Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majkl2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Serbia Insajd A szerb foci szar 2015.06.26 17:30:46
Jól agyon ajnároztuk a szerbeket a kisgyerekek vébéje után. Záporoztak a közhelyek a meccset soha fel nem adó, végsőkig küzdő szerb játékosokról, akik már 6 évesen a Realban játszanak.  A szerb foci azonban nem jó. A fiatalok se jók. Még a magyarokat is csak egy…..
majkl2 2015.07.20 21:34:27
Írásodon érezhető az irígység, és tele van pontatlanságokkal.
Úgy állítod be, mintha egy BEK győzelem puszta szerencse lenne, ahogy egy korosztályos VB győzelem is.
Kicsit most a szerb felnőtt foci válogatottról:
"A szerb foci pedig jelenleg semmit nem ér. A legutolsó vébéjükön konkrétan megalázta őket Argentína, azóta világverseny közelébe nem kerültek ezek a zsenik." - 2010. VB-n szerinted ki volt ott? A selejtezőkön ki végzett a franciák előtt? Erről Mo. csak álmodozhat. A VB-n kiestek a csoportkörben, de megverték Németországot.
Jelenleg is nagyon sok elit szerb játékos van, csak a válogatott szervezetlen, ennek köszönhetően ilyen gyenge. Csak pár elit játékos, akik a világ legjobb bajnokságiban, a legjobb csapatok alapemberei, csak pár példa, bár lehet, hogy felesleges, mert a cikk alapján teljesen dilletáns, vagy totálisan elvakult vagy:
Ivanovic Vidic Subotic Kolarov Nastasic Ljaljic Markovic Matic Kuzmanovic stb.. Nem azt mondom, hogy egy Németország, de azért nem egy kategória a magyar válogatottal, hangsúlyozom ezek csak játékosok, nem mindegyik játszik a válogatottban, és más faktorok is számítanak.
Már önmagában a cím is mindent elárul: "A szerb foci szar" ennél primóbb címet nehéz lenne találni. Azt hittem, hogy ez a blog nívósabb ennél, de végülis jó, hogy itt van, perfektül kirajzolódik milyen sok irígy, elvakult ember van, aki képtelen más sikerét elismerni és tanulni belőle. Többek között ezért tatrunk itt. Érdemes elgondolkodni.