Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baloghl

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit kéne tenni menekültügyben? Az Alternatíva kapott pár választ a probléma közvetlen közeléből: Balogh Lili az elmúlt egy évben olyan kiskorú menekülteket tanított magyarul, akik felnőtt hozzátartozó nélkül jöttek az országba. Vendégszerzőnk, Balogh Lili…..
baloghl 2015.07.18 17:26:20
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Kedves kommentelő!
A te érvelési hibád: szalmabáb (a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab)
Nem "az országot érő tömeges bevándorlás miatt aggódók véleménynyilvánítását" nevezem gyűlöletkampánynak, hanem azt az uszítást és ellenségképképzést és a menekültek démonizálását, amit a kormány nagy erőkkel elkezdett, és töretlenül folytat. Azt, ahogy összemossa a fogalmakat, és arra tanítja az embereket, hogy félni kell. Ha elolvasod újra a cikket, akkor láthatod, hogy én is azon az állásonton vagyok, hogy vannak problémák, amiket meg kell oldani, ahol a véleménynyilvánításoknak lehetne helye.

Illetve a másik érvelési hibád a hamis okozat: a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-okozat
Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy a cikkem támadás (bár hozzátenném, hogy hogy kezdhettem volna én a támadást így július közepén?!), az már miért jelentené azt, hogy minden szavam "hitetlen és hazug".
baloghl 2015.07.18 17:33:05
@klacus:
A te érvelési problémád a személyes kétely (a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyes-ketely)
Az, hogy nem hiszed el a KNK (kísérő nélkül érkezett(!!) kiskorúak) létezését, az hadd ne legyen az én problémám. Olvass utána, nézz interjúkat, tájékozódj. Ez a kifejezés azt jelenti, hogy nagykorú hozzátartozó nélkül lépett az országba. Ennyit jelent, és nem többet.
baloghl 2015.07.18 17:52:47
@különvélemény2:
kísérő nélküli kiskorú: az a tizennyolcadik életévét be nem töltött külföldi, aki jogszabály vagy szokás alapján felügyeletéért felelős nagykorú személy kísérete nélkül lépett Magyarország területére, vagy a belépést követően maradt felügyelet nélkül, mindaddig, amíg ilyen személy felügyelete alá nem kerül;

tehát nem arra kell gondolni, hogy teljesen egyedül szedte össze a pénzt. épp ezért szorgalmaztam a cikkben, hogy tisztázzuk a fogamakat, hogy mindenki tudja, hogy mit értünk pl KNK alatt.