Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbibo

15 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is dönthetünk adónk 1%-ának felhasználásáról, amelyeket szabadon választott civil szervezeteknek ajánlhatjuk fel. Kérlek, hogy segítsd alapítványunkat adód 1%-ával, hogy minél több gyermeknek legyen egészséges az élete.  Adó 1% beteg gyermekeknek..
A Volkswagen feltette magának a kérdést, milyen autót keres egy főnök. A válasz: nem a legjobbat, hanem a legtökéletesebbet. Ehhez méltón gondolták végig Google kereső kampányukat. A keresőbe írva "ultimate business car" a képtalálatok felső sorában jelent meg a VW Passat…..
A Purina PRO PLAN az összetevők gondos kiválasztásával gondoskodik arról, hogy kutyája hosszú és egészséges életet élhessen. Az állatorvosok és táplálkozási szakértők a kiváló minőségű alapanyagok, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok kombinálásával elérték, hogy…..
Boros Norbert SEO blogja Egy ideje már működik, SEO, webanalitika social média témában írogatok.  ..
Subba Subba szív iWiW: Csöcsike 2011.02.25 08:09:00
 HALIWUDI SZÁROK! Ivettke Hófehérke A legjobb adatlap EmObOy Csak egy vagány ennivaló kislány Akit hetente beküldenek a válogatásba Kess Férj (Pöcök) Csúcsfejek   A válogatás nem jött volna létre Eszteranyu linkjei nélkül, köszönjük!..
Kádvás názőink, szárátáttál köszöntöm önöket! Anikó, hogy a jó élet nyittatná ki a szádat normálisra, és segítene képezni tiszta, nyitott "E" betűket!(Csak hozzáteszem, hogy kibaszott nagy trend ez a makogós duma, minden debil picsu így beszél mostanában, és…..
norbibo 2011.02.18 09:29:23
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Subba Való Világ: Lila punci 2010.12.17 10:46:00
Van baj! Karbantart az iWiW, így nincs ma válogatás - sebaj, legalább nő a termelés a munkahelyeden! Ráadásul kiderül, hogy az egyik versenyzőnek lilás a punettije. WTF?   ..
 Csubi és Viki élettársi kapcsolatA pénzbehajtóFotosop ArtistaAlaposan dokumentált MILFNagyon CSÍÍÍÍZMama fekszikAlaposan dokumentált ember..
Subba Subba szív iWiW: Strapakanca 2010.12.03 08:38:00
KommentekFáradt Strapakanca Miért kellett? Kupa, csak csajoknak Ilyet nem illikAlaposan dokumentált: Pár Legszebb magyar nők klubja Gipsz Jakabné Facebook kiadás: Jón oszlopra támaszkodós, mennyországi kémlelős, Mary Zsuzsis   Eszteranyu közreműködésével!..
Subba Nagy: Jimmy szelleme 2010.11.30 15:00:00
Mekireggeli és Mokka: két dolog, amiért érdemes lenne korán kelni!..
Pár hónapja egy facebookos körkérdésre küldtetek sok-sok klipet, amiket összeraktunk a saját gyűjtésünkkel. A magyar cyclechic közösség biciklis videóklip toplistája napsütéses, kicsit futárosan underground, de nagyon nagyon szabad és boldog hangulatot áraszt. 20. Thirty Seconds…..
norbibo 2010.11.30 13:36:01
Subba Subba szív iWiW: Tele 2010.11.26 08:34:00
Franszisz MercédeszVariációk egy témáraLatexloverFotosop Artista JuniorFotosop Artista, van bajFotosop Artista, fényFotosop Artista, legjobb képeimKommentChola A hozzászólások között Eszteranyu kommentjeiben folytatódik a móka.  ..
Vészesen apad a kontent! Küldjétek a kiváló ismerőseiteket továbbra is!Mellesleg  Legenda Ribancrendszám (komment) Kedvenc együttesem Andi & Gábor Fotosop Artista: Tímea alkotta magáról, még nincs készEtienneMelanie Zsa ZsaKekFotosop Artista FAILFotosop Artista…..
 Alaposan dokumentált dekoltázsNyaralós képNem vagzok MegasztárHarcos Csabi2 ÁrjaSorakozóCirmiMucaFotosop ArtistaGyomorforgató tartalom: A múlt rendszer orvosi stigmáinak, módszereinek utóélete a családomban..
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
Udvarhölgy úr és egyéb glamourVariációk egy témáraPixellel festőAlaposan EMOAlaposan NyuszópocisMosolygósMil-HAHAHAH-fBoszorkány, de nem gonosz!..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
Elkapott pillanatLiftünk (SZUPER MI RÉGRŐL IMÁDJUK A LIFT FOTÓKAT!)Másfél éve nem, de majd becsúszik valami (Kommentek)Mindkettő nyerőEgy másik perspektívaMilfMilf IIBüszkeAlaposan dokumentált PuszedliAlaposan dokumentált két emberKockaFotosop…..
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
norbibo 2010.10.15 08:54:45
norbibo 2010.10.15 09:05:16
Végre itt az iwiw válogatás!Tyson SzifonGondosan dokumentált MSZP-imádat (a második oldalon pedig Fidesz gyűlölet, érdemes átlapozni)Legalább takar (Komment!)FasztortaAngolzseniCsalánszopóSÖR minden körülmények között Fotosop artistaAkinek nem tetszik, ne nézze!…..
Fekete-piros emblémájában a „logóilag” agyonkoptatott Nagytemplom magasodik fölénk… Egy kezünk öt ujja is soknak bizonyul, amikor számba vesszük, hány olyan általános híroldal, hírportál van a neten, amelyik Debrecenről, az ország második legnagyobb…..
Annyira – de annyira utálom az újság-címlap generátorokat! De mivel még itt nem mutattam be egyet sem, arra az esetre ha valaki még nem találkozott volna ilyen csodával, íme egy ilyen generátor.Több felesleges adatot kell megadni a fotó feltöltése után, de a kép…..
Adva van egy flash alapú fotóbemutató készítő eszköz. Feldobálod a képet, és már szinte kész is. Ha van időd pepecselni, a háttér színét, a képek váltogatásának sebességét és egyéb zsiványságokat is módosíthatsz. Egyetlen hibája, hogy regisztrációt kér ahhoz, hogy…..