Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FitRea

316 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! A januári nagy felindulást ellustulás követte. Kb. 3 napig tartott a lelkesedés, aztán olyan izomlázam lett, hogy öt napig mozogni is alig tudtam, így abbahagytam. Ráadásul a kajálás sem jött be annyira, nem bírtam magam rávenni a zöldségekre, főleg nem vacsorák alkalmával.…..
Kedves Régi és Új Olvasóim, Kitartó Követőim! Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára itt jártam. Először is boldog új évet kívánok mindenkinek. Ma egy kicsit szeretném összefoglalni, hogy mi is történt az elmúlt időszakban. Amikor augusztus elején elmentem nyaralni, kiestem a lendületből. Azt…..
Az ősz nem az én időszakom. Egy hete belevetettem magam az edzésbe, gondolva, hogy ha elkezdem, tudom majd folytatni is. Aztán másnap ki kellett hagynom, és már szerdán sem volt kedvem hozzá, és jött mindenféle kifogás, hogy mikor miért nem fogok tornászni. Aztán eltelt egy hét, és jelen pillanatban…..
FitRea 2018.01.09 17:49:36
@Vrg: Szia! Sajnos egy kicsit kihagytam az edzéseket, az egészséges táplálkozást felváltotta az össze-vissza zabálás és inkább fel sem mertem jönni ide, mert égett a pofám... :S :D De most visszatérek, nemsokára lesz új bejegyzés. Köszi hogy érdeklődtél és bocsi hogy csak most válaszolok.
A tegnapi nappal megkezdődött számomra az újév. Ha úgy vesszük, júliusban ért véget az előző, aztán volt egy függő időszak. Januártól rendületlenül csináltam a diétát és edzést, amiből kellett egy kis szünet. DE! Soha többé ilyen hosszú szünetet nem tartok, aminek több oka is van. A legkisebb gond,…..
Ahogy két hete ígértem, itt vagyok – újult erővel, újult kilókkal.. :D Nem mértem magam, de tutira felszedtem valamennyit, amíg nem edzettem. Most viszont ismét a kemény edzés és diéta világába lépek, mert télen még nehezebb – állítólag – karbantartani magunkat. Bár nekem erről persze más a…..
Sziasztok! Az elmúlt időszakban – gondolom észrevettétek – eltűntem. Még a nyaralás előtt írtam, hogy nem leszek egy hétig, aztán mégis úgy döntöttem, hogy időzítve megosztok veletek több receptet is, mivel sok dolgot vittem magammal a Balatonra. Ígértem, hogy a sűrű programok után jelentkezem egy…..
Kedves Olvasóim! Ma egy olyan receptet hozok nektek, amit már hetek óta készültem kipróbálni. Instagramon láttam az egyik „Szafis” csaj megosztásában, és már akkor annyira jól nézett ki, hogy egyből kértem a receptet. Azóta óriási sikere van, rengetegen kipróbálták már…..
Sziasztok! Arra az elhatározásra jutottam a múlt héten, hogy mégsem hagylak titeket bejegyzés és finomságok nélkül. Így ugyan előre megírva és időzítve tettem fel ezt a mai posztot, és a következőt is, de legalább van egy kis olvasnivalótok. A hét zárásaként beszámoltam…..
Bőröndök bepakolva, strandfelszerelés kész, már csak néhány órát kell munkában tölteni, és indulunk a Balatonra. De még előtte szeretném leírni, hogy hogyan is készültem fel az egyhetes nyaralásra az étkezések terén. A szállásunk egy panzióban lesz, ahol az ár magában foglalja a reggelit, így arra…..
Most egy rendhagyó bejegyzéssel jelentkezem, mivel eszembe jutott, hogy nem meséltem még a hétvégi programomról, ami egy kicsit azért beillik a blog tematikájába is. Azt hiszem, már említettem, hogy bekerültem a helyi hagyományőrző csapatba, ami azt jelenti, hogy mostanság elég sok programom lesz,…..
Sziasztok! Ma mégis megérkeztem, mivel tegnap a nagy meleg, és a kollégám gyümölcsáradata eszembe juttatta, hogy már a fagyasztóban vár a fagyim alapanyaga. Így a délutáni program, edzés és kiflisütés mellett fagyit gyártottam, méghozzá olyat, amilyenre senki nem gondolna. Pár hete láttam a…..
Sziasztok! A héten megint csak ritkán fogok jönni, mert nem nagyon van időm, illetve új dolgokat sem készítek a héten. Csak a hét vége felé lesz új recept. Tegnap zsemlét sütöttem, aztán lefagyasztottam, 6 darab, amit viszek le a Balatonra a hétvégén. Aztán sütök ma pizzás croissant, 8 darabot,…..
