Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paris Hamilton

0 bejegyzést írt és 315 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A várakozásoknak megfelelően a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította Samuel Iling-Junior szerződését, s a fiatal játékos, aki mostantól az első csapat keretének tagja lesz, 2025-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. A 19 esztendős Iling-Junior mindeddig a Serie C-ben…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Paris Hamilton 2022.08.23 15:19:52
@venember83: Elvileg a Lecce felakarja bontani Frabotta kölcsön szerződését pár hét után. Ha ez tényleg megtörténik, nem kell majd balhátvédet keresni. :D
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Paris Hamilton 2021.08.20 19:55:29
@m.martin91: Igen, de nem egy nagy eresztés azok a mezek sem.
Egyébként szurkolók lehetnek majd a lelátókon?
A Santos tehetsége, Kaio Jorge személyében a Juventus egy újabb fiatal tehetséget igazolt, hiszen a brazil támadó előszerződést írt alá a torinóiakkal, s mivel szerződése decemberben lejár, jelenlegi klubja nem tartóztathatja fel az Európába tartó játékost. A Goal Brazil beszámolója szerint Kaio…..
A minap edzést látogatott, ma viszont már hivatalosan is új mukahelyére látogatott az ötszörös bajnok, Simone Padoin. A Juventus hivatalos oldalán jelentette be az egykori futballista szerződtetését, aki Massimiliano Allegri stábjájoz csatlakozik. „Simone Padoin a mai napon csatlakozott a klub…..
Romeo Agresti a minap arról számolt be, hogy a Juventus és a Sassuolo vezetősége a hét közepén találkozni fog Manuel Locatelli jövőjének a megtárgyalása tekintetében, ezt pedig a neroverde klub vezetője, Giovanni Carnevali is megerősítette egy tegnapi nyilatkozatában. „Jelenleg csak külföldi…..
Az Öreg Hölgy középpályája megerősítésre szorul, ennyi bizonyos az elmúlt évek kudarcai után, ám várhatóan a védősorban is frissítést fog eszközölni Federico Cherubini, főleg ha hinni lehet a pletykáknak, miszerint Merih Demiraltól 40 millió euróért megválna az Öreg Hölgy a nyáron. Az opciók…..
Miután a klub elköszönt Andrea Pirlótól, szinte azonnal be is jelentette a következő edzőt, akiről már napok óta írnak a lapok, és jó ideje szinte biztos a kiléte, és aki a Juve-szurkolók számára rendkívül ismerős, hiszen a Juventusnál töltött évei alatt számos gyönyörű eredményt jegyzett a…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Real Madrid jövő héten jelentheti be hivatalosan, hogy a nem túl acélosan sikerült szezont követően Zinédine Zidane feláll a csapat kispadjáról, s helyét a Juventusszal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő Massimiliano Allegri veszi át. A torinói klub 2019…..
Az ESPN értesülései szerint az UEFA kész súlyos fegyelmi intézkedéseket foganatosítani a Szuperligában érintett klubok tekintetében, azonban a projektből távozó klubokkal kész megegyezni. A pletykák szerint az elmúlt tíz napban számos tárgyalás zajlott a színfalak mögött a 12 szakadár klubbal, a…..
A Juventus ugyan három ponttal térhet haza Udinéből, de a mai teljesítmény aligha oszlatja el az Andrea Pirlo feje fölött gyülekező sötét fellegeket.  "Ez a győzelem az elszántság és a küzdelem gyümölcse. Ismét megnehezítettük a saját dolgunkat, de mindvégig meg akartuk szerezni a győzelmet, ez…..
Márciusban Massimiliano Allegri megerősítette, hogy nyártól ismét munkába áll egy Serie A klubnál kétéves szabadságot követően, miután az Öreg Hölgy menesztette őt 2019 májusában, és a torinói klub igencsak izgalmas kalandba kezdett először Maurizio Sarrival, majd idén Andrea Pirlóval a padon. A…..
