Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cucooooka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a feladattal unlockolod a gyerek sim tinédzserré növesztését, amit majd természetesen szülinapi tortával lehet megtenni. Időkorlát és jutalom nincs, úgyhogy ez a feladat is jó közbenső simoleon gyűjtögetésre. Ne siesd el a feladat végigvitelét, most lehet kényelmesen…..
A program a quest-eket sorban adja adott szint elérése után. Csak sorban tudod megcsinálni őket. (Felhívták a figyelmem, hogy a programban változtattak a quest-ek sorrendjén, és valószínűleg azon belül a feladatokon is. Ezért kérlek benneteket, hogy mindig a játék utasításai…..
A kempingben a híd megépítése után (ami 150.000 simoleonért egy napig épül) hozzáférhetsz a sátras részhez. Ehhez először a teljes területet ki kell takarítani, ami elég sok időt vesz igénybe. 10 simmel ~24 óra az összes szemét eltüntetése. Amikor tiszta a terület, a…..
A legutóbbi frissítés óta körülbelül egy hónap telt el, mégis adtak ki egy újabbat. A Sunset Mall bevásárlóközpont kapott egy második emeletet, amiben egy szórakoztató központ foglal helyet. Az elérhető területek hozzáférhetősége gondolom az első quest befejezésével, új…..
Ezzel a feladattal lehetővé teszed a tipegőid "toddler" számára a gyerekké "preteen" növekedést. Díj és időkorlát most nincs, úgyhogy gyűjtögethetsz simoleont ha ezzel kényelmesen haladsz (habár ebben is kell építeni, de tényleg ne siesd el). Amennyiben csak egy tipegőd van, a…..