A héten elmaradtam a bejegyzésekkel, aminek két oka volt. Az egyik, hogy nem csináltam semmit, – már ami a kajákat illeti – a másik, hogy az irodában a szabadságolások miatt sok dolgom volt, így nagyon netezni sem tudtam. Plusz a hagyományőrző felszereléseink is készülnek, amit egyik nap intézni…..
Nem feledkeztem meg a blogról és az ígéretemről, mely szerint még a héten jelentkezem, de mostanában nem volt semmi extra említésre méltó dolog. Főzni nem nagyon főztem, tegnap este csináltam csak meg a mai ebédet, ami – kapaszkodjatok! – megint rakott cukkini lett, csak most darált pulykahússal, és…..
Ma egy méltán népszerű, sok néven ismert süti receptjét hoztam. Van aki Fanta szeletként ismeri, nálunk Boleróként híresült el, valaki pedig még sosem hallott róla, pedig nyáron jól esik egy ilyen kis könnyű, hűs és nem utolsó sorban gyors sütemény. Mivel az eredeti recept cukorral és búzaliszttel…..
Véget ért a nyár talán legmozgalmasabb és legsűrűbb hétvégéje, minden szuperül sikerült. Csütörtök este – mint már írtam – az ebéd elkészítése mellett megsütöttem a szombati buli sütijének piskótáját is. Nem is lett volna rá máskor lehetőségem, mivel pénteken a munka befejezését követő egy órán…..
Kedves Olvasóim! Először is sok szeretettel köszöntöm az új követőimet, remélem a továbbiakban is hasznosnak fogják találni az írásaimat. Ugyan tegnap azt írtam, hogy csak a jövő héten jelentkezem, de ma mégis van mit megosztani. Tegnap rám zúdult egy csomó feladat. Nap közben kitaláltam, hogy…..
Kedves Olvasóim! A mai napra még nem ötlöttem ki, hogy miről is fogok igazán írni, de egy biztos: a minap készítettem egy nagyon finom és egészséges ebédet, annak mutatom a receptjét, és talán az írás közben jönnek majd a gondolatok. Az egyik diétás újságban láttam az eredeti receptet, ami…..
A hétvégén kirándulni voltam, visszatértem gyermeki énemhez, és Ausztriában, a szentmargitbányai Family Parkban, vidámparkban jártam. Hogy ne kelljen az ottani bő olajban sült, bundázott bécsi szeletet és hasonlókat enni, készültem kajával, üditővel. Kipróbáltam a XIXO édesítős vizeit, az…..
Sziasztok! Kicsit elmaradtam így a hét második felében a bejegyzésekkel, mivel nem sütöttem eddig semmit. Mindezt ma pótoltam, készítettem dupla adagban tepertőkrémes pogit, aminek oka, hogy holnap egész napos kiránduláson leszek, vidámparkba megyek és kell a kaja, a nasi. Úgyhogy nekem a 80 darab…..
Sziasztok! Tegnap extra motivációt kaptam a munkásságomhoz. Értem itt a blogírást és a mellette párhozamosan kezelt instagramot. Ugyanis délelőtt megint kikerült index2-re az egyik bejegyzésem, ami több száz látogatót vonzott ide.  Aztán este ahogy ide-oda lépegettem és néztem…..
Sziasztok! A tegnapi nap nagyon aktívan telt, mondom is, hogy mit értek ez alatt. Munka közben kitaláltam, hogy csinálni fogok gőzgombócot, mert mindig olyan jól néz ki a képeken, én meg még nem is próbáltam sosem. Nem hogy diétásan, „normálisan” sem. Most viszont volt hozzá minden fajta lisztem,…..
Sziasztok! A hétvége eseménymentesen lezajlott, takarítás volt, tegnap este meggymagozás, de program egyébként nem volt. Viszont annyi meggyet kaptunk, hogy anyukám befőzése mellett jutott nekem is tisztán 2 kg, úgyhogy ma meggy dzsem készítés lesz az esti feladat. Amit nem is bánok annyira, mivel…..
Sziasztok! A héten nagyon elmaradtam a bejegyzésekkel, mivel nem voltak jó napjaim, illetve amikor kedvem lett volna írni, akkor meg sok volt a feladatom. A héten nem sikerült semmi úgy, ahogy elterveztem, képtelen voltam diétát tartani, ami igazából nem tudom, minek tudható be, de most komolyra…..
Kedves Olvasóim! A múlt hét vége felé közeledve született meg bennem az elhatározás, hogy hétvégén Szafis muffint sütök. Aztán gondoltam kettőt, és kitaláltam, hogy megsütöm simán piskótának a hét délutánjaira nasinak. Aztán rájöttem, hogy annál a "snassz" piskótánál tudok jobbat, izgalmasabbat is,…..