Paris Hamilton 2021.04.16 12:13:08
Sami Khedira szerződésbontása a nyáron nem sikerült, mivel a német középpályás nem kívánta elhagyni a Juventust, és úgy tűnik, hogy annak ellenére, hogy Andrea Pirlo alatt egyetlen percet sem játszott a futballista, a klub pedig nem nevezte őt sem a bajnoki, sem pedig a BL-keretbe, most télen sem…..
Olasz értesülések szerint Mauricio Pochettino örömmel dolgozna Olaszországban, ezért elfogadná a Juventus megkeresését, ha felmerülne ilyen ajánlat. A Juve mindössze pár pontra van a sorozatban kilencedik bajnoki cím bebiztosításától, azonban a borzasztó aktuális forma és a játék lehangoló képe…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette João Cancelo értékesítését a Manchester City csapatának 65 millió euróért, miközben a torinói csapathoz érkezett cserébe 37 millió euróért Danilo. A két hátvéd az elmúlt 24 órában az orvosit is elvégezte Manchesterben, illetve Torinóban. Az Öreg Hölgy által…..
Paris Hamilton 2019.08.08 09:38:59
Juventus FC blog A hét kérdése 2019.06.17 20:00:00
Jók közül a legrosszabb: a vártnál hosszabb vajúdás után született meg az új edzőnk, de most már hivatalos. Maurizio Sarri lesz az. Örülünk, Vincent? Vagy mit gondoljunk most erről? Mármint azon túl, hogy amíg itt lesz, végeláthatatlan mennyiségű szóviccet lehet elsütni a…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a Chelsea együttesétől távozó Maurizio Sarri veszi át a zebramezes csapat irányítását. A 60 esztendős szakember csupán tavaly nyáron ült le a londoniak kispadjára, s 2021 nyaráig kötelezte el magát, arról azonban egyelőre nincsen hír, hogy a torinóiak…..
A Juventusszal számtalanszor hírbe hozott, és jelenleg befutónak tekinthető Maurizio Sarri kapcsán a nápolyi szurkolók és játékosok igencsak elégedetlenül nyilatkoztak, sokan egyértelmű árulásnak tekintik a mester leszerződését az Öreg Hölgyhöz. A legutóbb Lorenzo Insigne…..
A szombati sajtótájékoztató alkalmával előbb a Juventus elnöke, Andrea Agnelli szólalt fel, majd a szezon zárultával távozó Massimiliano Allegri búcsúzott a zebramezesektől és a keret játékosaitól. "Köszönöm az elnöknek a gyönyörű szavakat. Köszönöm a srácoknak mindazt, amit tettek, mindazt, amit…..
Friss olasz hírek szerint a várva várt egyeztetés Massimiliano Allegri és Andrea Agnelli között ma nemigen fog megtörténni. A riporterek ma kiguvadt szemmel követték az eseményeket a Continassa komplexumban, azonban a vezetőség elhagyta a komplexumot, először Pavel Nedved hajtott el, majd gyorsan…..
A Real Madrid egykori sikeredzője nemrégiben megfordult Torinóban, ami tovább táplálhatja a pletykákat, amelyek szerint ő fogja átvenni Massimiliano Allegri helyét a nyáron. A nemrégiben felröppent pletykák szerint Massimiliano Allegri összetűzésbe került a Juventus elnökével,…..
Paris Hamilton 2019.03.10 17:54:37
@JuventusFanatikus: ja, tényleg. :D Mindenesetre kíváncsian várom hogy mi lesz ezzel az edző kérdéssel. Még azt sem tartom kizártnak, hogy Allegri tényleg maradni fog.
Massimiliano Allegri nem tagadta, hogy a Juventus kissé másnapos volt a Bologna elleni meccsen, miután megütközött az Atlético Madriddal, és a mester szerint a csapat legnagyobb gondja az erőnlétben rejlik. „Teljesen természetes, hogy a srácok másnaposak voltak egy olyan fontos meccs után, mint…..
A Sky Sport Italia hírei szerint Gonzalo Higuaín kérvényezte átigazolását a Chelsea-hez, azonban a Juventus és a Milan bonyolult helyzetben van a csatár átigazolásának az ügyében. A milánóiak vezetőedzője, Gennaro Gattuso a Sampdoria elleni meccset követő sajtótájékoztatón…..