Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kruse

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Most amikor hömpölyög a »szellemi mocsok«, sajnos el kell ismerni azok tevékenységét, akik nem hajlandók kirekeszteni másokat" - mondta múlt héten Gálvölgyi János azok nevében is, akiket vele egyetemben a Radnóti Miklósról elnevezett antirasszista díjjal tüntetett ki a Magyar…..
Érzékeletesen kifejezve: feltört a szar az SZDSZ-nél és ahogy ilyenkor az lenni szokott, egyre jobban ömlik, lassan homlokig ér. A borsodi álküldött-botrány nem állt meg a megyehatárnál, most kiderült, Szabolcsban is akad olyan szdsz-es, aki a közelében sem járt az egyre…..
Vizitdíjautomatát temettek a fidelitasos fiúk. A brancs képviseletében Ágh Peti és Koszorús Laci egy budapesti építési területen elkapart egy kartonpapír-vizitdíjautomatát. Nagy poén volt, meg a kellemes testmozgás után, gondolom jobban esett az ebéd is. Teljesen függetlenül a…..
Belepofázok! A bojkott bojkottja 2008.03.18 22:09:00
Csak zavartan mosolyog az ember, amikor hallja-olvassa a kínai olimpia lehetséges bojkottjáról érkező híreket. Tibetben múlt héten borult a bili, zavargások törtek ki, Peking persze lépett, azóta se tudni, pontosan hányan haltak meg. Most megy a vita, ki ütött vissza először, a…..
Belepofázok! Hángérien Oszkár 2008.03.15 12:13:00
Komolyan mondom, annyi esemény - mit esemény, botrány, botrááány! - van most már évről-évre a Kossuth-díj átadása körül, hogy lassan a kereskedelmi tévék szagot fognak és elkezdenek keményen licitálni a kizárólagos közvetítési jogért. Idén egyelőre a közszolgálati adón…..
Sas József mégsem kap Kossuth - díjatSas József már a nem jogerős ítélet előtt is bűnös ember volt. Megbocsájthatatlan az a tevékenysége, ahogyan a hungarikumnak számító magyar kabarét sikerült kínos ripacskodássá zülleszteni. (Igaz, ebben vannak bűntársai is. De a…..
Belepofázok! Tilcsákbe 2008.03.13 14:05:00
Megint téma a Magyar Gárda, szerdán megkezdődött ugyanis a feloszlatásukért indított per a Fővárosi Bíróságon. Volt is minden, szópárbaj, lökdösődés, trappolós vonulás. Persze az indulatok már az egyenruhás csapat megalapítása óta forrnak, május 19-re pedig garantált a…..
Belepofázok! Nincs harag 2008.03.11 18:09:00
Nézem tegnap a tévét, Sas József éppen távozik a bíróságról. Előzőleg adócsalásért első fokon egy év felfüggesztett börtönt kapott. Nem haragszom, nagyon korrekt volt - mondja mintegy búcsúzóul a bírónak. Meg persze, hogy ő úgy fogja fel, nincs bizonyíték ellene és…..
Népszavazunk vasárnap, még tart a kampány, kapjuk az okosságdózisokat jobbról-balról. Vizitdíj, tandíj, kórházi napidíj - igen vagy nem, hamis kádári illúzió vagy bújtatott adó, és így tovább. Én meg közben el tudom képzelni, hogy valahol egy párhuzamos dimenzióban,…..