kedvem, és előszedtem a szortimentet (na jó, a balzsamot azért hagytam). Előkészítésképp jól…..
Tuco Ramirez 2012.08.11 14:00:26
Felkeltette érdeklődésemet a fenti poszt, kicsit tekeregtem a neten Proraso ügyben aztán tegnap elvándoroltam az Árkádban lévő Douglas parfümériába.
Mindjárt háromszor voltam ott.
Először, utoljára és soha többé.
Azt gondoltam nehéz lesz megtalálnom a Prorasokat, mert úgy hallottam ez Olaszországban olyan, mint nálunk a Figaró, tehát a legolcsóbb kategória. Kellemesen csalódtam az első pillanatban! Szinte a bejáratnál lévő gondolában vannak. Levettem a polcról egy borotválkozás utáni arcszeszt, elkezdtem kivenni a dobozából, hogy megszagolhassam, ha már annyit olvastam róla. Közben oldalra sandítottam a borotvakrémre. Jól látok? 3770Ft? Na mindegy. Nézzük csak az arcszeszt! 5990Ft. Hm. Éppen kivettem az üveget amikor nagy léptekkel mellém ért egy helyi erő: Uram, ne bontsa ki a csomagolást! Közben már letekertem a kupakot, de van egy kis dugó is benne, tehát nem férhetünk olyan könnyen az áhitott illathoz. Megkérdeztem az illetőt tudja-e mennyibe kerül ez a termék? Kissé bizonytalanul azt mondta, igen. Elárultam neki mennyi az ára. Azt mondta próbáljam ki a tesztert. (Nem a legkedvesebb modorban.) Teszter az nincs. Miért is lenne, nem? Majd 10000Ft nem sok, hogy kipróbáljunk egy borotvakrémet és arcszeszt. Csak nekem. Úgyhogy visszatettem a polcra a dobozt és megkérdeztem emberünket, mit gondol van olyan ember aki nem ismeri a terméket és meg fogja venni ennyiért anélkül, hogy legalább megszagolná? Valamit dörmögött, én pedig kimentem.
Megmondom férfiasan kifejezetten irritál az efféle üzletpolitika. Az életben nem veszek ott semmit ezután sem.
Mikor van vége a demokráciának? – az elmúlt két év (meg persze két évtized…) egyik slágertémája kétségtelenül ezen kérdés körül forgott. A vitában folyamatosan azt képviseltem, hogy érdemes elválasztani egymástól azt, ami nem tetszik, nem szép, nem jó, attól,…..
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hardcore esemény részese lehetek a fedélzeti kamerámmal. Budapesten, az Angelo Rotta rakparton (magyarul: Budai alsó rakparton) haladtam a Lágymányosi híd felé. Bal oldalt, a szalagkorlátnál két férfi a pucér seggével szórakoztatta az autósokat. Vagy…..
Tuco Ramirez 2012.05.07 13:09:26
@Rush2112: Van millió féle. Nézhetsz vaterán vagy e-bay-en.
küzdök Barátom, hajnali három óta forgolódtam az ágyban. Annyira felkavart a tegnapi vadászgyűlés. Nem megyek részletekbe, de olyan "vezéráldozatot" kellett hozni... sőt többet... Hogy elnökünk sírva hagyta el a termet... Megrendítő volt látni, hogy egy nyugdíjas ember sír.…..
Tuco Ramirez 2012.03.16 10:07:03
Szexofon blogja Segítség nélkül 2011.10.13 06:15:00
Na ez az amit szinte sosem tudok megcsinálni. Hogy felajzva, mereven az égnek állva - bármilyen keményen is - kézi segítség nélkül csusszanjak be a Kedvesbe. Egyszerűen nem megy, nem sikerül (szinte sohasem). Ha mégis, akkor nagyon visszahúzza a fitymát, kicsit mellémegy (a másik…..
Tuco Ramirez 2011.10.26 10:39:07
@Dors: Ez ugye az adott készség hosszától és merevségétől is nagyban függ.
Tuco Ramirez 2011.11.08 00:40:30
@Dors: Mert az alkohol is hatással van a merevedésre. Kisebb mennyiség kifejezetten jó hatással, aztán a dózis növelésével egyre gyengébb az eredmény :)
A P+R parkolók létesítésére mindenki a budapesti közlekedés javításának eszközeként tekint. Ezt az első hallásra evidens alapvetést szeretném megkérdőjelezni költségbecslésemmel és következtetéseimmel. Egy P+R parkolót mindenki értékes budapesti közlekedési…..
Minek kézzel varrni, bőrt cserzeni? Miért dolgoztatnánk a vietnami kisgyerekeket? Most már bárki nyomtathat magának cipőt, már ha ismer valakit, akinek van egy méregdrága 3D-nyomtatója! 1. Naim Josefi Az első 3D technológiával készült Melonia cipőket neki köszönhetjük. A…..