Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pusztamustár

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. tegnapi közleményét, melyben Orbán Viktor karácsonyi interjújának meghamisításáról számoltak be, ismeretlenek meghamisították. A valóság ezzel szemben az, hogy alapvetően hamis állítások közé igaz állításokat szúrni nem hamisítás, hanem igazítás. Az érintettektől…..
Pusztamustár 2016.12.26 16:14:47
          Nem fogok valakit bántani azért, mert felmászott a Szabadság-hídon a turulmadárra az Izland elleni döntetlen miatt, és azt sem, aki úgy érzi, hogy Birkir Saevarsson újabb tíz-harminc-ötven év kormányzási lehetőséget adott Tiborcz Géza Béla Ottokár apósának. Azt gondolom, hogy a magyar…..
Pusztamustár 2016.06.19 20:17:48
Egyetlen más sportág sincs, amelynek a szurkolói ilyen méretekben törnének-zúznának, vernének-gyilkolnának. Amelynek ilyen elképesztő méretekben építenének itthon emlékműveket stadionok formájában. Amelynek kiválasztott művelői ilyen elképesztő jövedelmeket szereznének döntően adófizetői pénzekből. Amely sportágba fektetett adófizetői és vállalkozói pénzek nullához közelítően járulnak hozzá az ország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez. Amelynek a hazai és nemzetközi szervezetei ilyen mértékben lennének átszőve a korrupcióval. Amelynek a hazai és nemzetközi szervezetei ilyen mértékben lennének tele elképesztően fizetett semmittevő és -érő naplopókkal (nézzétek meg csak az MLSZ honlapját).
A focira fordított pénzek töredékéből ugrásszerűen növelhetnénk a tömegsportokat kedvelők számát, javíthatnánk a társadalom valóban széles rétegeinek egészségi állapotát, már nem is említem a most népszerű fideszkritikai témákat, az oktatást és az egészségügyet.
Én utoljára 1966-ban tudtam önfeledten örülni a focinak, amikor 3:1-re győztük le Brazíliát az angliai vb-n.
Toljuk vissza ezt az egész őrületet oda, ahová ma Magyarországon való: a libaszaros falusi focipályákra, amelyeket százszámra építtet most a hatalom. És várjuk meg, amíg saját erejéből újra feléled, TAO-milliárdok, százmilliókkal fizetett sztáredzők és -játékosok, stadionok, bankárhivatalnokok nélkül. És akkor adjunk majd nekik adóforintokat, amikor valóságos teljesítményt mutatnak. Mert ami most a szemünk előtt zajlik, az nem valóságos, megalapozott teljesítmény, hanem nagyrészt szerencse.
         Nagyon jól emlékszem arra a bizonyos napra, amikor a magyar labdarúgó-válogatott utoljára játszott nagy nemzetközi tornán egy Irapuato nevű mexikói városban. Amikor David Alaba fél perccel a kezdés után rálőtte a labdát a magyar kapura és Király Gábor csak nézte, akkor nagyon közel voltunk…..
Pusztamustár 2016.06.18 08:17:07
Tegnap délután az MLSZ sajtószóvivőjét kérdezte Bolgár György, többek között arról, hogyan lehetett belépőjegyekhez jutni. A szóvivő elmondta, hogy Csányi az UEFA VB tagja, így ő e hivatala folytán látogatja a mérkőzéseket. Egyebekben pedig a teljes jegyértékesítés az UEFA hatásköre, aki pedig azt is eldöntheti, kit hív meg vendégként. Bolgár konkrétan rákérdezett, hogy tegyük fel, a miniszterelnök az UEFA vendégeként van jelen, ez talán érthető is lenne, de vajon a minisztereink milyen minőségükben vannak jelen? A rádión keresztül is érzeni lehetett, hogy a szóvivő homlokáról patakzik a veríték, többször elhabogta, hogy neki fogalma sincs. Bolgár aztán nem is feszegette tovább.
Nem tűnik nagyon életszerűnek, hogy egy MLSZ fősajtós kimarad abból az információs körből, amely az ő sportágának második-harmadik legrangosabb világeseményén részt vevő hazai prominensek részvételét illeti. Azon is nagyon csodálkoznék, ha a bordeaux-i homárleves számlája nem a propagandaminisztérium kiküldetési költségei között találná meg végső nyughelyét. Vagyis ez az egész Franciaországba kihelyezett kormányülés ne a mi zsebünkre menne.
Ez a végtelenségig gyalázatos és undorító ebben a rendszerben, és ezért érzem úgy, hogy még az ilyen - ideális esetben a politikától független -, az egész ország sikerét jelentő esemény, amire büszkének kellene lennem, bekenődik nyállal, szarral és mocsokkal, mint minden, amihez hozzányúlnak, amibe beleártják magukat.